-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι να πούμε όμως? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι προσέφερε και ο 'σουλήνας' στο άθλημα... Που τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους ΝΙΚΕ όλοι στην FIBA...
...kai όχι μόνο. Και ο μακαρίτης ο Καπαγέρωφ και ο Αλεξάνδρου και ο παλαβός ο Τσαγκρώνης και πολλοί άλλοι.
Τα αναπτυξιακά της δεκαετίας του 80 που γυρνούσε ο Πολίτης με τα κλιμάκια σε όλη την Ελλάδα και έκανε...παιδομάζωμα ήταν δικά τους έργα, έργα που έφεραν τις απανωτές και μαζεμένες επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας και στις αρχές του 90 σε όλες τις ηλικίες και όχι μόνο στη 'μεγάλη' εθνική. Το Γιαννάκη προπονητή της Εθνικής δεν τον επέβαλα εγώ. Τότε είχαν πέσει όλα τα ...σαϊνια να τους φάνε και τους δύο. Τώρα κάνουν ...σπονδές στο Γιαννάκη. Συνηθισμένα πράγματα, στην Ελλάδα ζούμε...Το ότι πρέπει να την κάνουν σιγά σιγά τώρα πια, διότι μάλλον έχουν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν , ναι.
Αλλά καλο είναι να μην είμαστε αχάριστοι και αμνήμονες (γενικα μιλάω, όχι για σένα) -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το ότι όλες σχεδόν οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα μπάσκετ είναι ανύπαρκτες και διαλυμμένες δεν οφείλεται ούτε στην πόρσε του Ράτζα ούτε στην βίλα του Μποντιρόγκα.Οφείλεται στο ότι τα άτομα που αναλαμβάνουν να τις διοικήσουν είναι κομπιναδόροι,κουτοπόνηροι και άσχετοι με το αντικείμενο.
Το Μαρούσι για παράδειγμα που έχει μια σοβαρή διοίκηση και κάνει προσεγμένες κινήσεις κάθε χρόνο δεν είδα να τα πάει άσχημα(και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.)Λοιπόν... Πριν λίγα χρόνια, οι αδερφοί φαρμακοτρίφτηδες άνοιξαν τους ασκούς του αιόλου, ρίχνοντας ένα σκασμό λεφτά στο ταλαίπωρο μπασκετάκι... Πώς θα ανταπεξέλθουν οι υπόλοιπες ομάδες, αν θέλουμε να μιλάμε για μιας ταχύτητας μπάσκετ και σωστό συναγωνισμό? Πολύ σωστά καταλάβατε, μόνο αν ρίξουν και αυτοί ένα σκασμό λεφτά... Αυτό όμως μπορεί να φέρει 3 πιθανα αποτελέσματα...
Ή που θα πετύχει η ομάδα, αλλά η επιτυχία της για να έχει διαρκεια, θα πρέπει ο ένας σκασμός να γίνει... 2,3,4 σκασμοί (sic)
Ή που η ομάδα θα κάνει μεγάλα ανοίγματα και μετά θα τρέχει να τα μπαλώσει...
Ή που θα αρχίσουν να έρχονται αποτελέσματα, αλλά στην τελική ο όποιος επενδυτής θα συνειδητοποιήσει ότι τα λεφτά που ρίχνει δεν του δίνουν το απαραίτητο οικονομικό αντίκρυσμα (λόγω λίγων φιλάθλων πχ, οι οποίοι βαρέθηκαν τα γήπεδα τσαντήρια και το απαράδεκτο μπάσκετ μιας ομάδας εθνικής κόσμου, χωρίς κανέναν Έλληνα μέσα) και θα αρχίσει το πισωγύρισμα...
Για σκέψου το λίγο...ΥΓ 1: Οι Γιαννακόπουλοι αν βάλουν στο μάτι τον... Σακίλ, απλά θα ακριβήνουν την... ασπιρίνη... Ο γιαουρτάς από πού θα τα εξοικονομήσει τα λεφτά, θα χοντρύνει την πέτσα στα γιαούρτια?
ΥΓ 2: Πρόεδρος του Αμαρουσίου είναι ο Βωβός... Το όνομα μιλάει από μόνο του...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτό είναι μια διαπίστωση. Ασχετα αν συμφωνώ ή όχι.Πρόταση υπάρχει;
Γιατί οι μεταγγραφές χαρακτηρίζονται παιζομάζωμα;
Ωραία τα λες για τον επαγγελματισμό. Το θέμα είναι ότι χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που στο μπάσκετ της Ελλάδας δεν θα υπάρχει φράγκο τσακιστό.
