-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
Θεωρω λοιπον οτι δεν ειναι αρκετα τα 4 περασματα ... εαν θες να πηγαινεις αερατα .... και χωρις να παιζεις κορονα - γραμματα τις ζωες 2 ανθρωπων ... !!!- τού τζογαδόρου ( οδηγού ) θα είναι τρίs στό όχημα
Κράτα τό αεράτα νεαρέ μου γιά αργότερα. Μήν βιάζεσαι γιατί τά χαντάκια εκεί πάνω έχουν γεμίση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες (sp0+ και Amaxopoulos) σας εχει τσιμπήσει κάτι?Κάνετε επίθεση σε ένα νέο χρήστη (με την βοήθεια του roadrunner φυσικά) επειδή δεν ταιριάζουν αυτά που λέει με αυτά που λέτε εσεις?!
Δεν έβρισε, δεν ειρωνεύτηκε. Εσεις τι προσπαθείτε να αποδείξετε?
Η θα πρέπει για να εκφέρει κάποιος γνωμη να ζητήσει άδεια?!
Νίκο 'τη λες' στους δύο από ΟΛΟ το φόρουμ που δεν θα έπρεπε....
Κανείς από εμάς δεν άρχισε τα προσωπικά υπονοούμενα και τις ειρωνίες...
Ανέτρεξε στο θέμα και θα το καταλάβεις...
Τώρα αν σε πείραξαν τα πάμπερς...ε εντάξει θα φέρω σλιπάντ για μεγάλα παιδάκια...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Νίκο 'τη λες' στους δύο από ΟΛΟ το φόρουμ που δεν θα έπρεπε....Ποιό 'ΟΛΟ το Forum' αγαπητέ ?
Δε βλέπεις που οι 'Ελληνικοί αγώνες' έχουν μεταβληθεί σε 'πεδίο δόξης λαμπρόν' για 5-6 το πολύ χρήστες και οι υπόλοιποι(Δεν υπαινίσσομαι τίποτα για κανένα, μια κατάσταση παρατηρώ)
Συγνώμη για το εκτός θέματος
-
Ονόμασέ τους Νάσο, να καταλάβω τι λες....
Νομίζω πάντως πως αυτοί που θέλουν 'πεδίο δοξης λαμπρο' αυτόν τον καιρό είναι στα βουνά και όχι στα πισιά....
Αν με εννοείς....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νίκο 'τη λες' στους δύο από ΟΛΟ το φόρουμ που δεν θα έπρεπε....
Ποιό 'ΟΛΟ το Forum' αγαπητέ ?
Δε βλέπεις που οι 'Ελληνικοί αγώνες' έχουν μεταβληθεί σε 'πεδίο δόξης λαμπρόν' για 5-6 το πολύ χρήστες και οι υπόλοιποι(Δεν υπαινίσσομαι τίποτα για κανένα, μια κατάσταση παρατηρώ)
Kάποιων οι δημοσιεύσεις είναι flame baiting κ βέβαια άλλοι βγαίνουν στην αμύνα κ ξανά κ ξανά. Κοκ. Ο ένας να βρίζει τον άλλον ή να την λέει στον άλλον. Όπως είπαμε επικοδομητική συζήτηση ούτε για αστείο.
Το επίπεδο των ελληνικών αγώνων δυστυχώς.Δεν καταλαβαίνω κ την ύπαρξη ενότητας Ελλήνικοι αγώνες πια.
Συγνώμη για το εκτός θέματος
Κ μένα αλλά δεν φαίνεται οι προήγουμες σελίδες να ήταν εντός θέματος.
Τίποτα σχετικό με ELPA Rally?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παμε παλι απο την αρχη λοιπον.
Εγω ΔΕΝ παω να δω εναν μαπα αγωνα που θα κερδισει φυσιολογικα Ελληνας,αφου δεν υπαρχει αξιος ξενος να μας κοντραρει...Για 3-4 οδηγους δεν αξιζει να ξεροσταλιαζεσαι....
Ποσο μαλλον αν ξερεις οτι ορισμενοι εχουν οργωσει τα βουνα σε βαρος καποιων που πανε με το σταυρο στο χερι....Τουλαχιστον να τερματισουν ολοι τους η εστω να ειναι ολοι καλα....
.περι ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ο λογος....
Δε γινοταν να μην αναφερθεις παλι στις δοκιμες?
Γραφικος εχεις γινει... -
Φλειμ μπαιτινγκ ,πως το ειπε?
Τι κανει λεει απο το πρωτο ποστ του?
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Εγω ΔΕΝ παω να δω εναν μαπα αγωνα που θα κερδισει φυσιολογικα Ελληνας,αφου δεν υπαρχει αξιος ξενος να μας κοντραρει...Για 3-4 οδηγους δεν αξιζει να ξεροσταλιαζεσαι....
