Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    [Διάσπαση] ΔΕΘ - Επεισόδια
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. [Διάσπαση] ΔΕΘ - Επεισόδια
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 7 / 10
    Αντίλογος
    44
    197
    165
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      ililias last edited by

Ο χρήστης Petros έγραψε:
      Διάβασε για τη διαφορά ασφαλίτη-μπάτσου.

Εδώ εννοείς;

Και κάτι ακόμη: άλλο μπάτσος, άλλο ασφαλίτης
      Ο πρώτος κατά βάση είναι χρήσιμος και μπορεί να επιτελέσει -αν το θέλει- λειτούργημα.
      Ο δεύτερος είναι (κοινωνικά) άχρηστος ρουφιάνος, ως τέτοιος εκπαιδεύεται και τέτοιος έχει όνειρα να γίνει πολύ πριν μπει στην 'υπηρεσία'.

Φαντάζομαι γνωρίζεις αρκετούς άνδρες της Ασφάλειας και όλοι ταιριάζουν στην περιγραφή, ναι;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        skye last edited by

Ο χρήστης kasel έγραψε:

ειναι πλεον αηδιαστικο σε καθε διαδηλωση να βγαινουν τα αναρχοκομμουνια και να κανουν οτι γουσταρουν με λεηλασιες και βανδαλισμους.δημοκρατια σου λεει μετα

ζητω η επανασταση του 67!

• P
          petros last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Φαντάζομαι γνωρίζεις αρκετούς άνδρες της Ασφάλειας και όλοι ταιριάζουν στην περιγραφή, ναι;

Για εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποια η χρησιμότητα εν έτει 2006 των ανδρών της ασφάλειας (τι είναι αυτό που δεν μπορεί να το κάνει η αστυνομία, τη στιγμή που έχει ούτως ή άλλως ειδικές υπηρεσίες);
          Σε τι αλλάζει το ιδεώδες του σημερινού ασφαλίτη από εκείνον του '60;

Ασφαλίτες δεν έχω γνωρίσει προσωπικά, ούτε έχω καμία διάθεση να γνωρίσω (τι λογική είναι αυτή; δε χρειάζεται να γνωρίσω έναν βιαστή για να τον κατηγορήσω). Ωστόσο έχω συναλλαγεί μαζί τους καμία-δύο φορές -για τυπικό έλεγχο- και είναι χαρακτηριστικά κωλοπαίδια.

• K
            kasel last edited by

ο skye γραφικος και ειρωνικος οπως παντα
            για την χρησιμοτητα των ασφαλιτων εν ετει 2006,θα συμφωνησω με το πετρο.
            εκτος βεβαια αν θεωρησουμε τους ασφαλιτες σαν ενα παρακλαδι της αστυνομιας,το οποιο δεν νομιζω να προσφερει και τιποτα σε μια συγχρονη δημοκρατια.

• S
              skye last edited by

kasel
              δεν ειμαι ειρωνικος, πλακα εκανα..
              γιατι τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα σ'αυτη τη ζωη;
              ελπιζω να μην ειστε και στη ζωη τοσο σοβαροι γιατι πραγματικα θα αρχισω να ανησυχω
              κατα τ'αλλα συμφωνω με τον πετρο αλλα με μια πιο 'ηρεμη' οπτικη γωνια.

