-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
...ειχαμε και την κωλοφαρδια των Μπατιστ και Διαμαντιδη που πεταγανε τουβλα και εμπαιναν μεσα. Ε ελεος...Ενω ο Ολυμπιακος πολυ ατυχος..ιδιως αυτος ο Ντομερκατ δεν μπορουσε να δει καλαθι με τιποτα..4 στη σειρα εβαλε. Ασε τα δεκαδες καλαθι και φαουλ που πηρατε.
Εντυπωση μου εκανε η ανεση με την οποια νικουσε ο Παναθηναικος στο 1ο ημιχρονο . Το θεμα ειναι πως αυτο το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν και τελικος Ευρωλιγκα και ευχομαι να ειναι! -
Mεταξυ των αλλων νομίζω οτι ο ευσωμος κύριος στον πάγκο δεν μας τα ειπε καλα στο τέλος.........
Και ξεχασε παλι τον αλλο ευσωμο........................ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
:sorry: Mεταξυ των αλλων νομίζω οτι ο ευσωμος κύριος στον πάγκο δεν μας τα ειπε καλα στο τέλος.........Και ξεχασε παλι τον αλλο ευσωμο........................ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????
(Αμα προσεξες αρχισε να πανηγυριζει 40 δευτερα πριν το τελος, λες και το ματς ειχε τελειωσει..... Τον επιασε κωτσο ο Σερβος Τι να πω..... Δικο μας παιχνιδι..... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:sorry: Mεταξυ των αλλων νομίζω οτι ο ευσωμος κύριος στον πάγκο δεν μας τα ειπε καλα στο τέλος.........
(Αμα προσεξες αρχισε να πανηγυριζει 40 δευτερα πριν το τελος, λες και το ματς ειχε τελειωσει..... Τον επιασε κωτσο ο Σερβος Τι να πω..... Δικο μας παιχνιδι..... )
παντως με το καλημερα ΠΙΝΙ-ΖΕΛΙΚΟ 0-2 του πηρε νωρις νωρις τον αερα
-
Aυτος ο Διαμαντιδης μου σπαει τα νευρα. 5/6 τριποντα σημερα και με την Μπανταλονα εβαλε ενα τριποντο με φοβερη κ@@φαρδια. Ας τον παρει ο Αγγελοπουλος. Δεν ειναι οτι τον χρειαζεται ο Ολυμπιακος ,αλλα τον χρειαζεται ο Παο. Χωρις τον Διαμαντιδη ο Παο σερνεται. Φανηκε ΚΑΙ σημερα αυτοΚαι εσεις χωρις Ριβαλντο σερνεστε.......
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
:sorry: Mεταξυ των αλλων νομίζω οτι ο ευσωμος κύριος στον πάγκο δεν μας τα ειπε καλα στο τέλος.........
Στο basket ο γαυρος ειναι ο καλυτερος πελατης, χτες τον αφησαμε να ελπιζει, δωσαμε και λιγο αισθημα στο πηδημ@ που του ριξαμε
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Στο basket ο γαυρος ειναι ο καλυτερος πελατης, χτες τον αφησαμε να ελπιζει, δωσαμε και λιγο αισθημα στο πηδημ@ που του ριξαμε
Στην Ελλαδα εχετε οντως 10 νικες παραπανω συνολικα ,αφου σας παιζουν 100-0 τα κορακια. Στην Ευρωπη οπου σε πετυχαινω σου κανω πλακα εγω. ΦΕΡΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Αυτοι τουλαχιστον θα παιζουν μονο 70-30 υπερ του Παο. Το 100-0 δεν αντεχεται λεμε.
Φετος ο Ολυμπιακος θα παρει για πλακα την Ευρωλιγκα ,αλλα στο Ελληνικο πρωταθλημα θα το παρει παλι η ομαδα του Βασιλακοπουλου. Ντροπη
-
Στην Ελλαδα εχετε οντως 10 νικες παραπανω συνολικα ,αφου σας παιζουν 100-0 τα κορακια. Στην Ευρωπη οπου σε πετυχαινω σου κανω πλακα εγω. ΦΕΡΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Αυτοι τουλαχιστον θα παιζουν μονο 70-30 υπερ του Παο. Το 100-0 δεν αντεχεται λεμε.