Ποσο μαλλον αν ξερεις οτι ορισμενοι εχουν οργωσει τα βουνα σε βαρος καποιων που πανε με το σταυρο στο χερι....Τουλαχιστον να τερματισουν ολοι τους η εστω να ειναι ολοι καλα....
Γραφικος εχεις γινει...Αν αυτό το είχα πει εγώ ή ο Δημήτρης, θα είχε γινει της π...
Α ρε κακούργα κενωνία.....
αζ ακόμα απορείς για τα περί παιδείας;;;;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γραφικος εχεις γινει...Αν αυτό το είχα πει εγώ ή ο Δημήτρης, θα είχε γινει της π...
Α ρε κακούργα κενωνία.....
αζ ακόμα απορείς για τα περί παιδείας;;;;
Απορω SPO+ γιατι δεν θυμαμαι να σε εχω ενημερωσει σχετικα με το επιπεδο σπουδων μου, ιδιαιτερα δε, η στιγμη κατα την οποια σχολιασες την παιδεια μου ηταν ακυρη.
Ξερεις τι γινεται ομως? Αυτος που προκαλει δεν ειμαι εγω, αλλα εσυ, που προσπαθεις ντε και καλα να πεσω στο επιπεδο σου και να σου πω κατι για να πιαστεις. Δεν προκειται να σου κανω τη χαρη ομως...
Οταν προσγειωθεις σχετικα με τις οδηγικες σου ικανοτητες τοτε ισως μπορεσεις να πας πιο γρηγορα...μεχρι τοτε θα εχεις να δειχθεις αποτελεσματα απο αγωνες πυροτεχνηματα... -
Επειδή δείχνεις να με ξέρεις καλά (αλήθεια τι ωραίο να σε ξέρουν περισσότεροι από όσους ξέρεις, ειδικά για τέτοιους λόγους...), αλλά δεν με ξέρεις τόσο καλά, θα σου πώ ότι και από πυροτεχνήματα με χαλαρή ενασχόληση μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα....
Επίσης επιβεβαιώνεις περίτρανα το γεγονός της στενοκεφαλιάς και της παντελούς έλλειψης παιδείας (μακάρι να έχεις τα μισά από τα πτυχία μου...ίσως τότε κάποτε να συνεννοηθούμε....) συνδέοντας την ίδια την παιδεία με το επίπεδο σπουδών....
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δεν βλέπω το γιατί, όταν συνεχώς προσβάλλεις ανωνυμοεπώνυμα.....
Τις οδηγικές μου ικανότητες είμαι από τους ελάχιστους που δεν τις προβάλλω με κάθε ευκαιρία...Είναι αυτές που είναι και τις έχουν χαρακτηρίσει άνθρωποι πολύ εμπειρότεροί σου (και μου)....Και με συνεχόμενη εξέλιξη δεδομένης της εμπλοκής που ΕΠΕΛΕΞΑ να έχω με ενα καθ' όλα ΣΥΝΝΟΜΟ αυτοκίνητο.....
Πάντως, χωρίς ίχνος υπερβολής, μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στομπερδεμένο σου μυαλό...
Η πρόταση για βόλτα ισχύει.....
Μεχρι τότε , μοντς μην ανησυχείτε για μένα, δεν πρόκειται να απαντήσω σε τυχόν νέες προκλήσεις του αζ και κάθε αζ.
Αντε γεια....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Επειδή δείχνεις να με ξέρεις καλά (αλήθεια τι ωραίο να σε ξέρουν περισσότεροι από όσους ξέρεις, ειδικά για τέτοιους λόγους...), αλλά δεν με ξέρεις τόσο καλά, θα σου πώ ότι και από πυροτεχνήματα με χαλαρή ενασχόληση μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα....Επίσης επιβεβαιώνεις περίτρανα το γεγονός της στενοκεφαλιάς και της παντελούς έλλειψης παιδείας (μακάρι να έχεις τα μισά από τα πτυχία μου...ίσως τότε κάποτε να συνεννοηθούμε....) συνδέοντας την ίδια την παιδεία με το επίπεδο σπουδών....
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δεν βλέπω το γιατί, όταν συνεχώς προσβάλλεις ανωνυμοεπώνυμα.....
Τις οδηγικές μου ικανότητες είμαι από τους ελάχιστους που δεν τις προβάλλω με κάθε ευκαιρία...Είναι αυτές που είναι και τις έχουν χαρακτηρίσει άνθρωποι πολύ εμπειρότεροί σου (και μου)....Και με συνεχόμενη εξέλιξη δεδομένης της εμπλοκής που ΕΠΕΛΕΞΑ να έχω με ενα καθ' όλα ΣΥΝΝΟΜΟ αυτοκίνητο.....
Πάντως, χωρίς ίχνος υπερβολής, μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στομπερδεμένο σου μυαλό...
