-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσης
βρε θεσσαλλλλλλλλλονικιε...δε σε ειπα κανε update? αλλα μας εγραψες...
Λοιπόν, την λενε Χριστινα. Πολιτικες επιστημες. 18μιση χρονων. την ειχα γνωρισει στις 3 φεβρουαριου, της ειχα πει να βγουμε κ αρνηθηκε. Μετα το καλοκαίρι τα πράγματα αρχίζουν να γινονται καλυτερα. Εχουμε υπάρξει στην ιδια παρέα, της έχω πει να έρθει σε κλαμπ και δεχτηκε. Τωρα αρχιζουμε να κανουμε παρεα
-
Θες να σου πούμε για τα sms, σοκολατάκια , λουλούδια , 'θες να παμε σινεμά;' κλπ;
Τρε μπανάλ!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσης
Περιμένεις να βραδιάσει, στήνεσαι πίσω από μια γωνία. Τη χτυπάς με τηγάνι (αντικολλητικό, έχει σημασία για την ομαλή έκβαση του σχεδίου ). Χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζεις, την βαζεις στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεσαι. Μετά θα είναι δικιά σου για παντα! Αρκεί ένα υπόγειο και μερικές κλειδαριές...
Προαιρετική η βοήθεια από 2ο άτομο!
Ωραία... Θα το πούμε αυτό plan B ,, κανας αλλος;
Eχω λιωσει στο γελιο
-
rocksta δεν πιστευω να σαι καμια 40αρια και να θες το πιπινι?
-
Σχεδόν ανήλικο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
rocksta δεν πιστευω να σαι καμια 40αρια και να θες το πιπινι?19μιση ειμαι εγκαθετοι
-
Οχι ρε 19 ειναι το παιδι και καλά κάνει...Ζουλιάρηδες..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
rocksta δεν πιστευω να σαι καμια 40αρια και να θες το πιπινι?
19μιση ειμαι εγκαθετοι
και πως θα πολεμησεις το θηριο?
μονο μη γινεις φιλος...
-
Γι αυτό δεν ανησυχω. Συχνα πυκνα πετάω κανενα 'τι θα γίνει τωρα; θα βγουμε ποτέ οι 2 μας;' ή ατάκες τετοιου στυλ οπότε δεν νομίζω να πηγαίνει στο φιλικό...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γι αυτό δεν ανησυχω. Συχνα πυκνα πετάω κανενα 'τι θα γίνει τωρα; θα βγουμε ποτέ οι 2 μας;' ή ατάκες τετοιου στυλ οπότε δεν νομίζω να πηγαίνει στο φιλικό...Καλά μην εισαι και σίγουρος μόνο και μόνο απ αυτό...ρίξτης το καλό.. Αμα βγειτε δλδ..πέστης τι θες..μην το αφήσεις για πολύ γιατι θα αλλάξει και ως γνωστόν οι γυναίκες αρέσκονται σε κατι τέτοια..
-
θελει καλες ενεργειες...γιατι αμα παγιωθει μια κατασταση...μετα...
-
Τίποτα συγκεκριμένο δε λετε... Τα κρατάτε τα μυστικά καλά κρυμμένα ε;;
-
κατεβα με επιθετικο σχημα...μη πας για το 0-0...μη γινεσαι εθνικη ελλαδας....
τουλαχιστον τωτα αυτη ασχολειται με κανεναν η εχεις ελευθερο πεδιο...?
εισαι και σφιγγα...
-
Αν σου ριξει χυλοπιτα βιασε την να το ευχαριστηθεις. Και θα την μαμησεις και θα εχεις παρει και εκδικηση για την χυλοπιτα. Εγω αυτο θα εκανα παντως
-
Ελευθερο πεδίο. Πιο ελεύθερο δε γινεται. Σφιγγα=;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αν σου ριξει χυλοπιτα βιασε την να το ευχαριστηθεις. Και θα την μαμησεις και θα εχεις παρει και εκδικηση για την χυλοπιτα. Εγω αυτο θα εκανα παντωςΣιγά να μην βγαίνω απ το σπίτι μου με το εργαλείο στο χέρι ρε red...
-
δε λες και πολλα...
ε αφου ειναι ελευθερη...κανε καμια κινηση καλη...αρκει να μην εχεις κολλησει γιατι εφαγες χυλοπιτα...
-
Να μαι και εγώ...τελικά πήγαμε σινεμά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να μαι και εγώ...τελικά πήγαμε σινεμά!Eπιτέλους πάτησε πόδι ο άντρας σ' αυτό το σπίτι!
-
Πες τα!
Τελικά ο rocsta τι έκανε;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]