• I
                ililias last edited by

Petros
                Όχι ότι είναι δύσκολο, μάλλον δεν σε ενδιαφέρει και δεν έχεις ασχοληθεί με τις διαφορές Αστυνομίας - Ασφάλειας.
                Σε διαβεβαιώνω, πάντως, ότι σήμερα στην Ασφάλεια υπηρετούν ψηφοφόροι όλων των κομμάτων. Επίσης, ότι κάνουν δύσκολη δουλειά.
                Δεν λέω ότι αποκλείεται να υπάρχουν κωλοπαίδια, αλλά και που ακριβώς δεν υπάρχουν;
                Για το θέμα της Θεσ/νίκης, προσωπικά προτιμώ να μην καταδικάσω κανέναν δίχως δίκη. Πολλά ακούσαμε, δεν μου αρέσει που όλοι (μα όλοι) βάζουν μπροστά το 'Κύπριος', λες και δεν είναι αρκετό ότι είναι άνθρωπος, αντιπαθώ και τους 'ειδικούς' σαν αυτούς που έλεγαν ότι το παιδί είναι στην εντατική. Λυπάμαι, επίσης, που δεν μου αρκεί το βίντεο που βλέπω. Θα το ήθελα από την αρχή και το ότι μου δείχνουν μόνο το τέλος δεν μου αρέσει. Δεν το έχω στ' αλήθεια παρακολουθήσει, κάθε φορά που το βάζει η τβ αλλάζω κανάλι. Σίγουρα, ό, τι κι αν έχει προηγηθεί, αν κάποιος ασφαλίτης χτυπάει τον άνθρωπο αφού αυτός είναι ακινητοποιημένος, πρέπει να πάει σπίτι του. Δεν κάνει για το σώμα.

• P
                  petros last edited by

Δεν μου απαντάς όμως...
                  Τα περί 'χρησιμότητας' γαργάρα, για το δε σχόλιο 'από όλα τα κόμματα' δεκάρα δε δίνω, ας είναι και κομμουνιστές παλαιοημερολογίτες.

Τι σου κρύβει η εικόνα που είδες; Τι ακριβώς διαστρεβλώνει; Τι δε σου αποκαλύπτουν τα πολτοποιημένα μούτρα του ΠΟΛΙΤΗ (Κύπριου, Εσθονού, Λάπωνα, τι σημασία έχει); Τι δεν καταλαβαίνεις από την επίσημη ανακοίνωση περί... 'ιπτάμενων περβαζιών';

• G
                    greo last edited by

Ο χρήστης kasel έγραψε:
                    καταλαβαινω πετρο,καταλαβαινω.
                    δεν ειπα οτι επικροτω τη σταση της αστυνομιας.στη περιπτωση του κυπριου ειναι αδικαιολογητη η συμπεριφορα της.
                    απλα ειναι σπαστικο να βριζουμε καθε φορα τους μπατσους,ριχνοντας τους ολο το φταιξιμο.
                    το εχω μερακι να δω μια φορα επετειο πολυτεχνειου χωρις επεισοδια.και μη μου πεις οτι για τα επεισοδια φταινε καθε φορα οι μπατσοι.
                    μαθαμε τωρα.η βαρβαρη αστυνομια δερνει τα ΑΘΩΑ παιδακια.
                    προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν εχω καμια σχεση με μπατσους.αντιθετως τους βριζω και εγω πολλες φορες.
                    αλλα στις περισσοτερες φορες που εχω δει επεισοδια,τα εκτροπα ξεκινουν απο αναρχικους,οι οποιο στη πλειοψηφεια προερχονται απο τον ΑΚΡΟαριστερο χωρο.
                    ας σου σπαγαν εσενα κανα μαγαζι η να σου καιγαν κανα αμαξι,και θα εβλεπες μετα.

To ασχημο δεν ειναι που χρησιμοποιεις φρασεολογια αλλης εποχης. Το ασχημο ειναι οτι απαντας χωρις να εχεις διαβασει τα προηγουμενα...

• D
                      dap last edited by

Ο χρήστης kasel έγραψε:
                      ο skye γραφικος και ειρωνικος οπως παντα
                      για την χρησιμοτητα των ασφαλιτων εν ετει 2006,θα συμφωνησω με το πετρο.
                      εκτος βεβαια αν θεωρησουμε τους ασφαλιτες σαν ενα παρακλαδι της αστυνομιας,το οποιο δεν νομιζω να προσφερει και τιποτα σε μια συγχρονη δημοκρατια.