Η πρόταση για βόλτα ισχύει.....
Μεχρι τότε , μοντς μην ανησυχείτε για μένα, δεν πρόκειται να απαντήσω σε τυχόν νέες προκλήσεις του αζ και κάθε αζ.
Αντε γεια....
Μιλας σα να εισαι σιγουρος...
Οσο για το συννομο....μην ορκιζεσαι...θα εκτεθεις...
Με εντυπωσιαζει παντως η ευκολια με την οποια χαρακτηριζεις καποιον μπερδεμενο...Μηπως τα πτυχια σου ειναι σχετικα με τηλεμαντεια?
Ειμαι ανοιχτος σε καθε συναντηση και για να ξεκαθαριστουν ορισμενα πραγματα σου δινω και το τηλ μου αν θες να κανονοσουμε για τη βολτα...Ανδρεας
-
-
κυριε ΚOΥK ελεος, αυτο δεν ειναι φορουμ ελληνικων αγωνων αλλα κατι αλλο...
καλο θα ηταν να φτιαξετε μια ενοτητα ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ και να στειλετε ολα τα αναλογα μηνυματα εκει. σε αυτην την περιοδο των αγωνων καλο θα ηταν να κρατησουμε το topic ελληνικα αγωνιστικα νεα λιγο πιο καθαρο.το εχουμε αναγκη ..αν θελουμε βεβαια να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο στο μελλον!
υγ.δεν ειναι ειρωνικη η προταση αλλα η πλεον σοβαρη απ'την πλευρα μου!αν δεν μπορει να γινει κατι τετοιο τουλαχιστον διαγραψτε τα μηνυματα αυτα τα οποια δεν φαινονται και τοσο κολακευτικα στα ματια των ανθρωπων που παρακολουθουν το φορουμ μας...ας ανεβασουμε λιγο το επιπεδο του φορουμ ,ισως επηρεασει και το επιπεδο των αγωνων ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
-
Αγαπητοί αγωνιζόμενοι, αναγνώστες, θεατές
Με την σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας και των διαχειριστών του φόρουμ, σας ενημερώνουμε ότι πλέον η ανοχή στις παραβάσεις του κανονισμού
( http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html ) θα είναι πολύ μικρότερη. Παρακαλούμε άπαντες όπως τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς προς τους άλλους. Σε αντίθετη περίπτωση, προκλητικές/υβριστικές/συκοφαντικές δημοσιεύσεις, καθώς και λογαριασμοί χρηστών που δημιουργούν πρόβλημα κατ'επανάληψιν, θα διαγράφονται.Ευχαριστούμε.
-
Αν θεωρηθει υβριστικη η ερωτηση μου παρακαλω να διαγραφει...
Προς SPo+
Πιστευεις οτι αν εκανες 20 περασματα σε μια ειδικη και ο Ζαχος 4, θα τον περναγες με το ιδιο αυτοκινητο?
Ειναι απλη ερωτηση και ενα ναι η ενα οχι ειναι αρκετο... -
Ο χρήστης az έγραψε:
Αν θεωρηθει υβριστικη η ερωτηση μου παρακαλω να διαγραφει...Προς SPo+
Πιστευεις οτι αν εκανες 20 περασματα σε μια ειδικη και ο Ζαχος 4, θα τον περναγες με το ιδιο αυτοκινητο?
Ειναι απλη ερωτηση και ενα ναι η ενα οχι ειναι αρκετο...Aν θεωρηθεί υβριστική η απάντηση μου παρακαλώ να διαγραφεί......
Τελικά είσαι μεγάλος οργανοπαίκτης για να το πω ευγενικά..........
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Αν θεωρηθει υβριστικη η ερωτηση μου παρακαλω να διαγραφει...Προς SPo+
Ειναι απλη ερωτηση και ενα ναι η ενα οχι ειναι αρκετο... -
παιδιά μην τσιμπάτε να απαντάτε σε τέτοια posts.
αστον να γράφει και γράψτον...
νόημα δε θα βγει ποτέ και τη δουλειά του θα την κάνει μια χαρά και τζάμπα θα γράφουμε οι υπόλοιποι.
ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ούτε η παραμικρή απάντηση
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
παιδιά μην τσιμπάτε να απαντάτε σε τέτοια posts.αστον να γράφει και γράψτον...
νόημα δε θα βγει ποτέ και τη δουλειά του θα την κάνει μια χαρά και τζάμπα θα γράφουμε οι υπόλοιποι.
ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ούτε η παραμικρή απάντηση
------ Διαγράφτηκε ειρωνικό ποστ - mod ------------
az, επειδή έχει παραγίνει με τις άσχετες και ειρωνικές δημοσιεύσεις σου, την επόμενη φορά που συμβεί, θα έχουμε αποβολή από το forum.
EDIT