-
Ευχαριστώ κ τους 2!!!
elteo η τιμή αυτή θα είναι για το 'μεγάλο' ps3 (60 γίγα) Το 'μικρό' θα έχει περίπου 100Ε πιο κάτω (που δεν είναι ακόμα σίγουρες οι τιμές αλλά κάπου εκεί θα παίξουν). Το θέμα είναι όπως είπες ότι το αργούν πολύ κ για την υπεροχή του ανφιβάλλουν πολλοί...δεν ξέρω είμαι 50-50...θα δείξει...
manosk έτσι ακριβώς σκέφτομαι κ εγώ! Το 360 δεν το έχουν σπάσει ακόμα? Μάλλον δεν θα αργήσουν...Τεσπα θα δείξει!
-
ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Απο 384 ==> 768!!!
κατέβαζα τορρεντ απο 45 μεχρι 65! τι ταχύτητες πιάνει μια 768;
-
Tiger
οι καλοί tracker είναι κλειστοί επί του παρόντος. Δοκίμασε εδώ να κάνεις εγγραφή - που και που ανοίγουν θέσεις και υπάρχει το πιο φρέσκο πράγμα. -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Ευχαριστώ κ τους 2!!!elteo η τιμή αυτή θα είναι για το 'μεγάλο' ps3 (60 γίγα) Το 'μικρό' θα έχει περίπου 100Ε πιο κάτω (που δεν είναι ακόμα σίγουρες οι τιμές αλλά κάπου εκεί θα παίξουν). Το θέμα είναι όπως είπες ότι το αργούν πολύ κ για την υπεροχή του ανφιβάλλουν πολλοί...δεν ξέρω είμαι 50-50...θα δείξει...
γιατί 500 ευρώ τα θεωρείς λίγα? εάν σκεφτούμε ότι πρέπει να αγοράσεις και καινούρια games (πόσα να έχουν βγει?) ενώ τo 360 είναι ήδη σπασμένο το κόστος εκτινάσσεται.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Που βρισκετε και κατεβαζετε με τετοιες ταχυτητες σε torrent;
Με usb modem μπορω να πιασω τετοιες ταχυτητες;Και το δικό μου usb είναι, μη νομίζεις. Τα torrents δεν είναι ενδεικτικά της ταχύτητας μιας σύνδεσης πάντως, οπότε μην απογοητεύεσαι. Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο...
-
και γω εχω ενα προβληματακι με τις ταχυτητες της φορθνετ 2 μερες τωρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ κ τους 2!!!
elteo η τιμή αυτή θα είναι για το 'μεγάλο' ps3 (60 γίγα) Το 'μικρό' θα έχει περίπου 100Ε πιο κάτω (που δεν είναι ακόμα σίγουρες οι τιμές αλλά κάπου εκεί θα παίξουν). Το θέμα είναι όπως είπες ότι το αργούν πολύ κ για την υπεροχή του ανφιβάλλουν πολλοί...δεν ξέρω είμαι 50-50...θα δείξει...
γιατί 500 ευρώ τα θεωρείς λίγα? εάν σκεφτούμε ότι πρέπει να αγοράσεις και καινούρια games (πόσα να έχουν βγει?) ενώ τo 360 είναι ήδη σπασμένο το κόστος εκτινάσσεται.
καθόλου λίγα δεν τα θεωρώ!
Απλά σου λέω πόσο περίπου θα κάνει...Δεν ήξερα ότι το 360 είναι σπασμένο..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Που βρισκετε και κατεβαζετε με τετοιες ταχυτητες σε torrent;
Με usb modem μπορω να πιασω τετοιες ταχυτητες;Και το δικό μου usb είναι, μη νομίζεις. Τα torrents δεν είναι ενδεικτικά της ταχύτητας μιας σύνδεσης πάντως, οπότε μην απογοητεύεσαι. Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο...
Δεν απογοητευομαι απο την ταχυτητα μου γενικα,απογοητευομαι απο την ταχυτητα που πιανω στα torrent,πανω απο 15 δεν εχω πιασει ακομα και με αρχειο που εχει ολη η υφήλιος!
-
Να κανω 1 ερωτησουλα γιατι δεν κατεχω...
Λεω να βαλω dsl, μπορει καποιος να μου πει τι συμφερει +αν παιζει καμμια προσφορα?
Ποια εταιρια να επιλεξω? Εξοπλισμο?
Βασικα ενδιαφερομαι σε νορμαλ ταχυτητα 384 ι 512.
Τι αλλα εξοδα χρειαζονται? (γραμμη κλπ)
-
Είσαι φοιτητής μήπως;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι φοιτητής μήπως;Μην το κανεις αυτό το λάθος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είσαι φοιτητής μήπως;
Μην το κανεις αυτό το λάθος..
Ρε συ πάσχο, αφού είσαι μέσα στο χώρο, και ξέρεις τα μέσα και τα έξω, δίνε και καμιά εξήγηση για να φωτιζόμαστε κι εμείς οι άσχετοι και να κάνουμε σωστές επιλογές
-
Εγώ πάντως μια χαρά είμαι, εκτός από κάποια περιοδικά ντισκονεκτς.
-
Εχεις φοιτητικό;
-
Ναι μπρε!!!!!
-
Πήρα αυτό το καλώδιο για το XBOX media center μου.
Πλέον η εικόνα είναι καλύτερη αλλά το κυριότερο βγαίνει οπτική έξοδος προς τον ενισχυτή κι έχω DDigital και DTS. -
Με αυτό μπορείς να συνδεθείς και στον Διαστημικό Σταθμό φαντάζομαι Μάνο!!!
-
Beam us up Scotty!
Tώρα ακούω το Audio CD 'On the night - Live' των Dire Straits σε DTS.
-
Κι εγω ψάχνω να βρω ενα γμν καλώδιο null modem και δεν μπορώ!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]