Πρόταση δυστυχώς δεν υπάρχει. Η μοναδική είναι κάτι σε σάλαρι καπ (δύσκολο και ανεφάρμοστο στο υδροκέφαλο κράτος μας) και η δεύτερη είναι σύμπραξη από τον Βορρά (Άρης+ΠΑΟΚ+Ηρακλής='ΚΑΕ Θεσσαλονίκη') και γενικά ενίσχυση με μορφή κλειστού πρωταθλήματος της επαρχίας. Αυτά όμως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβούν, οπότε δυστυχώς για τις απόψεις μου, φίλε TRAVELLER, δεν έχω να προτείνω κάτι επί της ουσίας.
Γιατί οι μεταγραφές ονομάζονται παιδομάζωμα...έχεις ασχοληθεί καθόλου να μάθεις τι γίνεται στα παιδικά και εφηβικά τμήματα των 'μεγάλων' ομάδων; Άποψή μου είναι ότι οι ομάδες πρέπει να προωθούν τους δικούς τους παίκτες και όχι να αγοράζουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κινείται στην αγορά, απλά και μόνο για να μην ενισχυθούν οι υπόλοιπες ομάδες και έτσι να θάβονται δεκάδες ταλέντα πίσω από έναν πάγκο. Η εποχή του Άρη ήταν πολύ διαφορετική από τη σημερινή, για τον Ολυμπιακό με την τριπλέτα των γιούγκων ενώ είχαμε την Εθνική Παίδων-Εφήβων (με Ρεντζιά, Παπανικολάου, Χατζή κλπ.) έχεις απόλυτο δίκιο.
Σε αυτό που διαφωνώ με την έννοια 'παιδομάζωμα' είναι το ότι δεν θεωρώ τους ξένους σαν 'κακό'. Δεν πιστεύω ότι ο Ράτζα και ο Γουίλκινς ή ο Ρίβερς έκαναν κακό στο άθλημα, το εναντίον. Έδωσαν λάμψη και περισσότερα παιδιά στράφηκαν προς τα εκεί. Αυτή η εξέλιξη μόνο καλό μπορεί να κάνει. Παιδομάζωμα θεωρώ την 'αρπαγή' και το μετέπειτα θάψιμο των διαφόρων Ελλήνων νεαρών, οι οποίοι στις υπόλοιπες ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό να αυξάνει τη δημοτικότητα του πρωταθλήματος. Αυτό το ενδεχόμενο, μάντεψε ποιους θα ανεβάζει σε χρήμα, δόξα και προβολή; ΟΛΟΥΣ, και όχι μόνο έναν και αυτόν λειψό.
-
Ο Αρης και ο ΠΑΟΚ δεν έριξαν ένα σκασμό λεφτά; Μόνο ο Παναθηναϊκός έριξε; Ο Ολυμπιακός δεν έριξε;
Οταν η Σαλονίκη τα σάρωνε όλα , έκανε κάτι επιλήψιμο;;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραία τα λες για τον επαγγελματισμό. Το θέμα είναι ότι χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που στο μπάσκετ της Ελλάδας δεν θα υπάρχει φράγκο τσακιστό.(.....)
Άποψή μου είναι ότι οι ομάδες πρέπει να προωθούν τους δικούς τους παίκτες και όχι να αγοράζουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κινείται στην αγορά, απλά και μόνο για να μην ενισχυθούν οι υπόλοιπες ομάδες και έτσι να θάβονται δεκάδες ταλέντα πίσω από έναν πάγκο.
(.....)
Παιδομάζωμα θεωρώ την 'αρπαγή' και το μετέπειτα θάψιμο των διαφόρων Ελλήνων νεαρών, οι οποίοι στις υπόλοιπες ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό να αυξάνει τη δημοτικότητα του πρωταθλήματος. Αυτό το ενδεχόμενο, μάντεψε ποιους θα ανεβάζει σε χρήμα, δόξα και προβολή; ΟΛΟΥΣ, και όχι μόνο έναν και αυτόν λειψό.
+100000000
Στα λόγια μου έρχεσαι...
Απλά εγώ βαριόμουν να γράψω τόσο πολλά και αναλυτικά...
