-
ΥΗ*9000 ZASTAVA ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!
-
Χαρτινο ΗΚΝ 1060.
Παλι σωστος ο Μητσος!!!
-
IEH 99* σε πούλμαν
-
ΙΝΡ-86**
-
ΡΙΙ-95**, ΚΑΚ-35**, ΤΚΜ-98**
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
ΥΗ*9000 ZASTAVA ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!Στάνταρ έχει αλλάξει πινακίδες. Μάλλον είχε διγράμματες κάποτε.
-
Αυτοκίνητα:
ΖΧΑ-713*
ΙΒΤ-86..
ΙΒΡ-96.. επαγγελματικόΙΕΗ-683*
ΙΖΙ-80..
ΙΖΚ-795*
ΥΝΖ-964* επαγγελματικό
ΥΡΤ-602*
ΧΑΧ-476*
Μηχανές:
ΗΝΕ-62*
ΧΖΖ 4.. νμ
ΧΖΝ 71* νμ -
IZI 84*
-
Γερναω και ξεχναω παιδες... Ειδα ενα ΧΝΤ και μεχρι να ερθω στο κομπιουτερ ξεχασα το νουμερο
Εδω ειμαστε στο ΝΗΚ 34 και ΝΚΒ 3 παρατηρησεις Σαββατου 14-10. Παει ελαφρως γρηγορα η Θεσσαλονικη και αν κρινω οτι ηταν ασχημη χρονια απο αποψης ταξινομησεων ισως με καποιες μαζικες ταξινομησεις για εκπληρωση στοχων να προφτασει το ΝΗΜ φετος. -
IZI 87, AIM 23 -οδοντόκρεμα θυμίζει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γερναω και ξεχναω παιδες...Γερναει ο greo...
Eνας Μπαλρογκ σου χρειαζεται να ασπρισεις και να συνελθεις -
Πηγα χθες στην Τουοτα για ασχετο λογο και οπως συζητουσα με την υπευθυνη του καταστηματος προσεξα ενα ζευγαρι πινακιδες πανω στο γραφειο της, ομως ειχε πανω κατι αλλα χαρτια και δεν μπορουσα να δω το νουμερο.
Κοντευα να σκασω απο την αγωνια μου και οταν διαπιστωσα οτι η συνομιλια μου τελειωνε και δεν ειχα τί αλλο να της πω για να παραμεινω στο γραφειο της σηκωσα τα χαρτια και τί να δω; ΗΚΝ 14** -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Γερναω και ξεχναω παιδες...
Γερναει ο greo...
Eνας Μπαλρογκ σου χρειαζεται να ασπρισεις και να συνελθειςOχι ρε συ! Θελω το γκριζογαλαζιο μου
Παρεμπιπτοντως ΧΚΜ 11
-
IZI 88, ZXA 74
-
προ ολίγων λεπτών πήρε το μάτι μου ένα τζιπ NHK 38**
χαρτί φυσικά...
-
Νορμαλ Giorgos Kollias. Εγω ειδα χθες 37. Παμε γρηγορα για Οκτωβρη, αλλα και παλι ο μηνας θα βγει γυρω στο 4500-5000 που μαλλον δε φτανει για να μπει το ΝΗΜ, το οποιο το περιμενω γυρω στα Φωτα. Εκτος αν καποια αντιπροσωπεια κανει μαζικες ταξινομησεις
-
ΜΗΑ ΧΧΧΧ και ΑΝΕ ΧΧΧΧ από ποιές περιοχές της Ελλάδας είναι?
-
Λήμνος - Αγ. Νικόλαος, το πρώτο βέβαια παίζει να ναι και από αλλού με τις 'αλλαξοπινακιδιές'
-
χμμμ από Λήμνο το πήρε μεταχείρο το ΤΤ cabrio ο γείτονας?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χμμμ από Λήμνο το πήρε μεταχείρο το ΤΤ cabrio ο γείτονας?κάποια εποχή είχαμε γεμίσει με Cayenne ΜΗΑ
τρελλά λεφτά στη Λήμνο
Car Plate Spotting [#2]