Μιας και κανεις μας (;) δεν ειναι οργανον της ταξεως δεν μπορουμε να εχουμε μια σφαιρικη ιδεα των υπηρεσιων των Υπηρεσιων της Αστυνομιας.
                      Ξερουμε ενα μικρο μερος ,πιθανολογουμε για ενα ακομα, αλλα 'τα εν οικω μη εν δημω'.
                      Για να συλλεξει π.χ. πληροφοριες για τον Παλαιοκωστα δεν θα πηγαινε ο αστυφυλακας στη μανα του ,στον χαφιε που θα εφερνε τη σιγουρη πληροφορια θα πηγαινε και μαλιστα οχι ενστολος.
                      Υπαρχει ενα κυκλωμα που βοηθα την αστυνομια για διαφορες υποθεσεις του Ποινικου Κωδικα που για την επισημη αστυνομια δεν υφισταται και καποιος κανει τον μεσαζοντα.Αυτον ονομαζω εγω ασφαλιτη και τον δεχομαι.

• I
                        ililias last edited by

Petros

Δεν μου αρέσει ο τόνος που χρησιμοποιείς όταν δεν συμφωνείς με κάτι.

Για να σου γράψω τις διαφορές Αστυνομίας - Ασφάλειας θα χρειαζόμουν κάμποση ώρα και δεν αξίζει, γιατί δεν σε ενδιαφέρουν στ' αλήθεια.

Επί του θέματος 'πολτοποιημένα μούτρα' (sic), δεν αρκεί, ούτε είναι απαραίτητο, να είσαι χτυπημένος για να έχεις δίκαιο. Εσύ (και τα κανάλια) το θεωρείτε ίσως έτσι, εγώ δεν συμφωνώ. Τόσο απλά.

• K
                          kasel last edited by

το προβλημα ειναι οπως ειπα και πριν οτι αν μια ομαδα αναρχικων παει και σπασει,καψει και κανει ενα σωρο βανδαλισμους,και η αστυνομια παιξει εναν παθητικο ρολο,θα φωναζουν ολοι.
                          αν παει και τους πλακωσει στο ξυλο την επομενη φορα που θα πανε να καταστρεψουν ξενες περιουσιες με το ετσι γουσταρω,θα βγουνε οι δηθεν προοδευτικοι και θα μιλανε για χουντικο καθεστως.
                          για ποιο λογο σε καθε διαδηλωση οι αναρχικοι τα σπανε;επειδη υπαρχει ανοχη απο την αστυνομια.
                          αν επεφτε βιτσα καθε φορα που πανε να καταστρεψουν και να καψουν,θα δισταζαν.
                          δηλαδη δεν μπορουν να γιορτασουν μια επετειο η να κανουν μια διαδηλωση ειρηνικα χωρις βανδαλισμους;
                          αντι να απομονωσουν οι διαδηλωτες τους αναρχικους που ως μονο στοχο εχουν τη καταστροφη και το χαος,τα βαζουν με τους μπατσους.
                          αν καποιος δει ενα κωλοπαιδο να του ριχνει μολοτωφ στο αμαξι η να του καταστρεφει το μαγαζι του,δεν θα παει να τον πλακωσει στο ξυλο;
                          ειπαμε κραξιμο θελουν οι μπατσοι που δρουν και χτυπουν αυθαιρετα,αλλα πιο πολυ κραξιμο θελουν οι ανεγκεφαλοι που βλεπουν μια διαδηλωση η τον εορτασμο μιας επετειου ως ευκαιρια για να κανουν γυαλια καρφια.

