-
Καλα εσυ φαε τα σουβλακια σου και μετα μιλα!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αγαπώντας την μόνο δν πρόκειται να του δοθεί ευκαιρία να της δείξει την αγάπη του!
Δείχνει την αγάπη του για την Χριστίνα στην τουαλέτα όμως..
ΠΟΤΕ με την Χριστίνα
-
Silver Turbo, με ρεκόρ χυλόπιτας δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!
Kid, είναι αγνό παιδί ο rocsta!
Rocsta, πόσο καιρό ψήνεται η κατάσταση;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αγαπώντας την μόνο δν πρόκειται να του δοθεί ευκαιρία να της δείξει την αγάπη του!
ΠΟΤΕ με την Χριστίνα
πρεπει ομωςσ ρε συ, για να μην νιωθεις αμηχανια την πρωτη φορα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ΠΟΤΕ με την Χριστίνα
Είσαι στη φάση που βλέπεις τη Χριστίνα σου ως ένα αέρινο συννεφάκι έρωτα και ρομαντισμού με καρδούλες να πετάνε γύρω-γύρω.
Κοινώς είσαι ερωτευμένος (στην 1η φάση και δυσκολότερη) και γι' αυτό πρέπει να σε αντιμετωπίζουμε με στοργή και προδέρμ.
Μη ανησυχείς, θα σου περάσει!
-
είναι θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ιδού το πρόβλημα κύριοι!
Υπάρχει περίπτωση μετά απ' αυτό να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους και να αρχίσει να κόβεται η επαφή.
Παίρνεις τα ρίσκα σου...
Σε θεωρητικό επίπεδο, ποτέ δεν κατάφερα να βρω λύση σ' αυτό το πρόβλημα...
Ορίστε! Μίλησα σοβαρα!
Επειδή πήρα τα ρίσκα μου σε αντίστοιχη περίπτωση και έφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ, μόλις χαθήκαμε και συνεπώς την ξεπέρασα, κατάλαβα ότι ήταν μία ακόμα γκόμενα, ασχέτως αν νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι. Ούτε δικιά μου φίλη πραγματική ήταν, ούτε εγώ δικός της πραγματικός φίλος.. Και ας έλεγε ότι δεν είναι έτσι.. Οπότε δεν χάνεις εν τέλει τίποτα κατά την γνώμη μου..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φεβρουάριος 06 αλλά τότε δεν ήταν διαθέσιμη συναισθηματικά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ΠΟΤΕ με την Χριστίνα
Καλο ειναι να εχεις κανει μια προεργασια ωστε στην προβα τζενεραλε να πας με κλειστα ματια.
-
ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ιδού το πρόβλημα κύριοι!
Υπάρχει περίπτωση μετά απ' αυτό να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους και να αρχίσει να κόβεται η επαφή.
Παίρνεις τα ρίσκα σου...
Ορίστε! Μίλησα σοβαρα!
Επειδή πήρα τα ρίσκα μου σε αντίστοιχη περίπτωση και έφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ, μόλις χαθήκαμε και συνεπώς την ξεπέρασα, κατάλαβα ότι ήταν μία ακόμα γκόμενα, ασχέτως αν νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι. Ούτε δικιά μου φίλη πραγματική ήταν, ούτε εγώ δικός της πραγματικός φίλος.. Και ας έλεγε ότι δεν είναι έτσι.. Οπότε δεν χάνεις εν τέλει τίποτα κατά την γνώμη μου..
Καλά, επειδή σου συνέβη μια φορά, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα έτσι.
Εξαρτάται και απ' τον άνθρωπο, πόσο φοβάται να προχωρήσει...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Φεβρουάριος 06 αλλά τότε δεν ήταν διαθέσιμη συναισθηματικά
προσεχε μη καει απο το πολυ ψησιμο
-
Λοιπον θα μιλησω για μια και μοναδικη φορα για αποψε.ΔΕΝ υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα.Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι γτπ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ιδού το πρόβλημα κύριοι!
Παίρνεις τα ρίσκα σου...
Ορίστε! Μίλησα σοβαρα!
Τι εννοείς 'πόσο φοβάται να προχωρήσει' ? Η γκόμενα ή εγώ? 2 φορές έγινε αντίστοιχο σκηνικό με τις κολλητές μου και με τις 2 χάθηκα και πραγματικά ποτέ δεν ένιωσα ότι μου λείπει κάποια..
-
Μαγκες καληνυχτα.Παω να φαω.Τα λεμα αυριο.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Λοιπον θα μιλησω για μια και μοναδικη φορα για αποψε.ΔΕΝ υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα.Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι γτπ.υπαρχει! και το πιστευω. παραδειγμα? μια ΠΟΛΥ καλη μου φιλη.
τα εχει με ενα παιδι (εδω και 4 χρονια) αγαπιουνται ΠΑΡΑ πολυ, βγαινουμε μαζι, παιζουμε επιτραπεζια κλπ και δεν υπαρχει προβλημα! εχουμε παει διακοπες χωρις το αγορι της, εγω, αυτη και καποιος αλλος κοινος φιλος. Εχουμε μεινει και μιλησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες μαζι. κλπΣπανιο, αλλα υπαρχει
-
Καλό βράδυ!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ιδού το πρόβλημα κύριοι!
Παίρνεις τα ρίσκα σου...
Ορίστε! Μίλησα σοβαρα!
Τι εννοείς 'πόσο φοβάται να προχωρήσει' ? Η γκόμενα ή εγώ? 2 φορές έγινε αντίστοιχο σκηνικό με τις κολλητές μου και με τις 2 χάθηκα και πραγματικά ποτέ δεν ένιωσα ότι μου λείπει κάποια..
Να φοβάτει να προχωρήσει αυτός που θέλει να 'ρισκάρει'. Μπορείς να μείνεις με αυτό που έχεις (που ΔΕΝ έχεις καλύτερα ) αν φοβάσαι ότι θα το χάσεις τελείως...Δεν λέω αν ειναι σωστός ή όχι, απλά διατυπώνω τις αμφιβολίες...
Silver Turbo μην παίρνεις και όρκο...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Λοιπον θα μιλησω για μια και μοναδικη φορα για αποψε.ΔΕΝ υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα.Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι γτπ.
υπαρχει! και το πιστευω. παραδειγμα? μια ΠΟΛΥ καλη μου φιλη.
τα εχει με ενα παιδι (εδω και 4 χρονια) αγαπιουνται ΠΑΡΑ πολυ, βγαινουμε μαζι, παιζουμε επιτραπεζια κλπ και δεν υπαρχει προβλημα! εχουμε παει διακοπες χωρις το αγορι της, εγω, αυτη και καποιος αλλος κοινος φιλος. Εχουμε μεινει και μιλησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες μαζι. κλπΣπανιο, αλλα υπαρχει
Και εγω ξερω φιλη μου που ημασταν μαζι με εναν αλλο φιλο μου και ειχαμε φιλια πανω απο 5 χρονια και εχουμε παιξει strip pocer και μετα απο λιγο ξεκοψε.παντου υπαρχουν οι εξαιρεσεις.Πολυ λιγες ομως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
είναι θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Χριστινα ειναι αυτη ρε?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]