-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έλεος...Ελα ρε,μονο τα φωτα ειναι καπως..τεσπα.
Αληθεια,να ρωτησω,τα σουμπαρουεβο,γιατι δεν τα θεωρειτε καγκούρικα; -
Πάσχο, θα αρχίσω να ανησυχώ για το αν είσαι γνήσιος οπαδός της ιταλικής σχολής ή ένας ακόμη επιδειξιομανής αυστραλός με ιταλική κουδουνίστρα.
Πίστεψέ με, δε θέλεις να εξασκήσω τα γαλλικά μου επάνω σου.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πάσχο, θα αρχίσω να ανησυχώ για το αν είσαι γνήσιος οπαδός της ιταλικής σχολής ή ένας ακόμη επιδειξιομανής αυστραλός με ιταλική κουδουνίστρα.Πίστεψέ με, δε θέλεις να εξασκήσω τα γαλλικά μου επάνω σου.
Οχι ρε συ,επιδειξιομανης οχι.Δες στο εντιτ μου,κι αν εχεις απαντηση,δωστη μου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αληθεια,να ρωτησω,τα σουμπαρουεβο,γιατι δεν τα θεωρειτε καγκούρικα;
γιατί δεν είναι wannabe...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καμια σχεση ομως.Μιλαω σαν εμφανιση,οχι σαν επιδοσεις.Εκεί γιατι κανεις δεν τα λεει καγκούρικα...ειλικρινα απορω με μερικούς γι αυτο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καμια σχεση ομως.Μιλαω σαν εμφανιση,οχι σαν επιδοσεις.Εκεί γιατι κανεις δεν τα λεει καγκούρικα...ειλικρινα απορω με μερικούς γι αυτο...
γιατί άλλο αεροτομή σε κούρσα 280-330 ίππων και άλλο σε 90...βγάλε!
δεν βλέπω άλλη καγκουριά πέραν της αεροτομής...βλέπεις εσύ στο Ιμπρέζα για παράδειγμα;
-
Οχι Σαββα,καμια αλλη.Δε μιλαω για αεροτομη στα 90 αλογα του σιβικ..Πες οτι καποιος ας πούμε εβαζε στο Χιουνται του που ειναι 240 αλογα αεροτομη σαν του σιβικ πιο πανω.Που ομως εσυ δεν ξερεις αν ειναι 240 και οχι 80.Τοτε,συμφωνα με τη λογικη σου,δικιολογείται να τον πεις καγκουρα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι Σαββα,καμια αλλη.Δε μιλαω για αεροτομη στα 90 αλογα του σιβικ..Πες οτι καποιος ας πούμε εβαζε στο Χιουνται του που ειναι 240 αλογα αεροτομη σαν του σιβικ πιο πανω.Που ομως εσυ δεν ξερεις αν ειναι 240 και οχι 80.Τοτε,συμφωνα με τη λογικη σου,δικιολογείται να τον πεις καγκουρα;Ποιο Hyundai βγάζει 240 άλογα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι Σαββα,καμια αλλη.Δε μιλαω για αεροτομη στα 90 αλογα του σιβικ..Πες οτι καποιος ας πούμε εβαζε στο Χιουνται του που ειναι 240 αλογα αεροτομη σαν του σιβικ πιο πανω.Που ομως εσυ δεν ξερεις αν ειναι 240 και οχι 80.Τοτε,συμφωνα με τη λογικη σου,δικιολογείται να τον πεις καγκουρα;υπάρχει μια διαφορά: το ένα είναι εργοστασιακά μελετημένο και τοποθετημένο και το άλλο από το μαστρο-Μήτσο.
για να μην πω για τα 240 άλογα του Χιουντάι...
-
Ωραία, θα απαντήσω σε κλασσικούς ήπιους τόνους:
Ο κάτοχος του Civic, έχει κάνει τα παρακάτω σφάλματα:
α. Πίσω φώτα τύπου Lexus: η ένστασή μου είναι πως το αυτοκίνητο δεν είναι Lexus (το ίδιο ισχύει και για όλους όσους έχουν τέτοια φώτα πλην, ίσως, ελαχίστων εξαιρέσεων).
β. Μαύρες ζάντες σε μαύρο αυτοκίνητο: η ένστασή μου είναι πως οι μαύρες ζάντες δείχνουν περισσότερο επιθετικές σε ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο, στο μαύρο απλά χάνονται. Το σωστότερο θα ήταν μια τετράδα ασημί ή ανθρακί. Αν δεν κάνω λάθος κι οι δικές σου ζάντες είναι αρκετά σκούρες (μήπως και μαύρες; Δεν έχω προσέξει καλά).
γ. Πίσω προφυλακτήρας και πλαϊνά μασπιέ: η ένστασή μου είναι ότι δεν ταιριάζουν με το σχήμα του αυτοκινήτου.
δ. Καθρέπτες τύπου M3: ή ένστασή μου είναι πως το αυτοκίνητο δεν είναι καν BMW, πόσο μάλλον M3, χώρια που δεν είναι καθόλου πρακτικοί, όντας μικροί και μη αναδιπλούμενοι.