-
Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έριξαν έναν σκασμό λεφτά και ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Το ζήτημα είναι ο ανταγωνισμός. Π.χ. ανάμεσα στο 1991 και το 1999, γινόταν πανικός και είχαμε φοβερό πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι; ΌΛΟΙ έβαζαν λεφτά και δεν μιλούσε ο κόσμος μόνο για το ποιος βγήκε πρωταθλητής, αλλά υπήρχαν και μάχες για τις υπόλοιπες θέσεις. Από το 99 και μετά, άρχισε η κάμψη...
Αν όλοι βάζουν τα δυνατά τους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο δυνατό και τα οφέλη θα τα καρπώνονται όλοι. Αν όμως όλοι το έχουν παρατήσει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στα λόγια μου έρχεσαι...Απλά εγώ βαριόμουν να γράψω τόσο πολλά και αναλυτικά...
ποπολάρος και εσύ;
...φίλε το μπάσκετ θέλει πολλές δυνατες ομαδες και κόσμο...
-
funkyreverend
Περί ξένων συμφωνούμε όπως και συμφωνούμε και για το ότι άλλαξαν οι εποχές.Για τα 'μικρά' τμήματα τώρα. Για να υπάρξουν και να πορευθούν με αξιώσεις πρέπει να υπάρχουν και παιδιά.
Όταν τα παιδιά , έχουν γίνει τα πιο υπέρβαρα στην Ευρώπη και φεύγουν το πρωί από το σπίτι τους στις 7 και γυρίζουν στις 8 το βράδυ μετά τα σχολεία , τα ιδιαίτερα, τα ομαδικά φροντιστηρια, τα γαλλικά , τα αγγλικά, τα ...σουαχίλι...πώς να βρεθουν στα γήπεδα;; Οταν στα 10 τους είναι ήδη 'ευνουχισμένα' , πώς να κάνουν αθλητισμό;;Σταματώ εδώ. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας καίριος λόγος αυτός αλλά άπτεται αιτιών που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ.
-
Καλά τα λες, αλλά γιατί μερικές ομάδες ΕΧΟΥΝ φυτώρια και άλλες όχι;
Ο ΠΑΟΚ στα εφηβικά πού βρήκε παίκτες και πήρε μεταγραφές; Γιατί δεν δούλεψε το φυτώριο του ΠΑΟΚ και δούλεψε του Κιλκίς και των Σερρών; Γιατί ο Ηρακλής έκατσε και βρήκε παίκτες σε παρόμοιο επίπεδο από τον Αίαντα Ευόσμου;
Στο επόμενο στάδιο τώρα - των έτοιμων παικτών: Έτυχε να γνωρίζω παίκτες του Ηλυσιακού που πήγαν στον ΠΑΟ τον καιρό που έγινε η μεταγραφή του Φώτση. Πού πήγαν αυτοί;
Τα παιδιά όντως έχουν πρόβλημα με το πρόγραμμά τους, αλλά δεν έχουν στερέψει από τις ομάδες. Απλά πολλές ομάδες βλέπουν αλλού, αντί να κοιτάζουν μέσα στα πόδια τους...
Τεσπά, αλλάξαμε θέμα και κουράζουμε τους υπολοίπους. Γνώμη μου είναι αυτό που είπα και παραπάνω: Το πρωτάθλημά μας θέλει πολλές δυνατές ομάδες. Ίσως το 'κλειστό Πρωτάθλημα' με σταθερές θέσεις επαρχίας να είναι λύση, το θέμα είναι ποιος θα το εφαρμόσει...
-
funky το 'κλειστό' πρωτάθλημα δεν είναι και ούτε και θα είναι ποτέ η λύση.
Θέλει πολύ να το αναπτύξω αυτό και δεν έχω καμία όρεξη. Απλά το λέω για να καταγραφεί και η διαφωνία μου μαζί με τις άλλες απόψεις. -
Stay tuned ακολουθει αναλυση για τις υποδομες εν Ελλαδι απο εναν που τα ξερει εκ των εσω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΥΓ 1: Οι Γιαννακόπουλοι αν βάλουν στο μάτι τον... Σακίλ, απλά θα ακριβήνουν την... ασπιρίνη... Ο γιαουρτάς από πού θα τα εξοικονομήσει τα λεφτά, θα χοντρύνει την πέτσα στα γιαούρτια?
ΥΓ 2: Πρόεδρος του Αμαρουσίου είναι ο Βωβός... Το όνομα μιλάει από μόνο του...