Φετος ο Ολυμπιακος θα παρει για πλακα την Ευρωλιγκα ,αλλα στο Ελληνικο πρωταθλημα θα το παρει παλι η ομαδα του Βασιλακοπουλου. Ντροπη
ναι για πλακα θα παρει την ευρωλιγκα οπως για πλακα θα μας εριχνε 20 ποντους οπως πολυ ευστοχα ειχες προβλεψει
ρε τι ειναι τουτος ρε τοσο φανατικλα δεν εχω συναντησει στη ζωη μου...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μακαρι να εχουμε ημιτελικο final four και με τις 2 ομαδες...για μενα σαν παναθηναικο μια νικη σε ημιτελικο με Ολυμπιακο ειναι απωθημένο ετων...Όπως τα λες είναι...
Γενικά καλό το ματσάκι, ντέρμπι με τα όλα του, μόνο που στα πλαίσια του πάθους και της 'σφαγής', τα περισσότερα συστήματα σταματάγανε εκεί που τα έδειχνε ο πλέι-μέικερ... Μετά...
Όσο για τη διαιτησία, θα red-armίσω λιγάκι, αλλά εδώ που τα λέμε 2 φάσεις στο κρισιμότερο σημείο έκριναν το παιχνίδι ΙΜΗΟ. Η μία είναι το αντιαθλητικό που δόθηκε σε σκριν (!!!). Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω να σφυρίζεται αντιαθλητικό σε σκριν...
Η 2η ήταν το κινητό σκριν, το οποίο θα σφύριζε και ο... Γιαννακόπουλος, αλλά οι κύριοι με τα γκρι το έκαναν γαργάρα. Και υπενθυμίζω, σε πολύ κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού.Πάντως η μαλακία που έκανε ο δικός μας στο τέλος δεν έχει όρια. Μιλάμε για μαλακία 2 σε 1, νταϊμένσιον... Πρώτα ρίσκαρε μια ριψοκίνδυνη πάσα μπροστά στα χέρια του καλύτερου 'κλέφτη' στην Ευρώπη και όχι μόνο και μετά πήγε να μαρκάρει τραβώντας από τη μέση... Ούτε στο Δημοτικό δεν παίζαμε έτσι... Μάλλον ο τύπος δεν το πρωί και είπε να τις κάνει μαζεμένες το βράδυ.
Αυτά. Τα λέμε στον 2ο γύρο...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ναι για πλακα θα παρει την ευρωλιγκα οπως για πλακα θα μας εριχνε 20 ποντους οπως πολυ ευστοχα ειχες προβλεψει
ρε τι ειναι τουτος ρε τοσο φανατικλα δεν εχω συναντησει στη ζωη μου...
οι φανατικοι αυτα εχουν...εμενα παντως μου αρεσε το σασπενς...ετσι πρεπει να ειναι ενα ντερμπυ και οχι να τους σκιζουμε οπως τα τελευταια χρονια...μακαρι να βρεθουν στην ευρωλιγκα στην αθηνα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα προσεξες αρχισε να πανηγυριζει 40 δευτερα πριν το τελος, λες και το ματς ειχε τελειωσει..... Τον επιασε κωτσο ο Σερβος Τι να πω..... Δικο μας παιχνιδι.....Ενώ κάποιος άλλος (ονόματα δεν λέμε )σε ανάλογη περίπτωση, έλεγε: 'Που πάτε ρε; Βιαζόμαστε; Τόσος χρόνος υπάρχει!'
Πάντως για να δώσω και ένα ελαφρυντικό, σε όποιον και από τους δύο πάγκους και αν ήμουνα, ποιον να βάλω δεν ξέρω. Και είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν ούτε αυτοί.
Υπάρχουν τόσοι παίχτες που άνετα πρωταγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα, που δεν έπαιξαν ούτε 10 λεπτά! Τα ΄ρόστερ και των δύο είναι υπερβολικά.Ωστόσο πραγματικός παιχταράς υπήρχε μόνο ένας.
Όσο έχει αυτόν ο ΠΑΟ είναι φαβορί. Για όλα. -
Ετσι ειναι
Βεβαια α)ελειπε ο Ματσε και β)καποτε αυτος θα κουραστει Εχουμε μεγαλη σεζον μπροστα μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
β)καποτε αυτος θα κουραστειΔυστυχως η μονη σας ελπιδα ειναι αυτη. Δεν ειναι ομως κριμα να στηριζεται εκει μια ομαδα που ξεκινησε με πολλα ονειρα;;
-
η παρουσια του διαμαντιδη στον παο ειναι αυτη που κανει τη διαφορα...δε ξερω...αυτο το παιδι ειναι απο κεινους τους παικτες που σε κανουν να θες να ξαναδεις μπασκετ!
