-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αλλά η Ομοσπονδία...πέρα βρέχειΗ ποια?
-
Α.Γ.Ο.Ρ.
ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
-
σοβαρή ομάδα κερδίσατε...
-
μπραβο στο ρεθυμνο για τη νικη...
4 τριποντα φαγαμε στη ζωνη και μετα την αλλαξε...
συν τον τσιριγωτακη που ακομα απο τον πειραικο σεληνιαζεται οταν μας βλεπει..
-
Aν παει ο Παο στον τελικο θα το παρει αφου θα παιζει με ομαδες Α2. Οποτε μια ελπιδα μου εμεινε. ΤΑΠΟΥΤΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ
-
'Κόκκινε', χαλαρά λίγο... Ολυμπιακός είσαι και όχι αντιπαναθηναϊκός... ελπίζω δηλαδή...
Μην κάνουμε ό,τι κοροϊδεύουμε... Μπορείς πολύ απλά να αδιαφορήσεις...
Στ' @@ μου αν θα πάρει ο βάζελος την κούπα, στ' @@ μου και αν δεν την πάρει... όχι όμως και να βάζω 'μέσον' τον Ταπούτο... Αυτό είναι κατάντια...
-
red_army7
Ποσα μας δινεις για να το παρουμε ?????
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Κόκκινε', χαλαρά λίγο... Ολυμπιακός είσαι και όχι αντιπαναθηναϊκός... ελπίζω δηλαδή...Μην κάνουμε ό,τι κοροϊδεύουμε... Μπορείς πολύ απλά να αδιαφορήσεις...
Στ' @@ μου αν θα πάρει ο βάζελος την κούπα, στ' @@ μου και αν δεν την πάρει... όχι όμως και να βάζω 'μέσον' τον Ταπούτο... Αυτό είναι κατάντια...
Ναι ρε συ πλακα κανω ηρεμησε. Παντως αν παιξει 50-50 η διαιτησια δεν εχει ελπιδες ο Παο. Εδω η Ολυμπια του εκανε πλακιτσα ,αλλα και παλι οι διαιτητες εβαλαν το χερακι τους. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ. ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΤΙΣ 70 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως αν παιξει 50-50 η διαιτησια δεν εχει ελπιδες ο Παο.Αν η διαιτησία παίξει 50-50 οι ζουμπάδες δεν την κατεβάζουν την ομάδα.
Ξέρεις τί παζάρια παίχτηκαν πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Σοφόκλα;
Ο Θάνος ήθελε πάνω από 92%.
Ο Παύλος καθότι ψηλότερος(με λιγότερα κόμπλεξ δη)δήλωνε ευχαριστημένος και με 83%.
Τα κοράκια ωστόσο επειδή σε διαβάζουν εδώ και βλέπουν ότι τους έχει πιάσει στα πράσα,πάνω από 60% δεν έδιναν με τίποτα.Και αυτό το 60% έτσι χάριν του παλιού καλού καιρού..Τελικά συμβιβάστηκαν στο 70%,εξού και οι 70 βολές που εκτέλεσαν οι βάζελοι.
Υ.Γ:Τί μπλέντερ χρησιμοποιείς όταν ποστάρεις σε μπασκετοποδοσφαιροβολευ;
-
Άρκετα καλό και σοβαρό το Μαρούσι σήμερα, κέρδισε την ΑΕΚ μάλλον εύκολα. Πολύ καλός πάλι ο Ταπούτος.
Πάλι φαβορί για τρίτη θέση βλέπω το Μαρούσι. -
Ο Ταπουτος ηταν εκπληκτικος σημερα.....
Δυστυχως οι υπολοιποι δεν τον ακολουθησαν κ ετσι ο αχωνευτος Καϊμακογλου περασε στον ημιτελικο....
Ο Σκοτ αραγε ειναι μπασκετμπολιστας ??
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άρκετα καλό και σοβαρό το Μαρούσι σήμερα, κέρδισε την ΑΕΚ μάλλον εύκολα. Πολύ καλός πάλι ο Ταπούτος.
Πάλι φαβορί για τρίτη θέση βλέπω το Μαρούσι.Οι προπονητες ειχαν διαφορα κλασης
-
Δεν νομιζω οτι ο Κακιουσης ειναι καλυτερος του Αλεξανδρη
Η ΑΕΚ κανει 3 βδομαδες προπονηση μολις....Φανηκε αυτο στο 67-67 που εκανε μετα ενα γρηγορο 7-0 το Μαρουσι κ τελος.
-
Ε, καλά τώρα... Θα έλεγα ότι ο Αλεξανδρής είναι λίγο 'παλιός' πια... ΙΜΗΟ πάντα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ο Κακιουσης ειναι καλυτερος του Αλεξανδρηειναι ΠΟΛΥ καλυτερος πρακτικα δεν υπαρχει καν συγκριση.....
-
Asimov
Καλα δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε..
Για εμενα το ιδιο ειναι και οι 2....
Στην ΑΕΚ μια τρυπα στο νερο εκανε ο Κακιουσης...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ο Κακιουσης ειναι καλυτερος του ΑλεξανδρηΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι καλυτερος του Αλεξανδρη.
Χθες η ομαδα νεανιδων του Ηρακλη κερδισε 23-73 στο Σοχό τον τοπικο Δια
-
Ε τώρα τι να του πεις αυτού. Αφησε τον Παναθηναϊκό για να πάει στο Χιούστον.
-
TRAVELLER
Για μεταπτυχιακό πάει Αποστόλη
Θα μας ξανάρθει
-
Ξέρεις πολλούς που πήγαν για μεταπτυχιακό στην Αμερική και γύρισαν Ελλάδα;
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]