-
ΠΑΟΚ απο τα παλια!!!
ξυλο και νικη κατα του ερυθρου αστερα!!!
-
Κερδισε κ η ΑΕΚ την Γκραν Καναρια με 70-58
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κερδισε κ η ΑΕΚ την Γκραν Καναρια με 70-58Αντε και τα νησιά Φερόε.
-
-
7 / 7 λοιπόν, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα!
Σπουδαίος ο Μπατιστ, καλός ο Ντελκ, μέτριος ο Διαμαντίδης αλλά με προσωπικότητα που μετράει στα δύσκολα του 4ου δεκάλεπτου και προσθέτει ενέργεια στην ομάδα.
-
Ματσάρα.. Πραγματικά στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να κατέβω για να δω το ματς..
-
Κρίμα!
Το πάλεψε ο Άρης στη Βαρκελώνη αλλά τελικά ηττήθηκε με 86-83.
Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Ναβάρο, που μας σκότωσε.
Παρά τα μαγικά των Γουίλκινσον-Μάσεϊ η έλλειψη ψηλού είναι εμφανής.
Για το κάτι παραπάνω θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό 5άρι.Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πλέον έχει καταντήσει αηδία. Βγάλτε τον Διαμαντίδη να έχει λίγο αγωνία. Δεν ξέρω αν ήταν μέτριος, στο τέταρτο δεκάλεπτο που είδα εγώ πάντως, μόνος του το πήρε το ματς.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κρίμα!
Το πάλεψε ο Άρης στη Βαρκελώνη αλλά τελικά ηττήθηκε με 86-83.
Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Ναβάρο, που μας σκότωσε.
Παρά τα μαγικά των Γουίλκινσον-Μάσεϊ η έλλειψη ψηλού είναι εμφανής.
Για το κάτι παραπάνω θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό 5άρι.Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πλέον έχει καταντήσει αηδία. Βγάλτε τον Διαμαντίδη να έχει λίγο αγωνία. Δεν ξέρω αν ήταν μέτριος, στο τέταρτο δεκάλεπτο που είδα εγώ πάντως, μόνος του το πήρε το ματς.
Εχεις δικαιο, βαρεθηκα να κερδιζουμε συνεχεια
-
ματσαρα...
-
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ματς.
Ντέρμπι από τα παλιά.
Κριτική σε αγώνα που κρίνεται στο τελευταίο σουτ, μετά από δυο παρατάσεις δεν κάνω, απλά υπογραμίζω:Ο 35χρονος Κάστλ έπαιξε 50 λεπτά!
Οι Γουίλκινσον-Μάσεϊ σχεδόν σε όλο τον αγώνα (μέχρι να βγει ο δεύτερος με φάουλ). Στην Βαρκελώνη είχαν βάλει μαζί 50 πόντους παίζοντας πάλι σε όλο τον αγώνα.
Σεραπίνας-Φλέτσερ-Γιαννούλης (όλοι επιλογές Ματσόν) δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο.
Τετάρτη 6:00 ώρα παίζουμε μέσα στην Φενέρμπαξε.
Πόσο θα αντέξουμε; -
ο σεραπινας επαιξε και ενα δευτερολεπτο!
δυσκολο το ματς με τη φενερ...εμεις εχουμε ρεαλ ομως!
-
Πάντως όσο και να προσπαθήσατε στις παρατάσεις δεν καταφέρατε να χάσετε από τον Κάστλ!
Σε 10΄ ΠΑΟΚ-Καστλ 19-17!!! -
Eιδαμε και το 'αδιαφιλονικητο' φαβορι της Α2.
3-2 για 30 λεπτα και τριποντα μεχρι θανατου. Ειμαστε χάλια εμεις, αλλα ειναι κι οι αλλοι...
Μοναδικη οαση ο Κουπιδης. Καλο 2αρι απο τα παλια, εχει τα φοντα για παικτης στυλ Χατζη. Μεγαλωνει ομως και μενει στα χαμηλα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eιδαμε και το 'αδιαφιλονικητο' φαβορι της Α2.3-2 για 30 λεπτα και τριποντα μεχρι θανατου. Ειμαστε χάλια εμεις, αλλα ειναι κι οι αλλοι...