O γιαουρτάς κάποτε είχε φέρει τον Ιωαννίδη,πολύ καλούς παίκτες και την ΑΕΚ σε τελικό ευρωλίγκας.Θυμάσαι πόσοι ΑΕΚτζήδες πάταγαν στο γήπεδο;Μήπως τους έφταιγαν οι ζουμπάδες και τότε;Ή μήπως οι τσολιάδες εμπόδισαν την ΑΕΚ να πετύχει αυτά που πέτυχε;
Κοίτα φέτος,η Λάρισα κατεβαίνει με 2 ομάδες. Αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο.Τα ίδια γραφικά και με την Θεσσαλονίκη.3 μεγάλες και 43 μικρότερες.Ποιος επιχειρηματίας θα αναλάβει τα παραπάνω μαγαζιά;Με τί κέρδος;Με τί πελάτες;
Όσο για το παιδομάζωμα,αν τον Διαμαντίδη δεν τον πάρει ο ΠΑΟ,θα τον πάρει το ισπανικό,ιταλικό ή ρωσικό πρωτάθλημα.Νόμος που να τον υποχρεώνει να τελειώσει την καριέρα του με συμπαίκτες τον Γιανουζάκο και τον Κούβελα δεν υπάρχει.Καλό το συναίσθημα,η Σαλονίκη και ο Βασίλης Χατζηπαναγής αλλά η ζωή συνεχίζεται.
Πουθενά στον κόσμο δεν έχει κατηγορηθεί ομάδα γιατί με τις μεταγραφές που κάνει δημιουργεί απόσταση από τις υπόλοιπες.Αυτές είναι ελληνικές κατασκευές για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
-
GTI_
Oι οπαδοι της ΑΕΚ παταγαν στο γηπεδο..Θυμαμαι πολλους αγωνες που η ΑΕΚ ειχε πολυ κοσμο μεσα...
Απλα ο κοσμος της ΑΕΚ ξενερωσε απιστευτα με την καταστροφη της ομαδας που πηρε το πρωταθλημα....
Ξενερωσε με τις συνεχομενες βλακειες του γιαουρτα....
Η ΑΕΚ ειναι σε δυσκολη κατασταση πλεον κ δυσκολα θα βγει η χρονια....Το καλο ειναι οτι ο κοσμος επιτελους κινητοποιηθηκε κ κατι παει να γινει(κουτσα στραβα να παρουμε 4-5 παικτες,γιατι τωρα ειμαστε με το εφηβικο)
Ειδωμεν....
Κ μια φωτο:
Απορω γιατι διαμαρτυρονται οι Αφοι Κατσαμπα που η ΑΕΚ θα χρησιμοποιησει το ΟΑΚΑ για γηπεδο...Οταν η ιδια η ΑΕΚ τους εδινε το Γαλατσι ηταν καλα ?
-
Πολλα βαλατε σημερα που εχω ξεπατωθει στη δουλεια
Τεσπα μερικα σκορπια σχόλια.
-
Αναφερθηκαν οι μαγικες λεξεις φυτωρια, υποδομες κλπ. Τι ποιος που; Κατ'αρχην: Ουτε μια ομαδα Α1 δουλευει τις υποδομες της. Ο λογος; Τα λεφτα, τα λεφτα, η πορτοφολα. Ενα παιδακι στις ακαδημιες ισουται με 300 ευρω ετησιως. Πας εσυ ο πατηρ TRAVELLER και σκας 300 ευρα ωστε το παιδι σου να μαθει μπασκετ στον ταφο του Ινδου. Περιμενεις να κανει προπονηση, να παρει φορμιτσα, μπλουζακια, καλες μπαλες, να εχει κορυφαιο προπονητη κλπ Αντ'αυτου βλεπεις ενα προπονητη που βαριεται, δυο μπαλες σε καθε τμημα, φορμα το Γεναρη και παπι τον Αλωναρη και απο μια γκαζοζα πιναν τρεις που ελεγε ο Μηλιωκας. Γιατι ο ..... (βαλτε οποια ομαδα θελετε) κανει τον εξης πολλαπλασιασμο 200 παιδακια * 300 ευρω= 60.000 ευρω, ρε συ ποσα ειπε θελει ο funkyreverend να παιξει αναπληρωματικο 4αρι στην ανδρικη; 55.000; ΟΚ μενουν και 5.000 για μπαλες, χυμους, μπλουζακια στις ακαδημιες και τα ρεστα στον ψωμολυσσα τον κοουτς του παιδικου. Αντερσταντ ναου;
-
Περι βαζελου. Καλα ολα αυτα που λετε αλλα οταν μονιμως μια ομαδα εχει εσοδα 5, ο ανταγωνισμος εσοδα 2 και αυτοι καθε χρονο ξοδευουν 20 ειναι καραμπινατος αθεμιτος ανταγωνισμος και διωκεται απο το Υπουργειο Εμποριου (ποιο; ) αφου μιλησατε περι επαγγελματισμου.
