-
Μπά σήμερα λεω να πιω φασκόμηλο.
-
Γειααααααααα. Να πάω να βρω την Χριστίνα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέω να αλλάξω τον κώδικα του απο shifty, σε :lkar:.... -
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γειααααααααα. Να πάω να βρω την Χριστίνα;όχι
γυναίκες = για να μας τρώνε τα λεφτάGIA όσους έχουν εξεταστική,
θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι την άλλη βδομάδα θα πάω μιλάνο - παρίσι - λονδίνο - manchester - γλασκόβηkalo diavasma
-
Ρε δν μας χέζεις και εσύ; Άντε γιατί πολλοί μαζί μου προκαλούν αλλεργία. Εγώ την άλλη βδομάδα δίνω 4 μαζί, και εσύ...
-
Έχω να παραγγείλω delivery εδώ και μία βδομάδα - όσοι έχετε σπουδάσει μακριά από το σπίτι σας καταλαβαίνετε τι πάει να πει αυτό. Να παραγγείλω ή να μαγειρέψω και να κάνω την κουζίνα μπουρδ@@@?
-
Να παραγγείλεις.
Κινδυνεύεις να χάσεις την ευχέρεια του παραγγέλειν! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω να παραγγείλω delivery εδώ και μία βδομάδα - όσοι έχετε σπουδάσει μακριά από το σπίτι σας καταλαβαίνετε τι πάει να πει αυτό. Να παραγγείλω ή να μαγειρέψω και να κάνω την κουζίνα μπουρδ@@@?Ρε πάς καλά;;; Όλοι οι deliveraδες της Πατρας με ήξεραν με το μικρό μου... Κι εσυ μου λες για μαγείρεμα;;; Τι ειναι αυτό ρε;
Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα να φτιάξω μακαρόνια... Τα αφησα μισή ώρα και έπαιζα πλειστεσιον.. Ωσπου λέω..'ρε μήπως είναι έτοιμα;' Το τι εφαγα μετα το ξέρεις..
-
Άμα το λέτε εσείς, θα παραγγείλω..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γειααααααααα. Να πάω να βρω την Χριστίνα;κανε ενα update να καταλαβουμε που βαδιζεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άμα το λέτε εσείς, θα παραγγείλω..Ναι, αλλοιώς θαααα μαγείρευες!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανε ενα update να καταλαβουμε που βαδιζεις...
Τι;;;;update χρειάζεσαι για να απαντήσεις; Εχεις συνηθίσει από τα προβλήματα του Ρενώ και κάνεις συνέχεια updates για να τα θυμάσαι ε;
rocsta Αν δεν είναι μακριά,τράβα να τη δεις..
-
Τι παίζει με την Χριστίνα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άμα το λέτε εσείς, θα παραγγείλω..
Ναι, αλλοιώς θαααα μαγείρευες!!!
Καλά άμα ήταν τέλος του μήνα θα σου λεγα εγω αν θα μαγείρευε ή όχι.. Πόσες φορές την είχα πατήσει....
-
pasxe θα ακουσεις τπτ για το μαρεα σου το ψοφιμι...το 1.25 ειναι????????????????????????
οταν ακουω αισθηματικες αναλυσεις να μη με ενοχλεις καπελα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
όχι
γυναίκες = για να μας τρώνε τα λεφτάGIA όσους έχουν εξεταστική,
θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι την άλλη βδομάδα θα πάω μιλάνο - παρίσι - λονδίνο - manchester - γλασκόβηkalo diavasma
Εγώ έφαγα την ομελέτα μου και την χωριάτική μου και πίνω το καφέ μου..Πάσχο δεν σε χω ανάγκη!
Τι καναν τα μπαόκια ρε;
Kid έφαγες κανελονια ή μακαρόνια σήμερα;
-
Γμτ θέλω να πάω να δω το πτήση 93, αλλά η δικιά μου δεν θέλει. Τι συστήνετε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
pasxe θα ακουσεις τπτ για το μαρεα σου το ψοφιμι...το 1.25 ειναι????????????????????????οταν ακουω αισθηματικες αναλυσεις να μη με ενοχλεις καπελα...
το 1.6 είναι ρε ιερόσυλε (που θα πεις το bravo μου marea)...και με φρέσκα goodyear F1 πάνω...δεν ξέρω αν με πιάνεις..
**Χάρη **:
Κρίμα...και είχα καβάτζα μια McFarland εδώ δίπλα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμτ θέλω να πάω να δω το πτήση 93, αλλά η δικιά μου δεν θέλει. Τι συστήνετε?Να τη χωρίσεις...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]