-
Nομιζω πως οι dealers θα προοριζουν τις τετραγωνες για τα 4Χ4. Ετσι κ αλλιως τα κανονιζουν με το υπουργειο αυτοι!
-
ΡΜΝ 51, ΟΡΕ 71, ΚΒΝ 26, ΚΝΜ 34, ΕΡΜ 70, ΕΒΚ 14 και ΕΡΝ ντ σε μηχανη (δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ηταν και οι μαϊμουδες που κυκλοφορουν σε Θεσσαλονικη, τις εδειξα στον Κολλια και τον thaliarque)
-
ΙΖΚ 68, ΡΙΙ 85, ΜΙΝ 78, ΗΜΤ 18, -μπορεί να μην είναι καινούρια ορισμένα
-
Πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό το format; (ΧΧΧ-9999)
Γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει μετά; -
lkar μαλλον τα 3 απο τα 4 δεν μοσχοβολαν φρεσκαδα
Χρηστο, για τα αυτοκινητα δεν υπαρχει προβλημα για σχεδον 30 χρονια υπολογιζω, αλλα για τις μηχανες θα υπαρξει. Τωρα, αν θα δωθει λυση για τις μηχανες μονο ή γενικοτερη θα φανει
-
ΡΙΙ-91**, ΜΙΝ-81**
-
KTE 348* -ολόφρεσκο-
-
ΙΝΡ-81**
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δε νομίζω ότι το έει καταλάβει κανείς από τους μη συμμετέχοντες. Παιδιά φαίνεται ενδιαφέρον. Συγκεντρώνετε στοιχεία για κάποιο λόγο; Θέλετε βοήθεια; Σημειώνετε μόνο νέους αριθμούς; Αν δεν βαριέστε πείτε και σε εμάς!Στη συζήτηση αυτή αναφέρουμε τον τελευταίο αριθμό κυκλοφορίας από κάθε νομό, αλλά και ό,τι έχει σχέση με τις πινακίδες κυκλοφορίας, παλιότερες και νέες. Ο λόγος που συγκεντρώνουμε αυτά τα στοιχεία είναι καθαρά ερασιτεχνικός, απλά μας ενδιαφέρουν. Βοήθεια σίγουρα θέλουμε, αν θες μπες κι εσύ στο «κλαμπ»!
-
Πρέπει να είναι το πιο cult θέμα που εχει ανοιχθεί ποτέ σε Φόρουμ!
-
Αυτοκίνητα:
ΖΧΑ-59..
ΙΒΤ-812*
ΙΕΗ-60..
ΙΖΙ-75.. σε αντιπροσωπεία της Seat στο Γαλάτσι
ΥΡΤ-599* (μπετονιέρα)Μηχανές:
ΖΧΤ-17*
ΧΕΖ(συμπληρώστε ελεύθερα )-47*
ΧΕΡ-94*, ΧΕΡ-97* ψεύτικη - άρα πλησιάζουν οι ΧΕΤ
Πολλές νέες μικρές (νμ):
ΧΖΙ-89* , ΧΖΚ-86*, ΧΖΜ-52* , ΧΖΥ
Γι' αυτό τόσο καιρό είχαν χαρτιά, περίμεναν τις νέες παρτίδες.Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΧΗΙ είναι ο πρώτος μιας σειράς από συνδυασμούς που δίνονται στην Κεντρική Αθήνα μετά τη σειρά ΧΖΖ ως και ΧΖΥ. ΧΖΧ και ΧΗΑ δίνονται στη Νότια Αθήνα, ενώ οι άλλες περιοχές μάλλον δίνουν ακόμα ταψιά (ΧΕΖ στην Ανατολική Αθήνα, ΧΕΡ/ΧΕΤ στη Δυτική Αθήνα κλπ). Καθώς έχω πλέον στα χέρια μου τις κατανομές από όλες τις παρτίδες πινακίδων νέου τύπου για αυτοκίνητα και δίκυκλα, ακόμα και την παρτίδα που δεν έχει ακόμα παραχθεί και θα καλύψει τις ανάγκες της επόμενης διετίας, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, πολλές απορίες δικές μου και δικές σας λύνονται.Όποτε έχεις χρόνο, κάνε μια αναφορά για τις πινακίδες των δικύκλων στη Νομαρχία Αθηνών – σε ποιον τομέα δόθηκε κάθε συνδυασμός από τους τελευταίους ΙΤ* (εκτός αν έχεις και παλιότερα στοιχεία) έως τους τωρινούς – ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρέπει να είναι το πιο cult θέμα που εχει ανοιχθεί ποτέ σε Φόρουμ!Σε ελληνικό φόρουμ ναι, γιατί στο εξωτερικό υπάρχουν ολόκληροι δικτυακοί τόποι που ασχολούνται με τις πινακίδες, και μάλιστα ουκ ολίγοι!
