-
Merc CLS 55 AMG με πινακιδα ΡΕΚ λιγο εξω απο το Ηρακλειο. Την ακολουθουσα για αρκετη ωρα στη Ε.Ο αλλα με ξενερωσε οτι οδηγος συνοδηγος οδηγουσαν με τα χερια εξω απο τα παραθυρα με τα τσιγαρα στα χερια, οπως και τα παρα πολλα σκουπιδια που πετουσαν εξω.
Νοοτροπια του λεφτά, του 'πετσαρά' λεφτά ή κατι αλλο; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
^^^
Που τη πέτυχες ρε συ??
Μήπως είναι κανενός επενδυτή??Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο, αλλα **απομακρυνοταν τρεχοντας απο την Τουμπα **προς Χαλκιδικη...
Με τα λεφτά απ'τα διαρκείας μαζί ή χωρίς??
-
-
καλημέρα!!!!χθες το βράδυ καθώς γυρνούσα σπίτι έξω από τν τσαούση στο ελληνικό είχανε παραλαβή....εεε λοιπόν στο κάτω διάζωμα είδα κάτι που δν έμοιαζε με κάτι γνωστό!!!!μπήκα στν παραδρομό και είδα ένα από τα πρώτα R8 της ελλάδας και μπορώ άνετα να πω πως ήταν πανέμορφο....αργότερα θα ανεβάσω και φωτογραφίες!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Παρατημένη 7-series BMW (κλεμμένη???) στην άνοδο Συγγρού, μετά το China's.
Ακόμα εκεί...πρόσεξα ότι έχει Βρετανικές πινακίδες?
Δεν θα την πάρει κανείς? Είναι και (σχεδόν) καινούργια!
-
Peugeot 106 TAKCH με βουλγαρικες πινακιδες, να επιστρεφει απο Χαλκιδικη το πρωι της Δευτερας.
Κιτρινο, ιδιο με τα αθηναϊκα.Που στην ευχη βαζουν τις αποσκευες;;;
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Παρατημένη 7-series BMW (κλεμμένη???) στην άνοδο Συγγρού, μετά το China's.
Ακόμα εκεί...πρόσεξα ότι έχει Βρετανικές πινακίδες?
Δεν θα την πάρει κανείς? Είναι και (σχεδόν) καινούργια!
Όντως ειναι έτσι χύμα παρατημένη?
Σε ποιο σημείο της Συγγρού ακριβώς είπαμε?
-
μια 430 το πρωι κα μια diablo το απογευμα.
προχθες db9
ολα στην γλυφαδα.... -
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωρο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωροδύσκολο...
αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία από τις 349 στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωροδύσκολο...
αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία από τις 349 που πουλήθηκαν παγκοσμίως στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωρο
δύσκολο...
Βρε μπας και ετοιμάστηκε εκείνο το Avensis-Primera-τι-διάολο-είναι;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
δύσκολο...
Βρε μπας και ετοιμάστηκε εκείνο το Avensis-Primera-τι-διάολο-είναι;
έλα ντε ακόμα φτιάχνεται το αριστούργημα?
-
Μια Maserati Mexico ('την', μάλλον) στο νέο κόσμο, δίπλα στο μερσεντοκαινουργιανταλλακτικατζίδικο...
Παλιά, καλή τρίαινα! -
Maybach στο Cosmos!!!!!!!!!!!
Με βουλγαρικες πινακιδες... -
μαυρο Audi R8 απο αργυρουπολεως να στριβει αριστερα κυπρου χθες το πρωι..
πισω προφυλακτηρας το γνωστο αυτοκολλητο 'Tsaousis' (το μεγαλο!) -
-
R8 ή ΤΤ είναι αυτό;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μαυρο Audi R8 απο αργυρουπολεως να στριβει αριστερα κυπρου χθες το πρωι..
πισω προφυλακτηρας το γνωστο αυτοκολλητο 'Tsaousis' (το μεγαλο!)Ο γνωστός μου το R8 θα το παραλάβει το 2008!!! 10 μήνες αναμονή έχει υπογράψει
Carspotting [#2]