-
Αλλαζουν τα δεδομενα τησ Φορμουλα 1 και της Φεραρι τωρα. Πως βλεπετε το μελλον σε μια μετα-Schumacher εποχη;
-
Αλλαζουν τα δεδομενα τησ Φορμουλα 1 και της Φεραρι τωρα. Πως βλεπετε το μελλον σε μια μετα-Schumacher εποχη;
-
-
Θα βρεθούν άλλοι πρωταγωνιστές να έχουμε να ασχολούμαστε. Ουδείς αναντικατάστατος.
-
Τώρα Κimi, Alonso, Kubica, Wettel, Massa κλπ ουδείς αναντικατάστατος μια καινούργια εποχή ξεκινά...
Εγώ πάντως συγκινήθηκα στην συνέντευξη -
Το μέλλον της F1 δεν αλλάζει και τόσο δραματικά, άλλωστε τα τελευταία 2-3 χρόνια ήδη διαφαίνεται η διάδοχος κατάσταση.
Ως προς τη Ferrari, το μόνο που γνωρίζουμε είναι το οδηγικό δίδυμο για του χρόνου. Ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να δούμε και το όλο οργανωτικό πλάνο.
-
Καιιρός ήταν για τον Σούμι! Ήμουν σίγουρος πως θα αποχωρούσε τη στιγμή που ο Κίμι θα πήγαινε στη Φεράρι και το έχω γράψει επανειλλημένως. Ουδέποτε στη καριέρα θέλησε να κοντραριστεί επί ίσοις όροις με εξίσου ταλαντούχο ομόσταβλο και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει τώρα στο τέλος.
Καλά να περάσει ότι κι αν κάνει από δω και πέρα.
**edit:**Όσο για το μέλλον της Φ1, με ή χωρίς το Σούμι, η Φ1 έχει ευνουχιστεί δυστυχώς εδώ και πάρα πολύ καιρό
-
Οταν έφυγε ο **Ayrton **τι λέγαμε?
Η F1 δε χάνεται. Κάποιος θα ερθει και πάλι.Η Ferrari κι ο Ολυμπιακός να κερδίζουν πάντα!!!
-
Καλοι οδηγοι υπαρχουν.Αλλα το θεμα εινα ποιος θα εινα αυτος που θα εχει την ιδια πετυχημενη καριερα σαν του Schumi.Ο χρονος θα δειξει ποιος θα γινει το Νο1.
-
Το άθλημα δέν πρόκεται να χαθεί ή να πάει προς το χειρότερο λόγω τής παραίτησης του Σουμάχερ.
Εδωσε ίσως ότι είχε να δώσει στίς πίστες.
Τήν θέση του πρωταγωνιστή θα τήν αναλάβουν άλλοι μικρότεροι στήν ηλικία,όπως έχει συμβεί τόσες άλλες φορές στο παρελθόν. -
Η μεγάλη του μαγκιά είναι οτι φεύγει την κατάλληλη στιγμή.
Αν έμενε ακόμα μια χρονιά, δεν θα ήταν καλό γι' αυτόν. -
Το θάρρος από τη βλακεία έχουν μια απόσταση που οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν την ευφυία να γνωρίζουν και να μην διαβαίνουν απερίσκεπτα.
Όταν είσαι 38 κι έχεις αποδείξει τόσα πολλά επί 15 χρόνια, δεν είναι και ό,τι πιό σόφρον να κάθεσαι για να αποδείξεις και σε 4η γενιά οδηγών ποιός είσαι. -
Και εγώ με τη σειρά μου πρέπει να πω ό,τι συγκινήθηκα στη συνέντευξη. Μου έμεινε ένα κενό που δεν περίμενα, ένας κόμπος στο λαιμό, μια στεναχώρια.
Όταν αποχώρησε ο Mika δεν το είχα νιώσει τόσο έντονα, ίσως γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου ότι επρόκειτο όντως για 'sabbatical'.
To μετά προφανώς δεν με ανησυχεί. Απλά χάνεται πλέον οριστικά και με τη βούλα η F1 που γνώρισα όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το θάρρος από τη βλακεία έχουν μια απόσταση που οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν την ευφυία να γνωρίζουν και να μην διαβαίνουν απερίσκεπτα.
Όταν είσαι 38 κι έχεις αποδείξει τόσα πολλά επί 15 χρόνια, δεν είναι και ό,τι πιό σόφρον να κάθεσαι για να αποδείξεις και σε 4η γενιά οδηγών ποιός είσαι.ΛΟΛ, γιατι; το έκανε ως ομόσταβλος στις 3 προηγούμενες γενιές;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΛΟΛ, γιατι; το έκανε ως ομόσταβλος στις 3 προηγούμενες γενιές;ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ
Δεν χρειάστηκε να το κάνει ποτέ. Να τον καλέσουμε σε απολογία;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Απλά χάνεται πλέον οριστικά και με τη βούλα η F1 που γνώρισα όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ.+1
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
ΛΟΛ, γιατι; το έκανε ως ομόσταβλος στις 3 προηγούμενες γενιές;
ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ
Δεν χρειάστηκε να το κάνει ποτέ. Να τον καλέσουμε σε απολογία;
Χμμμμμμ... δεν νομίζω ότι παρακολουθείς την ροή της συζήτησης. Ξανακοίτα τι έγραψα στο αρχικό μου ποστ, τι απάντησε ο Φαέθων, τι ανταπάντησα και τι έγραψες εσύ.
Ο Σούμι σε όλη του την καριέρα ΕΠΕΛΕΞΕ να μην κοντραριστεί στα ίσια με εξίσου ταλαντούχο & ικανό με αυτόν ομόσταβλο. Αυτό είπα εξαρχής κι αυτό λέω. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι.
Αν θες να τον καλέσεις σε απολογία κάλεσέ τον... μου είναι αδιάφορο (ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ)
-
Aχ ρε Σουμάχερ δε δέχτηκες δυνατό ομόσταυλο. Μόνο με τα λιμά έτρεχες για τιμέιτς. Τους καλούς τους άφησες να είναι στις άλλες ομάδες, οι οποίοι σε τιμώρησαν παραδειγματικά κερδίζοντας... εμ... ...κάτι.
Κερδίζανε τέλος πάντων κι αυτοί. Αρκετές φορές... Άντε. Αγώνες, κερδίζανε αγώνες!... Πού και πού. Και πολ ποζίσιονς. Ορίστε μας. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απλά χάνεται πλέον οριστικά και με τη βούλα η F1 που γνώρισα όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ.
+1
+1
Δέκα χρόνια παρακολουθώ F1, άρχισα το '96. Ταυτίστηκα με τη Scuderia από πολύ μικρός. Μετά την αποχώρηση του Schumi (κι εγώ συγκινήθηκα ρε γμτ στην PC) δεν ξέρω με πόσο ενδιαφέρον θα παρακολουθώ το πρωτάθλημα, με κάθε ειλικρίνια. Τις συγκινήσεις που μας προσέφερε τόσα χρόνια θα τις θυμάμαι. Να είναι καλά.
-
Μην ανησυχείτε.
Παρακολουθώ F1 από το 1978 ( ) και αυτή την συζήτηση την έχω κάνει πολλές φορές (πρώτη φορά διαδικτυακά)Οι καιροί αλλάζουν αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό..
Schumi τελος. Και τωρα τι;