Μοναδικη οαση ο Κουπιδης. Καλο 2αρι απο τα παλια, εχει τα φοντα για παικτης στυλ Χατζη. Μεγαλωνει ομως και μενει στα χαμηλα.Εχουνε περισσοτερες λυσεις παντως
Για τον Κουπιδη οπως τα λες, ομως παρα-μεγαλωσε (παει για 23...) -
Το 85 ειναι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ματς.
Ντέρμπι από τα παλιά.
Κριτική σε αγώνα που κρίνεται στο τελευταίο σουτ, μετά από δυο παρατάσεις δεν κάνω, απλά υπογραμίζω:Ήμουν στο γήπεδο και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική! Το ματς δεν παιζόταν με τίποτα, πρέπει να είναι μέσα στα 5 καλύτερα που έχω δει ever. Και να έχανε ο ΠΑΟΚ πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν με τέτοιο παιχνίδι που είδα μπροστά μου...
Μπράβο στον ΠΑΟΚ που ξύπνησε, ειδικά μετά την έλευση των Πάρκερ-Ουάσινγκτον. Ο δεύτερος είναι κάτι που δεν κυκλοφορεί συχνά στην Ευρώπη. Κοντός με πολύ δυνατό σώμα, μακριά χέρια, εξαιρετικό άλμα, προσήλωση και πονηριά στην άμυνα, ανεξάντλητη ενέργεια και γενικά καλές αποφάσεις ως πλέι-μέικερ. Σκόρερ ή σουτέρ δεν είναι πάντως, παίρνει πολύ λίγες προσπάθειες, δεν το έχει στο αίμα του φαίνεται. Αν οι ψηλοί του ΠΑΟΚ ήταν πιο θεαματικοί, μάλλον θα ξεδίπλωνε και πιο τρελό στυλ παιχνιδιού ο νεαρός.
Αν και πάντα υποστηρίζω ανεδαφικά ως ονειροπόλος ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ΜΙΑ ομάδα...τέτοια παιχνίδια και τέτοιος κόσμος μπορούν να επαναφέρουν το ενδιαφέρον όλης της πόλης και της χώρας για το μπάσκετ...
Κατακριτέο το σύνθημα εναντίον του Γκάλη. Απλά απαράδεκτο...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φωναζαν υβριστικα συνθηματα για τον Γκαλη?
Απαραδεκτοι! Ξεχνανε οτι αυτος ηταν η αιτια που οι Ελληνες αγαπησαν το μπασκετ. -
Η βλακεία είναι άηττητη...
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Φωναζαν υβριστικα συνθηματα για τον Γκαλη?
Απαραδεκτοι! Ξεχνανε οτι αυτος ηταν η αιτια που οι Ελληνες αγαπησαν το μπασκετ.Ναι, και το κουφό είναι ότι σε άλλα ματς ΠΑΟΚ-Άρη που έχω πάει, δεν ασχολήθηκε κανένας με τον Γκάλη...τώρα τον θυμήθηκαν; Άσε που δεν 'έπαιξε' καθόλου το όνομά του εδώ και πολύ καιρό. Βλακεία, γαϊδουριά και αχαριστία.
-
Μη προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με ανεγκέφαλους.
Εδώ έβριζαν τη μάνα του Ηλιάδη, ενω ο αδερφός του παίζει στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.Στα αγωνιστικά, τραγικός ο ΠΑΟΚ σήμερα διασύρθηκε από την Ρεάλ.
Αν εμφανιστούμε και εμείς τόσο κουρασμένοι στην Τουρκία, δεν έχουμε καμία ελπίδα.
Αν νικήσουμε πάντως, περάσαμε. Πολύ κρίσιμο ματς και οι Τούρκοι ετοιμάζονται για τη γνωστή τους 'φιλοξενία'.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]