-
GTI_ παρε τη σκουφια σου και βαρα μας. Μετρα πρωτα ποσες ομαδες εχει ο καθε μαχαλας εκει που μενεις και μετα ασχολησου με τη Λαρσα, την Πατρα ή τον Ηρακλη της Α2.
-
Οσο το ντεφι το βαραει για τους μεγαλους συλογους καποιος κυριος Μπερτομεου, προκοπη μην περιμενετε
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απορω γιατι διαμαρτυρονται οι Αφοι Κατσαμπα που η ΑΕΚ θα χρησιμοποιησει το ΟΑΚΑ για γηπεδο...**Οταν η ιδια η ΑΕΚ τους εδινε το Γαλατσι ηταν καλα **?
...kai ο αντίλογος ...
'...Σε αυτό τη σημείο πρέπει να ενημερώσουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους φίλους του μπάσκετ για τα γεγονότα που προηγήθηκαν αυτής της δήλωσης: Με το τέλος της περσινής αγωνιστικής χρονιάς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενημερωθεί αν το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα χρησιμοποιηθεί από άλλη ομάδα την φετινή σεζόν. Όλες οι πλευρές διαβεβαιώσαν πως το γήπεδο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός πληρώνει ετησίως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ενοίκιο, δε θα παραχωρηθεί σε καμία άλλη ομάδα. Η Διοίκηση του σταδίου επανειλημμένα μας γνώρισε πως υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για να μην μπει άλλη ομάδα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Παναθηναικός μετά από τις επίσημες διαβεβαιώσεις, ακόμα και δέκα λεπτά πριν αρχίσει η κλήρωση του Πρωταθλήματος, προχώρησε σε μία επένδυση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ώστε να βελτιώσει την εικόνα του γηπέδου και να παρέχει στους φιλάθλους της τις ανέσεις που αρμόζουν στο καλύτερο Πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η αναπάντεχη απόφαση του Υφυπουργού μας φέρνει μπροστά στον κίνδυνο μεγάλης οικονομικής ζημίας και μας προκαλεί απορίες για το πώς γίνεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό μπάσκετ και δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν, να έχει τέτοια αντιμετώπιση...'
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ ουτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά με την ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων της διοίκησης του ΟΑΚΑ ή της Γενικής Γραμματείας ή κι εγώ δεν ξέρω ποιου άλλου εμπλεκόμενου.
Διάβασα κάπου ότι ένα μεγάλο μέρος των καθισμάτων έχει βαφτεί πράσινο και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι σαν 'κανονική' έδρα του Παναθηναϊκού και μετά τους τράβηξαν το χαλίκαι η απαραίτητη ...μουτσούνα για αποφυγή παρεξηγήσεων
Πολλα βαλατε σημερα που εχω ξεπατωθει στη δουλεια
Τεσπα μερικα σκορπια σχόλια.
