-
Θα επρεπε να ντρεπεσαι γι αυτα που λες... φτου σου
Κανονισε να μου γρουσουζεψεις τα Lucas και τα Girling μου, και να παθουν τιποτα στο επομενο ραλλυ
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Έλα σεμνά με τα Γαλλικά
μεταξυ μας...
εχω ενα ΑΧ, ο αδερφος μου ενα 205 και εβαλα τη κοπελα μου να παρει Clio. λες να ειμαι 'αντι-Γαλλος'?Από αυτά που διαβάζω είσαι μάλλον άρρωστος...
Γαλλικά+Αγγλικό. Μην μου πείς κουμπάρο θα κάνεις τον ηλεκτρολόγο σου -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
να μας τα πει καλύτερα ο spitfire αλλά για regularite (και οχι ξενέρωτο regularitY )
A! κατάλαβα κόντρα Άγγλων - Γάλλων! Χα Χα!
πάντα! (οι Ιταλοί που βρίσκονται?? )
-
Ποιά η διαφορά regularity από regularite;
Μόνο στη γλώσσα!
Μονο στο μυαλο του sir-gus.
Βλεπεις ο Κωστας τελειωσε τις καλογριες, και ειναι φανατικος υποστηρικτης της Γαλλικης γλωσσας οσον αφορα την επικρατηση της ανα τον κόσμο
Η Γαλλικη γλωσσα ομως δεν τον βοηθαει και πολυ οταν μεινει το ΑΜΙ του απο καρμπυρατερ σε καποιο κ#λ@χωρι στη μεση του πουθενα... Εκει ανεβαινει στο πισω μερος ενος καρου (σαν τον Βεγγο) για να τον πανε στο κοντινοτερο χωριο, να βρει βοηθεια...
no comments που λέτε και εσείς
-
Μην ασχολείστε με τον κύριο SPITFIRE
Είναι προφανές ότι είναι κρυφο-Γάλλος απλά δεν βρήκε κανένα καλό SM στο ebay
-
SM; SadoΜazochistic;
Περίεργα πράμγατα διαβάζω εδώ και φοβάμαι...
Αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο, κάποιες φορές με το 304 που ανέβαινα κάτι ανηφόρες και μου πετούσε τα νερά, αισθανόμουν λίγο sm...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
SM; Sadomazochistic;Περίεργα πράμγατα διαβάζω εδώ και φοβάμαι...
EEEE.. λίγος σεβασμός στην ιστορία της αυτοκίνησης!!!! Μη μου τσακίζεις τώρα το όνειρο 32 ετών!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μην ασχολείστε με τον κύριο SPITFIREΕίναι προφανές ότι είναι κρυφο-Γάλλος απλά δεν βρήκε κανένα καλό SM στο ebay
η αληθεια ειναι οτι DS δε θα επαιρνα. Οχι οτ ιδε μου αρεσει, αλλα υπαρχει αλλο Γαλλικο που θα το ηθελα σαν τρελλος
RENAULT ALPINE A106
-
Κανονισε να μου γρουσουζεψεις τα Lucas και τα Girling μου, και να παθουν τιποτα στο επομενο ραλλυχτύπα ξύλο παιδί μου... φτου φτου μην σου τα ματιάσω!!!
Το SM θέλει να είσαι και λίγο sm για να το συντηρήσεις βέβαια! -
Μην ασχολείστε με τον κύριο SPITFIRE
Είναι προφανές ότι είναι κρυφο-Γάλλος απλά δεν βρήκε κανένα καλό SM στο ebay
η αληθεια ειναι οτι DS δε θα επαιρνα. Οχι οτ ιδε μου αρεσει, αλλα υπαρχει αλλο Γαλλικο που θα το ηθελα σαν τρελλος
RENAULT ALPINE A106
πανέμορφο....
κοιτάξτε γούστο που έχει και θα καταλάβετε τι άτομο είναι
-
Μινιατούρα του αυτοκινήτου του φοράει στο κεφάλι του ο οδηγός,ή κανονικό κράνος;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
SM; SadoΜazochistic;Περίεργα πράμγατα διαβάζω εδώ και φοβάμαι...
Κι έχεις και γαλλικά αυτοκίνητα....
Αυτό είναι το μοντέλο SM από τις Citroen και Maserati μαζί!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..Αυτό είναι το μοντέλο SM από τις Citroen και Maserati μαζί!Για να μη νομίζουν, ορισμένοι, ότι το τζαμάκι στη μάσκα το εφεύρεσε η Honda...
