-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Σπύρο, μην το ξεκόψεις από υπόλοιπο και νομίζω θα συμφωνήσεις:μπροστά σε ένα άγνωστο και (μόνο καθ’ υπόσχεση) καλύτερο μέλλον βολεύεται στο βέβαιο και με προβλήματα παρόν.
Εκ πρώτης όψεως και εγω διεφώνησα με αυτό που αναφέρεις.
να συμφωνησω αμα το δω συνολικα οπως μου προτεινεις αλλα...υπαρχει περιπτωση το μελλον αν ειναι γνωστο; οταν προωθεις αλλαγες δεν τις κανεις για να βελτιωσεις το αποδεδειγμενα προβληματικο...παρον σου;Αρα γιατι να μην ρισκαρεις;Το μονο που μπορω να υποθεσω για να συμφωνησω ειναι οτι μενεις στα ιδια για να μην γινουν χειροτερα τα πραγματα...Αν ισχυει το τελευταιο τοτε εγω συμφωνω
-
Off topic:
Τι καταπληκτικό βιβλίο το Animal farm, έ, Σπύρο;
Το speaking και μια από τις δύο εκθέσεις τις είχα γράψει βασισμένος σε αυτό όταν έδινα για FCE πριν από 20+ χρόνια…
/Off topic
-
ναι ειναι πολυ ωραιο φιλε μου. Εγω ομως ειμαι επισης οπαδος των... 1984 + brave new world. Πρεπει κανεις να τα διαβασει ολα μαζι.
-
ναι ειναι πολυ ωραιο φιλε μου. Εγω ομως ειμαι επισης οπαδος των... 1984 + brave new world. Πρεπει κανεις να τα διαβασει ολα μαζι.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
** Ο συντηρητισμός θα λέγαμε είναι η φυσική θέση του ανθρώπου**. εδω διαφωνω... ο συντηρητισμος ειναι φυσικη θεση μονο οταν εχεις την εξουσια και φυσικα θελεις να την διατηρησεις. Καθε αλλο λοιπον...η ανθρωπινη φυση ειναι ανησυχη και προοδευτικη εν τη γεννεση της...αυτο προηγαγε κατα την γνωμη μου τον πολιτισμο τις τεχνες και τις επιστημες στην διαρκεια των αιωνων.Συμπληρώνω ότι ο συντηρητισμός είναι επίσης σύμφοιτος με την αμορφωσία και το δογματισμό, τα οποία αυξάνουν το αίσθημα ανασφάλειας του ανθρώπου προς κάθε τι νέο και βέβαια μη κατανοητό. Από την άλλη η έννοια 'πρόοδος' είναι συνώνυμη του ανθρώπινου πνεύματος -και μία από τις ειδοποιούς διαφορές από τα υπόλοιπα 'αδέλφια' μας θηλαστικά- οπότε και αποτελεί όχι μόνο φυσική κατάσταση για τον άνθρωπο, αλλά καταρχήν φυσική ανάγκη.
Όπως όμως και να'χει, σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι αντιδρούν πάντα με κάποια... υστέρηση. Είναι ένα είδος 'αδράνειας της συμπεριφοράς'. Ακόμη κι εμείς εδώ, που υποτίθεται ότι ως δείγμα ξεπερνάμε τους 'μέσους όρους' (προς τα πάνω) της ελληνικής κοινωνίας, εμφανιζόμαστε αρτηριοσκληρωτικοί σχετικά με το ίδιο μας το χόμπι/ενδιαφέρον, απέναντι στο οποίο είμαστε αν μη τι άλλο υποψιασμένοι. Αναφέρομαι βέβαια στη συχνή νοσταλγία για την 'παλιά, ανόθευτη, διασκεδαστική αυτοκίνηση', χαρακτηρίζοντας τα νεότερα, ασφαλέστερα, ταχύτερα, καθαρότερα, μακράν πιο απροβλημάτιστα μοντέλα, ως 'ξενέρωτα', 'ομογενοποιημένα', 'βαρετά', 'οπισθοδρομικά' κ.λπ.
-
Double post
Τι γίνεται με το site;
Εδώ και λίγες ημέρες κυριολεκτικά σέρνεται και γενικά δημιουργούνται τα άπειρα όσα προβλήματα στο 'ποστάρισμα' -
-
Στάθης... RESPECT!
-
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
Ειδικά η πρόταση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.είναι η ολοκλήρωση της ξεφτίλας. Εμ τέτοια ζώα που είναι θέλουν να διαιωνίσουν το είδος τους.
-
αλλο μεγαλο θεμα αυτο...
-
Για τους παιδόφιλους ένα και μόνο πράγμα έχω να πω: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για τους παιδόφιλους ένα και μόνο πράγμα έχω να πω: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.Όχι χωρίς να βασανιστούν πρώτα.
-
Ψυχίατρο να δοκιμάσουν πρώτα ή θα τους φάτε εδώ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψυχίατρο να δοκιμάσουν πρώτα ή θα τους φάτε εδώ;Τυλιξε τους..θα τους φανε σπιτι!
-
Ψυχίατρο να δοκιμάσουν πρώτα ή θα τους φάτε εδώ;Δεν θα ξοδεύουμε λεφτά για να έχουν 'ψυχιατρική φροντίδα' αυτά τα σκουπίδια.
-
Δεν θα ξοδεύουμε λεφτά για να έχουν 'ψυχιατρική φροντίδα' αυτά τα σκουπίδια.
Να τα ξοδέψουμε σε φούρνους ή σε σφαίρες;
-
Να τα ξοδέψουμε σε φούρνους ή σε σφαίρες;
Φουρνους!Φουρνους!
Θα φτιαξουμε σαπουνακι ωραιο και ποιοτικο! -
Για τους παιδόφιλους ένα και μόνο πράγμα έχω να πω: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.OK. Επέλεξε την σειρά προτεραιότητας με την οποία θα υλοποιήσουμε την «τελική λύση»
α) Χρυσαυγίτες
β) Εβραίοι
γ) Παιδόφιλοι
-
Για τους παιδόφιλους ένα και μόνο πράγμα έχω να πω: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.θα ηθελα την αποψη σου και για τους ζωοφιλους
-
αυτο που λες ακομα και γι αυτα τα ανθρωποειδη κτηνη ειναι φασιστικη αποψη που δεν πρεπει να λεγεται ουτε για αστειο απο μορφωμενους ανθρωπους.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]