- Αναφερθηκαν οι μαγικες λεξεις φυτωρια, υποδομες κλπ. Τι ποιος που; Κατ'αρχην: Ουτε μια ομαδα Α1 δουλευει τις υποδομες της. Ο λογος; Τα λεφτα, τα λεφτα, η πορτοφολα. Ενα παιδακι στις ακαδημιες ισουται με 300 ευρω ετησιως. Πας εσυ ο πατηρ TRAVELLER και σκας 300 ευρα ωστε το παιδι σου να μαθει μπασκετ στον ταφο του Ινδου. Περιμενεις να κανει προπονηση, να παρει φορμιτσα, μπλουζακια, καλες μπαλες, να εχει κορυφαιο προπονητη κλπ Αντ'αυτου βλεπεις ενα προπονητη που βαριεται, δυο μπαλες σε καθε τμημα, φορμα το Γεναρη και παπι τον Αλωναρη και απο μια γκαζοζα πιναν τρεις που ελεγε ο Μηλιωκας. Γιατι ο ..... (βαλτε οποια ομαδα θελετε) κανει τον εξης πολλαπλασιασμο 200 παιδακια * 300 ευρω= 60.000 ευρω, ρε συ ποσα ειπε θελει ο funkyreverend να παιξει αναπληρωματικο 4αρι στην ανδρικη; 55.000; ΟΚ μενουν και 5.000 για μπαλες, χυμους, μπλουζακια στις ακαδημιες και τα ρεστα στον ψωμολυσσα τον κοουτς του παιδικου. Αντερσταντ ναου;
Τα 'μισά να είναι αλήθεια' από αυτά που αναφέρεις κομραντ τσάμπα καθόμαστε και 'σκοτωνόμαστε'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τα 'μισά να είναι αλήθεια' από αυτά που αναφέρεις κομραντ τσάμπα καθόμαστε και 'σκοτωνόμαστε'Oταν με το καλό θα συνοδευσω την ομαδα στην Αθηνα για κανα εκτός, θα παρεις τον Ισαακ και οποιον αλλον θελει, θα ερθετε, θα μας δειτε, θα αγορασετε διαρκειας, θα κερασω καφεδακι και θα σας πω τα διπλά οχι τα μισα
Να το παω παρακατω; Για τους 'ιστορικους' συλλογους που διατηρουν τμηματα στην Α1 διαφορων αθληματων εν ειδει φραντσάιζ;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα 'μισά να είναι αλήθεια' από αυτά που αναφέρεις κομραντ τσάμπα καθόμαστε και 'σκοτωνόμαστε'
Oταν με το καλό θα συνοδευσω την ομαδα στην Αθηνα για κανα εκτός, θα παρεις τον Ισαακ και οποιον αλλον θελει, θα ερθετε, θα μας δειτε, θα αγορασετε διαρκειας, θα κερασω καφεδακι και θα σας πω τα διπλά οχι τα μισα
Να το παω παρακατω; Για τους 'ιστορικους' συλλογους που διατηρουν τμηματα στην Α1 διαφορων αθληματων εν ειδει φραντσάιζ;
Δεν φτανει που θα πονεσουν τα ματακια μας απο το αθλιο θεαμα ,θα πρεπει να πονεσει και η τσεπη μας? Σιγα μην παρουμε διαρκειας. Παιζει η αδερφη του Σοφοκλα ? Αν ναι τοτε κατι γινεται.
-
wannabe
Έχεις δει ποτέ σε άλλη χώρα με 14 ομάδες οι 3 να είναι από μια πόλη, η 1 από κάπου αλλού (η μοναδική 'επαρχιακή') και οι υπόλοιπες 10 να είναι γειτονιές και ΚΑΕ Οδού Παπαφλέσσα (αλλά μετά το νο. 15); Ίσως για την Ελλάδα, όπου υπάρχει και ένα οικονομικό μάγκωμα στους επενδυτές να μην δίνουν εύκολα χρήμα στην επαρχία, να ήταν λύση. Ωστόσο, δεν ξέρω να σου το προτείνω πλήρως, απλά και εγώ καταγράφω μια άποψη!greo
Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
- GTI_ παρε τη σκουφια σου και βαρα μας. Μετρα πρωτα ποσες ομαδες εχει ο καθε μαχαλας εκει που μενεις και μετα ασχολησου με τη Λαρσα, την Πατρα ή τον Ηρακλη της Α2.
Παραβλέπεις μερικούς αριθμούς.Πληθυσμό και οικονομική ευρωστεία.Αν συγκρίνεται η Αθήνα των 4500000εκ με την Λάρισα των 160000χιλ ή την Πάτρα των 180000χιλ τότε να σε βαρέσω με την σκούφια μου.
Αν συγκρίνεται το ταμείο και η τσέπη των ζουμπάδων ή του Θείου ή του ραλίστα από τα Β.Π με τους καρντάσηδές σας,τους οποίους γιαουρτώνετε εσείς οι ίδιοι 365 ημέρες τον χρόνο να σε ξαναβαρέσω με την σκούφια μου.Θέλω να πω,αν μπορείτε να βρείτε επιχειρηματίες με τις κωλότσεπες που έχουν οι βάζελοι και οι γάβροι με γεια σας με χαρά σας να έχετε σαρανταδώδεκα ομάδες.Από την στιγμή όμως που δεν,κοιτάς να μαζευτείς λίγο.
