-
rocksta μη το πολυλιβανισεις...
και θελει μια κρυο μια ζεστη...αν εισαι και πολυ ζεστος θα χασεις..
-
Αυτό:
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Λοιπον θα μιλησω για μια και μοναδικη φορα για αποψε.ΔΕΝ υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα.Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι γτπ.
υπαρχει! και το πιστευω. παραδειγμα? μια ΠΟΛΥ καλη μου φιλη.
τα εχει με ενα παιδι (εδω και 4 χρονια) αγαπιουνται ΠΑΡΑ πολυ, βγαινουμε μαζι, παιζουμε επιτραπεζια κλπ και δεν υπαρχει προβλημα! εχουμε παει διακοπες χωρις το αγορι της, εγω, αυτη και καποιος αλλος κοινος φιλος. Εχουμε μεινει και μιλησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες μαζι. κλπΣπανιο, αλλα υπαρχει
Και εγω ξερω φιλη μου που ημασταν μαζι με εναν αλλο φιλο μου και ειχαμε φιλια πανω απο 5 χρονια και εχουμε παιξει strip pocer και μετα απο λιγο ξεκοψε.παντου υπαρχουν οι εξαιρεσεις.Πολυ λιγες ομως.
και αυτό:
Λοιπον θα μιλησω για μια και μοναδικη φορα για αποψε.ΔΕΝ υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα.Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι γτπ.
δεν πάνε μαζί...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να φοβάτει να προχωρήσει αυτός που θέλει να 'ρισκάρει'. Μπορείς να μείνεις με αυτό που έχεις (που ΔΕΝ έχεις καλύτερα ) αν φοβάσαι ότι θα το χάσεις τελείως...Δεν λέω αν ειναι σωστός ή όχι, απλά διατυπώνω τις αμφιβολίες...Στην παρένθεση είναι όλο το ζουμί. Απλά δεν έχεις τίποτα και ζεις με ψευδαισθήσεις IMHO.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να φοβάτει να προχωρήσει αυτός που θέλει να 'ρισκάρει'. Μπορείς να μείνεις με αυτό που έχεις (που ΔΕΝ έχεις καλύτερα ) αν φοβάσαι ότι θα το χάσεις τελείως...Δεν λέω αν ειναι σωστός ή όχι, απλά διατυπώνω τις αμφιβολίες...
Στην παρένθεση είναι όλο το ζουμί. Απλά δεν έχεις τίποτα και ζεις με ψευδαισθήσεις IMHO.
Δεν διαφωνώ!
Αλλά σκέψου ότι κάποιοι πληρώνουν για τις ψευδαισθήσεις (call me drugs).
Αν με πιάνιεις!
-
Χαρη
Η δικια μας η φιλια με την συγκεκριμενη κοπελα δεν ηταν με την εννοια του οπου φιλια.Την ειχαμε για γλαστρα και να της βαζουμε χερι.Για να το πω ψυχρα.Και επειδη τωρα δεν κανουμε παρεα δεν μπορω να πω οτι μου λειπει η παρεα της -
Δεν διαφωνώ!
Αν με πιάνιεις!
+10 respect points και σε κερναω οτι παρεις την αλλη φορα που παμε ginger/muzik
-
+1!
Rocsta, άκου, αύριο κιόλας κανόνισε να βγείτε οι δυό σας. Πάτε για ποτό κάπου όμορφα, και μιλήστε. Δεν έχει σημασία για τι πράγμα, οτιδήποτε. Να αισθανθείτε άνετα και οι δύο. Αν γουστάρει και εκείνη, θα γίνει η περιβόητη παύση. Αν δεν γίνει, μίλα της. Θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εγώ με την τελευταία κοπελιά μου την ανέβασα πανόραμα 3 το πρωί, κάτσαμε στο κιόσκι κάτω από το Νεφέλη, και της είπα ότι μου αρέσει πολύ και την φίλησα. Απλά και ξεκάθαρα. Μην μπλέκουμε τα πράγματα!