Όταν δουλεύει, πάντως, είναι αυτοκινητάρα._Που ξεκινά να γίνεται εμμονή η 'συλλογή' ιστορικών (από σχετική κουβέντα με τον spit τις προάλλες); Αν είχατε μια σχετική οικονομική δυνατότητα στα πόσα αυτοκίνητα θα σταματούσατε και τι αυτοκίνητα θα επιλέγατε (είδος-χρήση);
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Που ξεκινά να γίνεται εμμονή η 'συλλογή' ιστορικών (από σχετική κουβέντα με τον spit τις προάλλες); Αν είχατε μια σχετική οικονομική δυνατότητα στα πόσα αυτοκίνητα θα σταματούσατε και τι αυτοκίνητα θα επιλέγατε (είδος-χρήση);μπας και κερδισες το ΤΖΟΚΕΡ και χρειαζεσαι ιδεες πως θα φας τα γκαφρα?
χμμμ....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
..Αυτό είναι το μοντέλο SM από τις Citroen και Maserati μαζί!
Για να μη νομίζουν, ορισμένοι, ότι το τζαμάκι στη μάσκα το εφεύρεσε η Honda...
Όταν δουλεύει, πάντως, είναι αυτοκινητάρα._Που ξεκινά να γίνεται εμμονή η 'συλλογή' ιστορικών (από σχετική κουβέντα με τον spit τις προάλλες); Αν είχατε μια σχετική οικονομική δυνατότητα στα πόσα αυτοκίνητα θα σταματούσατε και τι αυτοκίνητα θα επιλέγατε (είδος-χρήση);
σταματά όταν δεν μπορείς να τα απολαύσεις όλα όσο τους αξίζουν.
όταν πεις 'Ωχ η SM έχει 15 μέρες να βγει βόλτα. πως την ξέχασα' τότε το έχεις παρακάνει
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
σταματά όταν δεν μπορείς να τα απολαύσεις όλα όσο τους αξίζουν.
όταν πεις 'Ωχ η SM έχει 15 μέρες να βγει βόλτα. πως την ξέχασα' τότε το έχεις παρακάνειΝαι, σίγουρα. Αν και η ερώτηση έχει να κάνει περισσότερο με τη νοοτροπία του συλλέκτη, ο οποίος δεν το βλέπει έτσι και επενδύει όποτε μπορεί γιατί πιστεύει ότι δε θα ξαναβρεί την ευκαιρία να αγοράσει το εκάστοτε αυτοκίνητο. Ούτως ή άλλως υποθετικά μιλάμε. Τι λές;
Νάσο, θα τους βάλω ένα μπουρλότο γιατί κέρδισα το Λόττο!
(ναι, πώς!) Εσένα δε σε ρωτώ... 15 και όλα εγγλέζικα, ε; -
ναι σωστό αυτό που λες.
αλλά μην ξεχνας ότι το αυτοκίνητο έχει έναν ρόλο.
άλλο να μαζεύεις γραμματόσημα και άλλο αυτοκίνητο
και 1000000000000 γραμματόσημα να έχεις δεν θα τα κολλήσεις ποτέ για να πεις ότι το παράκανες.
ενώ με τα αυτοκίνητα? έχεις 20 αντίκες.
λογικά οδηγάς μια αντικά κάθε 20 μέρες στην καλύτερη περίπτωση που οδηγάς μια κάθε μέρα (αδύνατον!)..
άρα μιλώντας ρεαλιστικά...έχεις μια αντίκα κάθε 2 μήνες?
Ήμαρτον! Απλά τις κοιτάς????
-
.....και δεν ξέρω αν το λές επειδή εγώ έχω φάει τα χέρια μου και τη μισή ζωή μου στο ami αλλά αν δεν το ζήσεις το αυτοκίνητο (ακόμα και να πιεστείς για να το αγοράσεις ρε γαμώτο!) δεν το νιώθεις...
απλά είναι '... ένα ακόμα ...'
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Που ξεκινά να γίνεται εμμονή η 'συλλογή' ιστορικών (από σχετική κουβέντα με τον spit τις προάλλες); Αν είχατε μια σχετική οικονομική δυνατότητα στα πόσα αυτοκίνητα θα σταματούσατε και τι αυτοκίνητα θα επιλέγατε (είδος-χρήση);εμμονη = μανια
στην προκειμενη περιπτωσηΕγω ειμαι περιπου στο μηκος κυμματος του D-Jet.