Όταν η Λάρσα μας εξηγήσει γιατί πρέπει να έχει δύο ομάδες στην Α1 και όχι μια(με ό,τι αυτό συνεπάγεται..)τότε δικαιούται να διαμαρτυρηθεί γιατί οι κατσαμπαίοι κάθε καλοκαίρι έχουν το θράσος να βουτάνε μια ανθοδέσμη και να πηγαίνουν στο ΕΛ.ΒΕΛ και να καρτεράνε ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ευρωπαικό μπάσκετ.Όταν όμως όλη η περιφέρεια γεννοβολάει ομάδες χάριν διαπλεκομένων και όχι μόνο και προσπαθούν με το τίποτα και το μπόλικο καθόλου να πετύχουν τα πάντα εκβιάζοντας τους πάντες,δεν της φταίνε οι κοτσαμπάσηδες του Λεκανοπεδίου.
Αναγνωρίζω φυσικά ότι εσύ είσαι σε άλλη μοίρα από τις υπόλοιπες ομάδες τις περιφέρειας.Ανήκεις στην κατηγορία'περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να σπαράζεις',οπότε δικαιολογημένη εν μέρει η αγανάκτηση.Χρήματα ωστόσο υπάρχουν.Αν τα πείσεις ότι μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά θα σου ρθουνΌσο για τις υποδομές έτσι είναι όπως τα λες.Αυτό όμως που βλέπω εγώ είναι ότι κάθε χρόνο βγαίνουν νέα μειράκια από κάθε γωνιά του γιουνανιστάν.Μέχρι και ο υιος του Παναγιώτη Γιαννάκη παίζει μπάσκετ(με σωβρακοφανέλα nike,πατούμενα με σούστες και κορδέλα στον καρπό για την ιδρωτίλα).Αν τον έχεις δει,ξέρεις..
Δεν νομίζω ότι αυτά που είπες αποτελούν κύρια αιτία ναυαγίου του ελληνικού μπασκετικού καραβιού.bagus
Εγώ πάλι θυμάμαι τον Ιωαννίδη στις συνεντεύξεις τύπου να αναφέρεται στους γενναίους 500 της μπλε κερκίδας και να αναρωτιέται πού είναι οι υπόλοιποι 17500..
Και μιλάμε σε περίοδο που η ΑΕΚ έπαιζε μπάσκετ.Το ίδιο και με τον γιαουρτά.Σε συνεντεύξεις έλεγε ότι τα σκάει κανονικά και κάθε ΣΚ βλέπει τις ίδιες σκατόφατσες.Τον θυμάμαι να αγωνιά για το μέλλον της ΑΕΚ,να δακρύζει,να οργίζεται,να απορεί.Λογική δεν είναι η αδιαφορία για φινάλε;
Μην τον συγκρίνεις με τους σωλήνες,οι οποίοι κατά καιρούς γεύονται τα ίδια.Αυτοί,όπως είπε και ο πασχος αν θυμάμαι καλά,έχουν ασπιρίνες καβάτζα και όχι γιαούρτιαΥ.Γ:Πόσοι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν μία ομάδα με σκοπό να την βελτιώσουν αγωνιστικά,να την ισχυροποιήσουν σταδιακά για να πετύχει κάποιους στόχους στο παρκέ;
Και πόσοι αναλαμβάνουν μια ομαδα για την πάρτη τους;Για κοινωνική καταξίωση,για να ισχυροποιήσουν τις 'άλλες'επιχειρήσεις τους;Για να χρησιμοποιήσουν τους 1000-2000 γραφικούς θαμώνες της ομάδας και να πιέσουν τους πολιτικάντηδες πάλι προς ίδιον ώφελος;Και στο τέλος,όταν η ομάδα φυσιολογικά πάει για φούντο,κοιτάνε προς τα κάτω(προυτεύουσα)με βλέμμα οργισμένο,σηκώνουν πανό,καίνε βαμβάκια και απαιτούν εδώ και τώρα.
Όλα αυτά τα ζούμε κάθε χρόνο.Το να μας φταίει ο Δομήνικος Ουίλκινς,επειδή έχει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τον Γιαννουζάκο,τον οποίο μπορεί να συντηρεί ο αμφιλεγόμενος διοικών του περήφανου Ηρακλή,δεν πολυστέκει. -
σαρανταδωδεκα=πενηνταδυο ?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]