-
Σπρωχνουν μηπως εμας;
Με 12 βολες κι εσεις 28...
Μην το πεις παραεξω...θα γελασει κοσμος...
-
Μετα ειμαι για ποτακι....
Λες να το γιορτασουμε;Pasxe και kidako κερναω... Στον εναν για τα επινικια στον αλλον της παρηγοριας
-
Η ήττα μας μου θυμίζει την αντίστοιχη που κάναμε στην Ευρωλίγκα. Μόλις χρειάστηκε ρίξαμε 27 πόντους στο κεφάλι σε αυτόν που είχε ψευδαισθήσεις.
Asimov, θα πάμε μαζί να δούμε το F4?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η ήττα μας μου θυμίζει την αντίστοιχη που κάναμε στην Ευρωλίγκα. Μόλις χρειάστηκε ρίξαμε 27 πόντους στο κεφάλι σε αυτόν που είχε ψευδαισθήσεις.Asimov, θα πάμε μαζί να δούμε το F4?
Εμας δε μας εχετε αποκλεισει ΠΟΤΕ στην Ευρωλιγκα
Δεν ξερω... Θα παΜε;O Μπατης μονο πρασινο κασκολ δε φοραει (υποθέτω... )
Λαθος! ΟΛΟΙ φορανε πρασινο κασκολ ΕΛΕΟΣ -
Πάμε. Θα βρεις εισιτήρια?
Επίσης, απάντησε μου, πιστεύεις ότι οι διαιτητές έπαιξαν 50-50?
(δεν λέω ότι φταίει η διαιτησία, αν παίζαμε σοβαρά και 90-10 να μας έπαιζε έπρεπε να σας κερδίσουμε, αλλά δεν ήταν απόλυτα δίκαιη.. Συμφωνείς ε? )
-
Ο ΠΑΟ θα τιμωρηθει αραγε για τα κερματα στον Ομπραντοβιτς;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο ΠΑΟ θα τιμωρηθει αραγε για τα κερματα στον Ομπραντοβιτς;ναι οπως για τον μπακε
δεν το βλεπω ρε γαμωτο μου -
Ωραίο γλέντι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάμε. Θα βρεις εισιτήρια?Επίσης, απάντησε μου, πιστεύεις ότι οι διαιτητές έπαιξαν 50-50?
(δεν λέω ότι φταίει η διαιτησία, αν παίζαμε σοβαρά και 90-10 να μας έπαιζε έπρεπε να σας κερδίσουμε, αλλά δεν ήταν απόλυτα δίκαιη.. Συμφωνείς ε? )
Νομιζω πως η διαιτησια (δεν τη σχολιαζω ποτε στο μπασκετ, εξαιρεση κανω) επαιξε λιγακι (δικαιολογημενα) εδρα... Αν εσυ ειδες κατι αλλο εξηγησε το μου... Απλα μετρα τα φαουλ που δοθηκαν λαμβανοντας υπ¨οψιν και το τυπο παιχνιδιου καθε ομαδας.
(σημ. και 10-90 να μας επαιζαν δεν προκειται να μιλουσα )εδιτ: Ο Μπατης εβαλε μαυρα
ποτακι τωρα, αναλυση αυριο οσοι πιστοι προσελθετε
-
Δίκαια χάσαμε, ο Ολυμπιακός έβαλε 2-3 'μεγάλα σουτ' στην 3η περίοδο, και εμείς χάσαμε πάρα πολλά εντελώς αμαρκάριστα. Το να είναι ανέτοιμος ο Μπατίστ μας κόστισε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Όσο για τα ζώα της εξέδρας, μια ζωή ζώα θα είναι. Το θέμα είναι ότι πλέον στην Ελλάδα έχουμε προπονητές και παίκτες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Ό,τι έκαναν οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, έκαναν οι δικοί μας σήμερα.
Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός, η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα έχουν πολύ δρόμο ακόμα.
-
Λήξη αγώνα 84-89
Βροχή τα αντικείμενα στους διαιτητές που πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός παίζοντας παλικαρίσια μέσα στο ΟΑΚΑ, 'έκλεψε' τη νίκη και πήρε ισχυρό τονωτικό στην ψυχολογία του, ενόψει συνέχειαςποτε θα σταματησουν αυτες οι αλητειες ρε πουστη μου?
δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα απο οτι διαβαζω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
O Μπατης μονο πρασινο κασκολ δε φοραει (υποθέτω... )
Λαθος! ΟΛΟΙ φορανε πρασινο κασκολ ΕΛΕΟΣΕλεος ομως...
Οσο για τα κερματα..ασχολιαστο.
Τελος παντων,σημασια εχει οτι απλα τα βαζελια ερχονται στη μοιρα τους.Να ειναι παντα ΠΙΣΩ απο τον πρωτο:τον Ολυμπιακο.Ειτε αυτο λεγεται ποδοσφαιρο είτε μπασκετ ειτε σκουος.- Κολλυριοοοοοο..
Επισης να ρωτησω κατι;Επαιζε Οσφπ-Παο ή Οσφπ-διαμαντιδης,σισκάουσκας; Τελμα λοιπόν κυριε ομπραντοβιτς...ωραιαο γλεντι και το σημερινο... -
Α, και παρεμπιπτόντως, στο 84-88 ήμασταν εντελώς 'θολωμένοι', δεν κάναμε γρήγορη κι οργανωμένη επίθεση, και όταν αυτή χάθηκε από τον Τσαρτσαρή δεν κάναμε αμέσως φάουλ. Η Εθνική τα 2 τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι ΚΑΝΕΝΑ ματς δεν είναι χαμένο...
