-
Εσύ τι λές; Εννοείται!
Α, δεν σου είπα, βρήκα καλώδια και τα σχετικά, τώρα πρέπει να δω τι 8α κάνω με πιστωτική.
-
Αχ μ αρέσει.... Στείλτο μου φωτό..
Βρήκες καλώδια μετά από κατι βδομάδες βρε κουλε.. Πιστωτική..τι πιστωτική..μια απ την Πειραιώς για αγορές απ το νετ θα πάρεις..ξες εσύ..θα το παίξεις λίγο γάλλος..Ζουλιάν κι έτσι και θα κάνεις παζάρια στον τύπο που τα πουλάει..
-
Τι παζάρια εννοείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι παζάρια εννοείς;Ρε πάλι ήπιες; Μήπως σου βαλε ο αδης κανα σκονακι μέσα στο ποτό που σου σέρβιρε;
Τεσπα...dvd ειδες σήμερα;
-
Ευχαριστώ ρε πάσχο!
Σήμερα όχι, δεν είδα dvd. εδώ και 3 μέρες...
βλέπω όμως battle star galactica -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ευχαριστώ ρε πάσχο!να σαι καλά..κι ας μη συμπαθεις τα φιατ..
Σήμερα όχι, δεν είδα dvd. εδώ και 3 μέρες...
-
Φυσικά και τα συμπαθώ, με το δικό σου έχω πρόβλημα μόνο!
dvd:
-
YO!!!! Ενημέρωση-update στο καυτό θέμα Χριστίνας: Η κολλητή της Χριστίνας ρώτησε τη φίλη μου μια μέρα που δεν ήμουν μπροστά, αν εγω θέλω ακόμα την Χριστίνα Ρώτησε αν έχω κοπέλα Προχθές που χτύπησε το κινητό μου μπροστά της τσέκαρε για το ποιος ήταν
-
Άντε, προχώρα ρε συ! Προχώρα, τι άλλο θέλεις; Αν δεν προχωρήσεις, θα προχωρήσω εγώ! Αν σκοράρεις, κερνάς μπουγάτσα στο παραδοσιακό!
-
Άντε, Πέμπτη - το αργότερο Παρασκευή - σε κλαμπάκι..
Αν σκοράρεις, θα περιμένεις την πιστοσυνάντηση για να κεράσεις κοψίδια, μην τον ακούς τον Νίνο, δεν ξέρει τι λέει... Άκου κει μπουγάτσα..
-
Όχι, πιστοσυνάντηση δεν θα μπορέσω να έρθω γμτ, θα την κάνω για Ιταλία οδικώς μάλλον (φτου φτου ας πάνε όλα καλά). Οπότε μπουγάτσα!
-
Ιταλία οδικώς; Ζήλεψα τωρα!
-
Σε κυνηγάω αν δεν το κατάλαβες!
Κρύβε λόγια... Ένα ξεμάτισμα παρακαλώ!
Ναι, έτσι λέω... σκέφτομαι ηγουμενίτσα, ανκόνα, φλωρεντία, βενετία και πέριξ... για να δούμε!
-
Με τι αυτοκίνητο θα πας? :lkar: :lkar: :lkar: :lkar:
(Μπες msn ρε να σε βρίσω!!)
-
Έχω πρόβλημα με το μσν γμτ, δεν ξέρω τι γίνεται...
-
Κι εσύ δεν μπορείς να μπεις σήμερα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το μσν γμτ, δεν ξέρω τι γίνεται...Από τις πολλές κατάρες που έχεις φάει θα ναι..
Restart στο pc και όλα λύνονται.
-
Το msn έχει γενικό πρόβλημα σήμερα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το msn έχει γενικό πρόβλημα σήμερα...A! Eχει κ σε σας? Μη βριζω τσαμπα τον υπολογιστη μου δηλαδη
-
Γενικό δεν έχει γιατί στην σελίδα τους βγάζει ότι όλα είναι έι-οκέι!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]