• G
                            greo last edited by

kasel παλι δε διαβασες τη συζητηση, λυπαμαι δε μπορω να σε βοηθησω. Θεωρεις δεδομενα μερικα πραγματα που ειναι ανακριβεστατα (τουλαχιστον)

• K
                              kasel last edited by

γκρεο την διαβασα.
                              απλα η ενσταση μου η τελος παντων εκει που διαφωνω ειναι οτι δεν ακουω ποτε κριτικη για τους γνωστους αγνωστους που τα σπανε καταπατωντας καθε εννοια δημοκρατιας αλλα μονο για τους μπατσους.
                              για ποιο λογο υπαρχει σε καθε εορτασμο του πολυτεχνειου τοσο πολυ αστυνομευση;επειδη ξερουν οτι θα ερθουν πολλα ατομα με σκοπο να κανουν ζημιες προκαλωντας ετσι την αστυνομια να επεμβει με αγριο τροπο.
                              πες μου λιγο για να καταλαβω τι θεωρω δεδομενο και ανακριβες.

• D
                                dap last edited by

Ο χρήστης kasel έγραψε:

αν καποιος δει ενα κωλοπαιδο να του ριχνει μολοτωφ στο αμαξι η να του καταστρεφει το μαγαζι του,δεν θα παει να τον πλακωσει στο ξυλο;

OXI γιατι φοβαται και για το κεφαλι του μην εχει την ιδια τυχη.
                                Αλλα περιμενει απο τον αστυφυλακα να το κανει αυτο, τον αστυφυλακα που πριν απο πεντε λεφτα καποιοι τον φωναζαν δολοφονο και πουλημενο.

• R
                                  ratanplan last edited by

Ρε παιδιά μισό λεπτό, μη το γαμάμε το θέμα!

Και εγώ τους μπάτσους πουλημένους και δολοφόνους και @@ τους θεωρώ, αν κάποιος μου πει ότι είναι μπάτσος τον κακοχαρακτήρίζω χωρίς δεύτερη κουβέντα -το ίδιο ισχύει και για τους δικηγόρους - αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλοί αστυνόμοι, απλά οι μπάτσοι είναι περισσότεροι, πολλές φορές είναι οκ, αλλά η δουλειά τους είναι ας πούμε να μας γράψουν...δεν μας αρέσει αλλα το σωστό αυτό είναι. Φτάνουμε σε τέτοιο βαθμό να λέμε καλά έπεσα σε ένα μπάτσο πολύ καλός με έγραψε αλλά μου μίλησε στον πλυθιντικο κλπ...έτσι θα έπρεπε να είνια όλοι! Όχι να λέμε αυτούς καλούς!

Το θέμα είναι ότι αυτό που έκανα στον Κύπριο είναι αλητεία! Για τους προβοκάτορες μην τα ξαναλέμε τα συζητάμε πολλά χρόνια τώρα, και μην με κάνετε να μιλάω σαν Κνιτης, το απεχθάνομαι! Οι ασφ-αλήτες σίγουρα χρειάζονται, αλλά όχι παντού!

• G
                                    greo last edited by

Ο χρήστης kasel έγραψε:
                                    γκρεο την διαβασα.
                                    απλα η ενσταση μου η τελος παντων εκει που διαφωνω ειναι οτι δεν ακουω ποτε κριτικη για τους γνωστους αγνωστους που τα σπανε καταπατωντας καθε εννοια δημοκρατιας αλλα μονο για τους μπατσους.
                                    για ποιο λογο υπαρχει σε καθε εορτασμο του πολυτεχνειου τοσο πολυ αστυνομευση;**επειδη ξερουν οτι θα ερθουν πολλα ατομα με σκοπο να κανουν ζημιες προκαλωντας ετσι την αστυνομια να επεμβει με αγριο τροπο.**πες μου λιγο για να καταλαβω τι θεωρω δεδομενο και ανακριβες.