-
Να φοβάτει να προχωρήσει αυτός που θέλει να 'ρισκάρει'. Μπορείς να μείνεις με αυτό που έχεις (που ΔΕΝ έχεις καλύτερα ) αν φοβάσαι ότι θα το χάσεις τελείως...Δεν λέω αν ειναι σωστός ή όχι, απλά διατυπώνω τις αμφιβολίες...
Στην παρένθεση είναι όλο το ζουμί. Απλά δεν έχεις τίποτα και ζεις με ψευδαισθήσεις IMHO.
Δεν διαφωνώ!
Αν με πιάνιεις!
Ε αφού δεν διαφωνείς γιατί διατυπώνεις αμφιβολίες?
Τώρα αν ο άλλος γουστάρει να ζει με ψευδαισθήσεις γούστο του καπέλο του, απλά πρέπει να ξέρει ότι είναι μια ψευδαίσθηση και όχι αυτό που θα θελε να είναι.. -
Ρε δεν εντυπωσιάζεται και εύκολα γαμωτο. Πανοραμα μένει
-
να, μαι...
μόλις μπήκα σπίτι, μόλις που πέφτω για ύπνο...
-
Τα πιο απλά πράγματα είναι που εντυπωσιάζουν γκόμενες που τα χουνε όλα..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
να, μαι...,όλις μπήκα σπίτι, μόλις που πέφτω για ύπνο...
Δεν μας νοιάζει κύριος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν διαφωνώ!
Αν με πιάνιεις!
Ε αφού δεν διαφωνείς γιατί διατυπώνεις αμφιβολίες?
Τώρα αν ο άλλος γουστάρει να ζει με ψευδαισθήσεις γούστο του καπέλο του, απλά πρέπει να ξέρει ότι είναι μια ψευδαίσθηση και όχι αυτό που θα θελε να είναι..Γιατί πάντα υπάρχει η άλλη άποψη.
Και μη ξεχνάς, πως οι ψευδαισθήσεις συχνά είναι πολύ πιο ακίνδυνες από την πραγματικότητα.
Εκτός και αν νομίζεις ότι είσαι ο Σούπερμαν και μπορείς να πετάξεις!
Flower, πότε θα ανέβεις ρεεε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα πιο απλά πράγματα είναι που εντυπωσιάζουν γκόμενες που τα χουνε όλα..Μια βολτα στην παραλια...
-
Πιο απλά πράματα = μπουκετο λουλουδια πχ ;
-
Πολύ συμφωνώ μαζί σου σήμερα, περίεργο!
-
αχχχχ...δεν θυμαμαι πως το ελεγε το songie..
Is it better to be happy..or right ?
-Wishing well, by Pendragonκαι κατι ακομα :
'We are eleven and she is the love of my life
But one week from now she will turn her back on me
Four years from now she will give me hope, then sleep with my best friend
Five years from now it is the two of us but by then there is nothing
left of this aching love amd this soaring love.
But I don't know that now
Because we are eleven and she is the love of my life.' -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ρε δεν εντυπωσιάζεται και εύκολα γαμωτο. Πανοραμα μένειαρα my apprentice πρεπει να βρεις κατι που δεν εχει στο πανοραμα...
-
rocsta, φυσικά, λευκό πύργο μέχρι μακεδονία! Πολύ καλό! Ειδικά αν είναι αργά και έχει λίγη ψυχρούλα...
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Τα πιο απλά πράγματα είναι που εντυπωσιάζουν γκόμενες που τα χουνε όλα..
Μια βολτα στην παραλια...
Ένα λουλούδι (ένα είπα, όχι μπουκέτο ολόκληρο ), να της κρατήσεις απλά το χέρι, μια μεγάλη βόλτα στην φωτισμένη πόλη με το αυτοκίνητο με ήρεμη μουσική κτλ κτλ..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]