-
(Δεν τα βάζω για διαφήμιση της εταιρείας)
ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ - Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Βιομηχανία υλικών σημάνσεως
Πινακίδες αυτοκινήτων:
• Πινακίδες κυκλοφορίας
Οι πινακίδες κυκλοφορίας (ευρωπινακίδες) κατασκευάζονται σήμερα στην Ελλάδα όπως καθορίζεται από το ΦΕΚ 192/4.2.2004 το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις διατάξεις της οδηγίας 70/222/20.3.1980 * του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας.
Οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας με υλικά άριστης ποιότητας και προτυπωμένη αντανακλαστική μεμβράνη, εφοδιασμένη με σήμανση ασφαλείας.• Αναγνώρισης οχημάτων
Οι πινακίδες αναγνώρισης οχημάτων κατασκευάζονται με φθορίζοντα και υψηλής αντανακλαστικότητας υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καθορίζει η υπ' αριθ. 1131246 / 509 / 77 Υπουργική απόφαση.
- βαρέων οχημάτων και ρυμουλκούμενων.
- αναγνώρισης οχημάτων ως προς το μήκος των.
- αναγνώρισης οχημάτων με επικίνδυνα φορτία.
- αναγνωρίσεως βραδυκίνητων οχημάτων.
• Διαφημιστικές πινακίδες
- Διαβάζω καλά, απόφαση του 1980; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Τόσα χρόνια (δεκαετίες) μας πήρε να εναρμονιστούμε;
-
Guru, διόλου περίεργο! Απλά, να αναφέρω ένα παράδειγμα: η σύμβαση της Γενεύης για το ευρωπαϊκό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων υπεγράφη το 1975, αλλά επικυρώθηκε από την ελληνική βουλή το 1988!!!. (Μιλώ για τις οδούς που φέρουν το σύμβολο 'Ε': Ε75, Ε90 κ.λπ.)
-
NHK 25... χαρτί
-
XNT 33**
ειδα και ΑΝΗ 93** αλλα δεν θυμαμαι αν το εχω ξανα πει. -
Αυτοκίνητα:
ΙΒΤ-827*
ΙΖΚ-67..
Μηχανές:
ΧΕΤ-15* ταψί
ΧΖΗ 33* νμ
Φωτογραφίες από τις νέες μικρές πινακίδες:
δική μου (παραλίγο να βρω τον μπελά μου από τον ιδιοκτήτη, αν και νομίζω ότι δεν απαγορεύεται η φωτογράφιση)...
... και από το bikenet.gr
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Πρέπει να είναι το πιο cult θέμα που εχει ανοιχθεί ποτέ σε Φόρουμ!
Σε ελληνικό φόρουμ ναι, γιατί στο εξωτερικό υπάρχουν ολόκληροι δικτυακοί τόποι που ασχολούνται με τις πινακίδες, και μάλιστα ουκ ολίγοι!
Π.χ. 3 γαλλικά site με πολύ πλούσιο περιεχόμενο:
● FRANCOPLAQUE
● Le site français des plaques d'immatriculation
● le Site des Numéros d'ImmatriculationΣκέφτηκα να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα site για τις πινακίδες που δίνονται στην Ελλάδα. Παλιότερα υπήρχε αυτό που ήταν στη διεύθυνση http://members.xoom.com/pinakides (δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε στο http://www.archive.org ).
Guru, διόλου περίεργο! Απλά, να αναφέρω ένα παράδειγμα: η σύμβαση της Γενεύης για το ευρωπαϊκό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων υπεγράφη το 1975, αλλά επικυρώθηκε από την ελληνική βουλή το 1988!!!. (Μιλώ για τις οδούς που φέρουν το σύμβολο 'Ε': Ε75, Ε90 κ.λπ.)
Τελικά υπάρχουν και άλλα κράτη, πιο ανεπτυγμένα, που καθυστέρησαν περισσότερο από εμάς (*):
Many member states of the European Union issue vehicle registration plates based on a common EU format. The EU format is **optional in Finland, France, Sweden, and the United Kingdom (). Cyprus, **Belgium **and **Denmark **have not yet implemented the EU format.
http://en.wikipedia.org/wiki/European_v ... ion_plates
- Απλά εμείς το συνηθίζουμε σε όλα σχεδόν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος...
** Τι πρωτότυπο...
- Απλά εμείς το συνηθίζουμε σε όλα σχεδόν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος...
-
NHK 30 και ΝΚΒ διψηφιο χθες. Τελικα φαινεται οτι παμε λιγο ταχυτερα του αναμενομενου.
guru σχολια αυριο (μαλλον)
-
ΙΒΤ 83, ΙΖΚ 73, ΙΖΙ 72
Car Plate Spotting [#2]