Αυτο το υπογραμμισμενο για αρχη.
                                    Σχεδον καθε βδομαδα υπαρχουν εκδηλωσεις του αναρχικου χωρου ειτε κατι μιζερες πορειες 'ΛΕΥΤΕΡΙΑ... στον καθε μαλακα που τσιμπησανε δικαιως' (μεχρι και για τον Παλαιοκωστα εχουν κανει ) ειτε εκδηλωσεις με συγκεντρωσεις, ομιλιες, προβολες κλπ.
                                    ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ανοιγει ρουθουνι.
                                    Τα επεισοδια γινονται ΠΑΝΤΑ ειτε στο Πολυτεχνειο ειτε σε μεγαλες πορειες για εργασιακα ζητηματα ακομα και την αντιπολεμικη πορεια.
                                    Αρκετα ειπα εγω, το γιατι τοτε και οχι σε αλλες περιπτωσεις βρες το μονος σου.

Επισης κατι αλλο. Ρωτατε συνεχως 'εχεις γνωρισει ασφαλιτη;', 'εχεις παει στην αμερικη;', 'εχεις φαει παστουρμα;' 'εχεις οδηγησει την Εντζο;' 'Αν οχι πως μιλας;'.
                                    Σειρα μου τωρα να ρωτησω: Εχετε γνωρισει κανεναν αναρχικο; Εχετε πιει μπυρες και ρετσινες μαζι τους; (Αναρχικους οχι ηλιθια χουλιγκανια). Αν οχι πως ειστε τοσο σιγουροι τι και γιατι συμβαινει;

• R
                                      ratanplan last edited by

Λοιπόν εγώ έχω μεγαλώσει στην Πλ.Βικτωρίας και πήγαινα για καφέ εξάρχεια επι 4 χρόνια, στο σχολείο είχα 2 συμαθητές οι οποίοι ήταν Αναρχικοί, στο μεγάλο ντου μάλιστα που είχαν συλάβει παρα πολλά άτομα ήτνα μέσα και τον πιάσανε, αυτοί ούτε λεηλατούν τα πανεπιστήμια ούτε τπτ, δεν συμφωνούσα με τα πιστεύω τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είνα ιέτισ όπως τους παρουσιάζει η τηλεόραση!

• K
                                        kasel last edited by

και γιατι γινονται τα επεισοδια οταν και οπου γινονται αραγε;
                                        φταιει μηπως παντα η αστυνομια για αυτο;
                                        γιατι κατεβαινουν στις πορειες εφοδιαμενοι με μολοτωφ,ροπαλα,πετρες και μαντηλια για να κρυβουν το προσωπο τους;
                                        με τι σκοπο πανε στις πορειες;μηπως για να διαδηλωσουν με ειρηνικο τροπο;
                                        ειναι τοσο σιγουροι οτι αν δεν προκαλεσουν και δεν αρχισουν τις ζημιες,η αστυνομια θα επιτεθει και θα αρχισει αυθαιρετα να δερνει αθωο κοσμο;δεν νομιζω.
                                        μηπως θα ηταν καλυτερα να μην κραζουμε μονο την αστυνομια οταν κανει καταχρηση εξουσιας,
                                        αλλα και τους ανεγκεφαλους που μοναδικο σκοπο εχουν να καταστρεφουν το νοημα καθε διαδηλωσης και πορειας;
                                        και ναι εχω γνωρισει αναρχικο και εχω πιει μαζι του.κρασι ομως μιας και ειμασταν σε ταβερνα.

• R
                                          ratanplan last edited by

Όχι φίλε μου ότνα η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της θα την κράζω, όπως κράζω κα ιαυτούς που τα σπάνε! Δλδ επειδεί κάποιος τα σπάει θα περνάω αύριο απο εκεί εγώ και θα με σπάσουν στο ξύλο?

• G
                                            greo last edited by

Ξες κατι kasel; Το βασικο σου επιχειρημα ειναι 'Δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραματα'. Τα κομματια ειναι εδω, φτιαξε το παζλ.
                                            Ο Σερλοκ Χολμς λεει οτι οταν αποκλεισεις το αδυνατο, αυτο που μενει οσο απιστευτο και να ειναι, ειναι η πραγματικοτητα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 7 / 10