-
-
Η σωστη προετιμασια καφε για τις ασκησεις Ψηφιακης Τηλεπισκοπησης
-
Απο τους πολλους καφεδες τρεμουν τα χερια σου
-
φρόντισε όμως η τουαλέτα να είναι κοντά σου...
-
-
οταν εχεις ασκησεις Ψηφιακης Τηλεπισκοπησης εισαι με Γιογιο και Καθετηρα
-
Αληθεια, παίζει τόσο μακρύ καλαμάκι να φτανει μέχρι κάτω ή έκανες καμιά πατέντα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αληθεια, παίζει τόσο μακρύ καλαμάκι να φτανει μέχρι κάτω ή έκανες καμιά πατέντα?δεν χρησιμοποιω καλαμακι...
-
Αυτά είναι!
Σκληροπυρηνική καφεδιά!
-
Aμα ήταν και αχτύπητη θα σου έβγαζα το καπέλο
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aμα ήταν και αχτύπητη θα σου έβγαζα το καπέλοδεν το λέω για να μου βγάλεις το καπέλο (ίσως για να απορήσεις με την περιπτωσή μου ) αλλά ακόμα και ως φοιτητής δεν έπινα πολύ καφέ εκτός από την εξεταστική που έριχνα 3 κουταλιές καφέ σε ένα πλαστικό κύπελλο Amita των 500 ml, έπειτα νερό και ανακάτεμα με το καλαμάκι
Εχω διαβάσει ολόκληρα κεφάλαια στην τουαλέτα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Aμα ήταν και αχτύπητη θα σου έβγαζα το καπέλο
δεν το λέω για να μου βγάλεις το καπέλο (ίσως για να απορήσεις με την περιπτωσή μου ) αλλά ακόμα και ως φοιτητής δεν έπινα πολύ καφέ εκτός από την εξεταστική που έριχνα 3 κουταλιές καφέ σε ένα πλαστικό κύπελλο Amita των 500 ml, έπειτα νερό και ανακάτεμα με το καλαμάκι
**Εχω διαβάσει ολόκληρα κεφάλαια στην τουαλέτα **
ε μ'αυτό τον καφέ πώς να μη σε πάει να?
-
Ο σωστός καφές είναι σε μπυροπότηρο των 700ml
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αληθεια, παίζει τόσο μακρύ καλαμάκι να φτανει μέχρι κάτω ή έκανες καμιά πατέντα?
δεν χρησιμοποιω καλαμακι...
Έχει το ΙΚΕΑ κάτι τεράστια πορτοκαλί καλαμάκια με 2 σπασίματα που ούτε το μισό δεν χωράει σ' αυτό το ποτηράκι
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
δεν χρησιμοποιω καλαμακι...
Έχει το ΙΚΕΑ κάτι τεράστια πορτοκαλί καλαμάκια με 2 σπασίματα που ούτε το μισό δεν χωράει σ' αυτό το ποτηράκι
τα συναρμολογεις και μονος σου ?
-
-
-
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#2]