απο κει και περα πως καταφερε ο οσφπ να χασει το παιχνιδι μονο αυτος ξερει...
σημερα με τον ερυθρο αστερα του γκουροβιτς μαλλον τσοντα θα ειναι...4 εκατ. δολλαρια μπατζετ παρακαλω οι κλεφτοκοταδες...
-
Ε καλα, δεν στηριζεται μονο εκει...
Θα γυρισει ο Ματσε, θα μαθουν ο ενας το παιχνιδι του αλλου, ο βλακας στον παγκο θα καταλαβει μερικα απλα πραγματα και θ' ανεβουμε επιπεδο.
Η σεζον τελειωνει το Μαιο, ενω τα κρισιμα παιχνιδια ειναι (οπως φανηκε και περσι) αρχες του Μαρτη. Τοτε θα ειμαστε καλυτεροι.
Μην ξεχνας, παντως, οτι ο Διαμαντιδης παιζει 2 χρονια χωρις διακοπες, καποια στιγμη θα μπουκωσει. Ειδικα φετος με τη μετριοτητα στα γκαρντ -
Αυτό είναι αλήθεια, δεν μπορεί να κάνει 3 δουλειές(οργάνωση, σκοράρισμα, άμυνα) για 6 μήνες, μετά από 2,5 εξοντωτικά χρόνια.
Ωστόσο θεωρώ ότι κατά την ίδια έννοια που θα προσαρμοστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, το ίδιο θα γίνει και με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Ντελκ είναι εξαιρετικά εκρηκτικός και γυμνασμένος, και προφανώς ξέρει πολύ μπάσκετ(δεν παίζεις από τύχη τόσα χρόνια στο NBA). Χρειάζεται το χρόνο του, μιας και η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη.
-
ηττα απο τον ερυθρο αστερα και γενικα δε παμε καλα...ο καλαμποκης δειχνει να τα πηγαινει καλα αλλα αυτος ο τομας ειναι ακομα στον κοσμο του...
μεχρι και ο γκουροβιτς μας εβαλε 34 ποντους...που ειναι οι παλιες καλες εποχες..
κλου της βραδιας η παρουσια των παρτιζανων οπαδων..
-
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ άναρχος στο παιχνίδι του. Σκεπάνοβιτς και Άλεν έπερναν την μπάλα και έκαναν μπούκες τις περισσότερες φορές με τραγικά απότελέσματα. Άμυνα έτσι κι αλλιώς δεν παίζει, οπότε φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Δεν τον είχα δει τον ΠΑΟΚ και με απογοήτευσε.
Ο Ερυβρός αστέρας πλην των Γκούροβιτς -Πόποβιτς δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.Έμείς αύριο με ΤΣΣΚΑ χωρίς τους Σκέιλς-Γιαννούλη και με αμφίβολούς τους Καστλ, Καλαϊτζή.
Δεν νομίζω να μας δυσκολέψουν οι Ρώσοι!ΥΓ: Τόσοι τραυματισμοί δεν είναι σύμτωση. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν τον είχα δει τον ΠΑΟΚ και με απογοήτευσε.Ρε συ, αν παρακολουθείς χρόνια μπάσκετ, πρέπει να μάθεις κάτι:
Δεν χρειάζεται να δεις τον ΠΑΟΚ για να σε απογοητεύσει!
-
Για τον Άλεν είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά ήταν τραγικός. Το ίδιο και για τον Πάνκο. Και αυτός ο Τόμας λίγος μου φαίνεται.
Στα της ευρωλίγδας, ο Παπαλουκάς σήμερα μας έκανε πλάκα.
Είναι ο παίχτης που σου θυμίζει πόσο απλό είναι το μπάσκετ.
Με δεδομένη πάντως τη δυναμικότητα του αντιπάλου, τις πολλές απουσίες μας και το μπόι που μας έλειπε στην ρακέτα, δεν μπορώ να παραπονεθώ για κανέναν.
Τουλάχιστον είχαν διάθεση να παλέψουν και το έκαναν μέχρι τέλους.
Όχι όπως με τον ΠΑΟ που κατέβηκαν σαν χεσμένοιΜεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά δεν το είδα οπότε ΔΞ/ΔΑ.
EDIT: Διπλό της Ορτέζ στην Φενεροούλκερ;;;!!!
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]