-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Και μαλακια και θα ξυπνησει και δεν θα ξερει πιοις ειναι.Αποτελεσμα κανενα.
τι λες η Β' φαση του σχεδιου ειναι να παρει κανονικα στα καπακια και να πει : Δεν σε ξυπνισα ετσι ?
Τετοια ωρα δεν παιρνεις τηλεφωνο.Αν ηθελε να επαιρνε νωριτερα.Αυριο παλι.Αλλα αν την θελει πολυ θα την πηρε σιγουρα ολοκληρη μερα.
εσυ συνεχιζεις να απαντας σοβαρα ετσι ?
ξεχαστηκα!!Τελειωσαμε με τα σιβαρα??
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Και μαλακια και θα ξυπνησει και δεν θα ξερει πιοις ειναι.Αποτελεσμα κανενα.
τι λες η Β' φαση του σχεδιου ειναι να παρει κανονικα στα καπακια και να πει : Δεν σε ξυπνισα ετσι ?
Τετοια ωρα δεν παιρνεις τηλεφωνο.Αν ηθελε να επαιρνε νωριτερα.Αυριο παλι.Αλλα αν την θελει πολυ θα την πηρε σιγουρα ολοκληρη μερα.
εσυ συνεχιζεις να απαντας σοβαρα ετσι ?
ξεχαστηκα!!Τελειωσαμε με τα σιβαρα??
Πότε αρχίσαμε;
-
Τωωωωωρα;;;;;;;;;
-
Καλα ρεεεεεε ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;
Πιειτε τίποτα μπας και κατεβάσετε καμμιά ιδέα -
Καλα δεν μας λεει και ο ιδιος να τελειωνουμε.Ηρθε πεταξε την φιτιλια και εφυγε.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πιειτε τίποτα μπας και κατεβάσετε καμμιά ιδέαΣαν τι ιδεα θες??
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πιειτε τίποτα μπας και κατεβάσετε καμμιά ιδέαΕγώ έχω πει, δεν σε είδα όμως να την σχολιάζεις.
-
Μην αργήσεις, εγώ αυτό μόνο έχω να πω. Μεγάλοι είμαστε πλέον, δεν είναι γυμνάσιο, Μαρία θέλεις να τα φτιάξουμε, χοροί με μπλουζ στα πάρτυ και έτσι.
Πες της πώς αισθάνεσαι, απλά και ξάστερα. Φίλα την και αν σου βγει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φίλα την και αν σου βγει...Αν πάλι δεν σου βγει το πολύ πολύ να σου ρίξει κανά σκαμπίλι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην αργήσεις, εγώ αυτό μόνο έχω να πω.ειναι 1:30 ακομα καλα λεει, μπορει να την προλαβεις ξυπνια!!
-
Σωστος ο Ντινος.Πας και οτι γινεις.Μ'αρεσεις κα ιτα σχετικα.Το πολυ πολυ να πει οχι.Να σου και σενα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φίλα την και αν σου βγει...
Αν πάλι δεν σου βγει το πολύ πολύ να σου ρίξει κανά σκαμπίλι..
οχι, θα πεις 'Τετοια μυνηματα που με περνας με εδωσες την εντυπωση οτι το θελες' και αστην να μεινει μαλακας
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φίλα την και αν σου βγει...
Αν πάλι δεν σου βγει το πολύ πολύ να σου ρίξει κανά σκαμπίλι..
Και αυτο σωστο.Οτι βρεξει ας κατεβασει.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Σωστος ο Ντινος.Πας και οτι γινεις.Μ'αρεσεις κα ιτα σχετικα.Το πολυ πολυ να πει οχι.Να σου και σενα.αφου την αγαπαει ρε μπουφε
-
Σωστος ο Ντινος.Πας και οτι γινεις.Μ'αρεσεις κα ιτα σχετικα.Το πολυ πολυ να πει οχι.Να σου και σενα.
αφου την αγαπαει ρε μπουφε
Γιατι ειπα εγω οτι την μισει?Επειδη την αγαπαει να παει να της το πει.Ξεκαθαρα πραγματα.
-
Λουλούδης τα είπε για μενα. Καθάρματα
-
Αγαπώντας την μόνο δν πρόκειται να του δοθεί ευκαιρία να της δείξει την αγάπη του!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αγαπώντας την μόνο δν πρόκειται να του δοθεί ευκαιρία να της δείξει την αγάπη του!Εγραψες παλι.Τεραστιε!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αγαπώντας την μόνο δν πρόκειται να του δοθεί ευκαιρία να της δείξει την αγάπη του!Δείχνει την αγάπη του για την Χριστίνα στην τουαλέτα όμως..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Λουλούδης τα είπε για μενα. Καθάρματα
Ιδού το πρόβλημα κύριοι!
Υπάρχει περίπτωση μετά απ' αυτό να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους και να αρχίσει να κόβεται η επαφή.
Παίρνεις τα ρίσκα σου...
Σε θεωρητικό επίπεδο, ποτέ δεν κατάφερα να βρω λύση σ' αυτό το πρόβλημα...
Ορίστε! Μίλησα σοβαρα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]