-
Εγώ πιστεύω ότι έπαιξε (λίγο) Ολυμπιακό και του έδωσε τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα. Πρόσεξε, δεν λέω ότι έκρινε το ματς, λέω ότι έκανε λάθη.
Στις 2 τελευταίες φάσεις ούτε το 5ο του Σισκάουσκας ήταν φάουλ κ μετά γκρεμίσατε 2 παίχτες μας (ο ένας ο Τσαρτσαρής, ο άλλος δεν θυμάμαι). Θυμάμαι και ένα τρίποντο του Χατζηβρέττα που κάποιος του κατέβασε τα χέρια και δεν δόθηκε τίποτα.
Αυτό που λες για τον αριθμό των φάουλ, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή μας έδωσαν φάουλ που ΔΕΝ ήταν? Επειδή εγώ εκεί θεωρώ την αδικία, όχι αν πήραμε 10-20-30 φάουλ παραπάνω εμείς.
Υ.Γ. Για τα εισιτήρια δεν μου είπες.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λήξη αγώνα 84-89
Βροχή τα αντικείμενα στους διαιτητές που πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός παίζοντας παλικαρίσια μέσα στο ΟΑΚΑ, **'έκλεψε' **τη νίκη και πήρε ισχυρό τονωτικό στην ψυχολογία του, ενόψει συνέχειαςποτε θα σταματησουν αυτες οι αλητειες ρε πουστη μου?
δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα **απο οτι διαβαζω **:twisted:Απο τα bold καταλαβαινω τι διαβαζεις...Ακου εκλεψε............
Καλο μαστορα,γελασαμε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
O Μπατης μονο πρασινο κασκολ δε φοραει (υποθέτω... )
Λαθος! ΟΛΟΙ φορανε πρασινο κασκολ ΕΛΕΟΣΕλεος ομως...
Οσο για τα κερματα..ασχολιαστο.
Τελος παντων,σημασια εχει οτι απλα τα βαζελια ερχονται στη μοιρα τους.Να ειναι παντα ΠΙΣΩ απο τον πρωτο:τον Ολυμπιακο.Ειτε αυτο λεγεται ποδοσφαιρο είτε μπασκετ ειτε σκουος.- Κολλυριοοοοοο..
Επισης να ρωτησω κατι;Επαιζε Οσφπ-Παο ή Οσφπ-διαμαντιδης,σισκάουσκας; Τελμα λοιπόν κυριε ομπραντοβιτς...ωραιαο γλεντι και το σημερινο...συγνωμη νομιζω εσεις εισαστε δευτεροι αν δεν κανω λαθος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λήξη αγώνα 84-89
Βροχή τα αντικείμενα στους διαιτητές που πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός παίζοντας παλικαρίσια μέσα στο ΟΑΚΑ, **'έκλεψε' **τη νίκη και πήρε ισχυρό τονωτικό στην ψυχολογία του, ενόψει συνέχειαςποτε θα σταματησουν αυτες οι αλητειες ρε πουστη μου?
δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα **απο οτι διαβαζω **:twisted:Απο τα bold καταλαβαινω τι διαβαζεις...Ακου εκλεψε............
Καλο μαστορα,γελασαμε...
τωρα τι να σου αυτο ηταν αντιγραφη απο το live του sport24.gr δεν το εγραψα εγω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στις 2 τελευταίες φάσεις ούτε το 5ο του Σισκάουσκας ήταν φάουλ κ μετά γκρεμίσατε 2 παίχτες μας (ο ένας ο Τσαρτσαρής, ο άλλος δεν θυμάμαι). Θυμάμαι και ένα τρίποντο του Χατζηβρέττα που κάποιος του κατέβασε τα χέρια και δεν δόθηκε τίποτα.Στο τριποντο του χατζηβρεττα κιντ δεν του κατεβασε κανενας τα χερια...μη θολώνεις απ την αγωνια της στιγμης.. Οπως επεφτε ο αμυνομενος πανω του επεσε στα ποδια του και τον γκρεμισε...πολλή ωρα ομως μετα το σουτ... Επομενως δεν υφισταται φαουλ.. Το 5ο του σισκαουσκας ηταν χτυπημα με το τεντωμενο γόνατό του στον σοφοκλή αν το ξαναδεις.
Στο φαουλ του βασιλοπουλου στον μπατιστ που πηγαν να αρπαχτούν,γιατι τις βολές τις εκτελεσε ο σισκαουσκας κι οχι ο μπατιστ;Απορία του παγκου του παναθηναϊκού... Μετρησε σε παρακαλω ποσες βολες εκτελεσε ο σισκαουσκας στα 4 τελευταια λεπτα...αν ειναι κατω από 10 σου αγοραζω αυτοκινητο... Ελεος.Ειχαμε βαλει στοχο αυτον για τα φαουλ δηλαδη; -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λήξη αγώνα 84-89
Καλο μαστορα,γελασαμε...
τωρα τι να σου αυτο ηταν αντιγραφη απο το live του sport24.gr δεν το εγραψα εγω
Για τον συγγραφεα μιλαω... Οχι και 'εκλεψε τη νικη'...ελεος... Απ το 7' μπροστα ημασταν... Τεσπα...
-
Μέχρι να προσγειωθεί ο παίχτης αν τον ακουμπήσει αντίπαλος είναι φάουλ.
Το έδειξε σε ριπλέυ το 5ο του σισκάουσκας και οι εκφωνητές άρχισαν τα 'δυσκολη φάση', όπως στο επιθετικό του Βασιλόπουλου που δόθηκε αμυντικό. Ε ρε Συρίγος που χρειάζεται να βάλετε μυαλό..
Από το 73-84 μέχρι το 80-84 δεν είδα το ματς, δεν ξέρω τι έγινε.
Πάσχο, χάσαμε, ε και?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]