-
Ti έγινε ρε!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ti έγινε ρε!!!Ε και?
-
Μου ήρθε κάπως...
-
αυτοι οι ξενοι που εφερε ο γιατζογλου...
εμεις γιναμε η πορνη του πανιωνιου...
μπραβο στην ολυμπιαδα για τη νικη της...ο ρουλης αστα να πανε...
ο πανιωνιος σιγουρα ειναι πιο ετοιμη ομαδα απο μας και μεις εχουμε μπανε για κοουτς..
-
που είναι το funky;
-
''Ενημέρωσα πριν από το παιχνίδι τους ανθρώπους του Πανελληνίου ότι το σημερινό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Τους τελευταίους τρεις μήνες ούτε εγώ, ούτε κανένα μέλος του προπονητικού τιμ δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο.'
-
τι έγινε ρε παιδιά; Είδε κανείς το Ολυμπιάδα-ΠΑΟ;
Στο Αιγάλεω ο Κλάρκ έβαλε λέει 51 πόντους με 9/11 τρίποντα!
Αυτό το είδε κανείς;Αλλά πάλι, μήπως είδε κανείς αυτά που έβλεπε ο Κουκουλεκίδης στο Άρης-Μαρούσι; ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ σφύριζε και είναι 100 χρόνια διαιτητής
Και για να μην ξεχνιώμαστε, πάλι τραγικό το συνονθύλευμα του Ματσόν.
-
Καλά ρε παιδιά, περιμένατε να δείτε καλό ...από τον κουμπάρο του Ιωαννίδη;;
Είσαι εγκάθετος!
Για να λέμε και την αλήθεια, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός όταν γράφω για τον Ιωαννίδη Κάτι...παθαίνω
Και εγώ κάτι παθαίνω όταν γράφεις για τον Ιωαννίδη.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
τι έγινε ρε παιδιά; Είδε κανείς το Ολυμπιάδα-ΠΑΟ;.
κι εγώ κάπως έτσι αισθάνθηκα
Εμ δίκιο δεν έχει ο κοουτς όταν θέλει προσθήκες με το σταγονόμετρο; Φέτος με 5 νέους παίχτες , εν δυνάμει πενταδάτους, να δούμε τι ψάρια θα πιασουμε.
Όχι βέβαια, ότι φταίνει 'οι προσθήκες' που χάσαμε από την Ολυμπιάδα
taurus
να 'ξερες πόσα Σ/Κ , μου έχει χαλάσει αυτός και πόσα τραπεζώματα έχω πληρώσει σε δυο γαύρους φιλαράκια μου
γμτ! -
Δεν ξαναχάνει ο ΠΑΟ φέτος στην Ελλάδα
-
taurus
να 'ξερες πόσα Σ/Κ , μου έχει χαλάσει αυτός και πόσα τραπεζώματα έχω πληρώσει σε δυο γαύρους φιλαράκια μου
γμτ! -
Ρε τον βάζελο...
Κάπου στα μισά έχανε με 20+ και το πήρε τελικά το ματσάκι... -
μπραβο στον παο και μπραβο στον ρενεσες απο αυτα που διαβαζω...
-
και μπραβο στον παυλο που 'εθαψε' το σκετσακι της βλακειας ορισμενων στο οακα...
-
Αυτό το σκετσάκι το έχουμε πουθενά;
Φοβερή ανατροπή από τον ΠΑΟ και μεγάλη νίκη μέσα στην Ισπανία.
Αυρίο Ολυμπιακός και Άρης έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ας ελπίσουμε να εκμεταλευτούν τις έδρες τους. -
Επιστροφή και νίκη για την Αρειανάρα, ακόμα και με μέτρια εμφάνιση.
Πολύ καλά στοιχεία από τον Ραούφ αν και είναι μόλις δύο μέρες στην ομάδα. Αν συνεχίσουμε να εκμεταλευόμαστε την έδρα μας μπορούμε να περάσουμε.Μπροστά και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή (67-61), πάμε για το 3/3!
-
Μεγαλη επιστροφη για τον Αρη!Σπουδαια νικη,καλο μπασκετ και απιστευτος κοσμος!Επιτελους ζουμε το ονειρο της ευρωλιγκας!
-
Όπως και στο ποδόσφαιρο
-
97-78 την πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη αυτη την εποχη χωρις Ματσε και με τον Ακερ να κανει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ παιχνιδι
Not bad at allΜπραβο και στον Αρη που αν και μετριος κερδισε με τη φανελα
-
Να μην εχει και στο μπασκετ μια καταταξη η Ομοσπονδια να βλεπαμε την Ελλαδα να σαρωνει... 3/3 και καλη αρχη!!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]