Πρωτα πρεπει να σκεφτουμε ΓΙΑΤΙ θελουμε να εχουμε στην κατοχη μας ενα κλασικο αυτοκινητο και στη συνεχεια ΠΩΣ θα το χρησιμοποιουμε. ... Δηλαδη θα το εχουμε κλεισμενο σε ενα 'ιδιωτικο μουσειο', θα το βγαζουμε να πουλαμε μουρη τη Κυριακη στο Μικρολίμανο, θα πηγαινουμε βολτες με το κλαμπ που ανηκουμε, θα πηγαινουμε σε ραλλυ, η απλα θα το λιωνουμε καθε μερα πηγαινωντας στο γραφειο μας μ αυτο...
Εγω προσωπικα, συμφωνα με τις προτεραιοτητες που εχω θεση οσον αφορα τη χρηση του, πιστευω οτι θα ημουν ικανοποιημενος με 2 μονο ετοιμοπολεμα αυτοκινητα. Ενα roadster και ενα αυτοκινητο τουρισμου.
Αναλογα με το ποσο πολυ (και σκληρα) σκοπευουμε να χρησιμοποιοησουμε το/τα εν λοφω αυτοκινητο/α, πρεπει να δουμε μεχρι που μας περνει η τσεπη μας. Γιατι το πιο δυσκολο δεν ειναι να αποκτησεις ενα ή δυο αυτοκινητα... αλλά να τα συντηρήσεις.
Νομιζω οτι αρχικα πρεπει να εχουμε οσα αυτοκινητα μπορουμε να στεγασουμε σε κλειστο γκαραζ, και στη συνεχεια τόσα όσα μας επιτρεπει ο ελευθερος μας χρονος για να χρησιμοποιησουμε.
Θα ηταν χαζο πιστευω να εχουμε 4 κλασικα, τη στιγμη ποιυ τα κλασικα μας χιλιομετρα ετησιως δεν ξεπερνουν τα 5000χλμ (σε ραλλυ, εκδρομες κλπ)Νομιζω οτι ο αριθμος 3 αυτοκινητων στο γκαραζ καποιου είναι το μέγιστο λογικό(?)... εκτός και αν το ετησιο εισόδημά σας ξεπερνά τις 100.000 ευρω και έχετε αρκετό χρόνο να τρέχετε σε εκδηλώσεις κάθε εβδομάδα, και άλλο τόσο χρόνο να ασχολείστε μαζί τους.
με 3 αυτοκίνητα μπορεί κάποιος να καλυφθεί αγοράζωντας ένα Roadster, ένα GT και ένα οικογενειακό sedan.
Καλυπτει όλες του τις αναγκες έτσι. Μπορεί να πάει τη βόλτα του με το roadster, να παει τα ταξιδακια του με το sedan παιρνοντας και ενα ζευγαρι φιλων μαζι, αλλά μπορεί να έχει ταυτόχρονα και το GT για να συμμετεχει σε ράλλυ (ακόμη και στο εξωτερικό)Από προσωπική μου πειρα να σας πω οτι οι περισσοτεροι χομπιστες στο εξωτερικο, εχουν στη κατοχη τους 2 αυτοκινητα μαξιμουμ, κατα προτιμηση βεβαια ίδιας μάρκας ή χώρας προέλευσης.
(πχ Giulieta Spider/GT Veloce, MGC GT/MGA, TR6/Dolomite Sprint etc)Το να ειμαστε μονομαρκοι, βολευει πολλυ οταν τα αυτοκινητα μας ειναι κοντινης χρονιας κατασκευης, στο να στοκαρουμε ανταλλακτικα που ενδεχομενος θα ειναι κοινα.
Επισης όμως είναι πολύ κοντα η φιλοσοφία της FIAT me thv ALFA κλπ κλπ
Δυσκολα θα δειτε στο εξωτερικο χομπιστες με μια COROLLA SR και ενα PEUGEOT 304 Cabriolet ταυχτοχρονα στο γκαραζ τους.
Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως. Μανια κυριευει καποιον ο οποιος δεν εχει τον ελεγχο του εαυτου του. Ο οποιος δεν εχει λογικη σε κατι που κανει, πολυ περισσοτερο γιατι δεν ξερει ΓΙΑΤΙ το κανει...
2 σαπακια στο γκαραζ καποιου, και αλλα 4 παρκαρισμενα εξω απο το σπιτι του, τη στιγμη που δεν εχει να συντηρησεις ουτε το ενα απο αυτα, ειναι εμμονη....
6 porsche στο γκαραζ καποιου που η αξί μόνο ου σπιτιού του σαν ακίνητο, ξεπερνα τα 3 εκατ ευρω... είναι συλλογή (αρκεί να ξερει γιατί το κάνει)
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]