ε. Πίσω φρένα: ή ένστασή μου είναι ότι είναι βαμμένα. Και καλά... να το δεχτώ αυτό αλλά... μπλε-γαλάζια (εκτός αν δε βλέπω καλά);
στ. Τελικό εξάτμισης: ή ένστασή μου είναι... άει σιχτίρ νυχτιάτικα, με ξύπνησε ο στόκος με το βιονικό πατίνι του! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οχι Σαββα,καμια αλλη.Δε μιλαω για αεροτομη στα 90 αλογα του σιβικ..Πες οτι καποιος ας πούμε εβαζε στο Χιουνται του που ειναι 240 αλογα αεροτομη σαν του σιβικ πιο πανω.Που ομως εσυ δεν ξερεις αν ειναι 240 και οχι 80.Τοτε,συμφωνα με τη λογικη σου,δικιολογείται να τον πεις καγκουρα;
Ποιο Hyundai βγάζει 240 άλογα;
Μιλαω για καποιον που μπορει (λεμε τωρα) να το χει παει σ αυτα τα νουμερα.Μπορει να μην ειναι χιουνται,μπορει να ειναι κατι αλλο.Αλφα ας πουμε... Επομενως η δικιολογια των αλόγων δεν υφισταται για την υπαρξη η μη της αεροτομης-απλώστρας.Και δεν μπορεις να πεις οτι το μονο καγκουρικο στο σουμπαρου ειναι η αεροτομη.Η ειναι ή δεν ειναι.-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπάρχει μια διαφορά: το ένα είναι εργοστασιακά μελετημένο και τοποθετημένο και το άλλο από το μαστρο-Μήτσο.
Αν ειναι ετσι,γιατι στο Wrx υπαρχει η μικρη διακριτικη αεροτομη και οχι η μεγαλη και απιβλητικη του wrx sti; Ειναι μελετημενο το wrx να λειτουργει με μικρη αεροτομη;
Για το χιουνται δες το αλλο μου ποστ..
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ωραία, θα απαντήσω σε κλασσικούς ήπιους τόνους:
.......Συμφωνοι εκτος απο το β).Και το δικο μου ειναι μαυρο και εχει σχεδον μαυρες (ανθρακονημα) ζαντες.Θεωρω οτι του παει πολύ.Τι να σου πω,ειναι και υποκειμενικο θεμα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
υπάρχει μια διαφορά: το ένα είναι εργοστασιακά μελετημένο και τοποθετημένο και το άλλο από το μαστρο-Μήτσο.
Αν ειναι ετσι,γιατι στο Wrx υπαρχει η μικρη διακριτικη αεροτομη και οχι η μεγαλη και απιβλητικη του wrx sti; Ειναι μελετημενο το wrx να λειτουργει με μικρη αεροτομη;
Για το χιουνται δες το αλλο μου ποστ..
δεν καταλαβαίνω που το πας...αλλά εάν θες την δήλωση ΝΑΙ για μένα ψιλο-καγκουρίζουν οι 'φτερούγες'...αλλά τουλάχιστον είναι πολεμικές μηχανές ευχαρίστησης και όχι εξάτμιση-πορδή-εφέ-φραπέ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιλαω για καποιον που μπορει (λεμε τωρα) να το χει παει σ αυτα τα νουμερα.Μπορει να μην ειναι χιουνται,μπορει να ειναι κατι αλλο.Αλφα ας πουμε... Επομενως η δικιολογια των αλόγων δεν υφισταται για την υπαρξη η μη της αεροτομης-απλώστρας.Και δεν μπορεις να πεις οτι το μονο καγκουρικο στο σουμπαρου ειναι η αεροτομη.Η ειναι ή δεν ειναι.-
και πάλι wannabe. Βγάζει 240 από το όποιο εργοστάσιο; και θα βελτιωθεί -λέμε τώρα- το στρίψιμο -ναι, πολύ που στρίβουν - με επιπλέον αεροτομή;
Όσο για το WRΧ- STI, γίνεται και για λόγους διαχωρισμού. Στα 'άλλα' για να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Στο τέλος όμως ίδια είναι μεταξύ τους
-
Με μια σημαντικη προσθηκη lkar:Η αεροτομη στο Εβο και το σκουμπυ μπαινει και για λογους μαρκετινγκ.Γιατι θελουν να περασουν ενα προφιλ 'καθαρόαιμου' για το δρομο...Αλλιως και η Μ6 με τα 500 αλογα επρεπε να χει αεροτομη...
Επομενως αυτοι που θεωρουν το φιατ η την αλφα με την αεροτομη καγκουριά,θα πρεπει να παραδεχτουν οτι και το εβο πχ ειναι καγκουρικο και οχι να το παινευουν και να το εκθειαζουν ΚΑΙ για την εξωτερικη του εμφανιση... Πραγμα που κανουν πολλοί ενω τα αντιστοιχα τα κοροϊδευουν,και εδω μεσα.. -
Δεν έχουν προφίλ καθαρόαιμου, ούτε wannabe καθαρόαιμα, ΕΙΝΑΙ. Όλα τ' άλλα απλώς θέλουν να μοιάσουν. Το ίδιο έχω γράψει για τα 1.6 FSI & GT που αλλάζουν μάσκα και ζάντες και έγιναν 'GTI'.
Δηλαδή εγώ με 18άρες, διπλή μπούκα στο κέντρο, έγινα R32
Οι BMW M δεν έχουν αεροτομή, αλλά δημιουργούν πάρα πολλές 316 'Μ'
Τώρα οι 316 'Μ' ΜΕ αεροτομή, δεν ξέρω τι ακριβώς παριστάνουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδή εγώ με 18άρες, διπλή μπούκα στο κέντρο, έγινα R32Ανέβασε καμιά φωτογραφία με το νέο σου R32 look.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
β).Και το δικο μου ειναι μαυρο και εχει σχεδον μαυρες (ανθρακονημα) ζαντες.Θεωρω οτι του παει πολύ.Τι να σου πω,ειναι και υποκειμενικο θεμα..Mαρέα Η Άσχημη!
Australia Uber Alles!!!!! [#2]