-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες στη Συγγρού είδα μπλε σκούρο (ή μαύρο) 306 με μεγάλο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος NFS II UNDERGROUND. Tσσσς...Δυστυχώς φωτό ενώ είμαι στο μηχανάκι δεν μπορώ να βγάλω α) γιατί θα φάω το κεφάλι μου και β) γιατί με βλέπω μετά εδώ μέσα ή στα 'ΖΩΑ'
Το χω βγαλει εγω φωτο. Πρεπει να βρισκεται καπου στο australian topic #1. K το χει γνωστος γνωστου... Το χα δει ε3ω απο το σπιτι φιλου κ γελουσα. Αυτος που το χε ηταν μεσα στο σπιτι.
-
Kαι απο μπροστά έχει πλάκα αυτο το ibiza. Θα το βάλω κάποια στιγμή αφου ειναι δίπλα στο σπίτι μου
-
-
-
-
-
Θα σε βοηθησω... Η μπεμπα!!!
-
-
hammer με 24 ιντσες ζαντα εχετε ξαναδει?
-
To είδα στην Ηλία Ηλιού και έμεινα μ@λ@κ@ς. Αν το έχει φώτο κάποιος να το ποστάρει θα μείνουν και άλλοι μ@λ@κ3ς .....
(ο τύπος πρέπει να έχει ένα τσ0υτσ0υν1 1.5 πόντους ...)
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
To είδα στην Ηλία Ηλιού και έμεινα μ@λ@κ@ς. Αν το έχει φώτο κάποιος να το ποστάρει θα μείνουν και άλλοι μ@λ@κ3ς .....(ο τύπος πρέπει να έχει ένα τσ0υτσ0υν1 1.5 πόντους ...)
Δεν εχει καθολου.....
Εχει απ' τ' αλλο.....
Που σερνει καραβια σε βουνα.....Ναι....
Ναι.....
Γυναικα το οδιγει!(|)
-
Το ειδα και παλι σημερα..... αλλα δεν προλαβα να βγαλω μια φωτογραφια
Ειδα κ αλλο ενα Η2 σημερα που μου σπασε τα νευρα....
Ειχε κοτσαδορο με προεκταση..... !!!!!!!!!!!! -
-
το φαντάζεστε ανοικτό... ...ΜΠΛΙΑΧ!
-
Μπας και είναι ρολ-μπαρ;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
To είδα στην Ηλία Ηλιού και έμεινα μ@λ@κ@ς. Αν το έχει φώτο κάποιος να το ποστάρει θα μείνουν και άλλοι μ@λ@κ3ς .....
(ο τύπος πρέπει να έχει ένα τσ0υτσ0υν1 1.5 πόντους ...)
Δεν εχει καθολου.....
Εχει απ' τ' αλλο.....
Που σερνει καραβια σε βουνα.....Ναι....
Ναι.....
Γυναικα το οδιγει!(|)
Το είδα κι εγώ σήμερα.
Σωστός ο Wagner γυναίκα το οδηγούσε.
-
Είδα σήμερα ένα Nissan Sunny με ledάκια στην εξάτμιση μου αναβόσβηναν μπλε-κόκκινο και όταν πατούσε φρένο μόνο κόκκινο...
-
μόνο στον κώλο τους δεν έχουν βάλει ledάκια..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μόνο στον κώλο τους δεν έχουν βάλει ledάκια..Μη τους βάζεις ιδέες.
-
Australia Uber Alles!!!!! [#2]