-
Καλημερα λατρεις του αυτοκινητου.Πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ αλλα ψαχνω απεγνωσμενα μια αποψη ενοσ που ξερει η εχει δοκιμασει.Εδω κ καποιους μηνες ακουω κα8ημερινα για εναν βελτιωτη καυσιμου [bens]κ για να πω την αληθεια σκεφτομαι να βαλω στο αυτοκινητο μου εναν γιατι ετσι οπως εγινε η δουλεια με την τιμη της βενζινης δεν με βλεπω να την παλευω.ξερει κανεις να μου πει τιμη κ πραγματικα οφελει της συσκευης?
-
Καλημερα λατρεις του αυτοκινητου.Πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ αλλα ψαχνω απεγνωσμενα μια αποψη ενοσ που ξερει η εχει δοκιμασει.Εδω κ καποιους μηνες ακουω κα8ημερινα για εναν βελτιωτη καυσιμου [bens]κ για να πω την αληθεια σκεφτομαι να βαλω στο αυτοκινητο μου εναν γιατι ετσι οπως εγινε η δουλεια με την τιμη της βενζινης δεν με βλεπω να την παλευω.ξερει κανεις να μου πει τιμη κ πραγματικα οφελει της συσκευης?
-
-
Αν εννοείς αυτά τα μαγνητάκια που ιονίζουν την βενζίνη κλπ μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν βάλεις φυλαχτό απο σκόρδα και μπούκοβο ευλογημένο απο τον α-γιάννη τον μπαζοσπρώχτη του κατάκολου
Με λίγα λόγια είναι 100% απάτες.
(με επιφύλαξη σε περίπτωση που εννοείς κάτι άλλο)
-
Μπορεις επισης να κατουρας μεσα στο ντεποζιτο για να νοθευεις την βενζινη
Δυστυχως δυο πραγματα μπορεις να κανεις:
ΜΜΜ (μερική ή ολική κατάργηση του αυτοκινητου)
Μικροτερο αυτοκινητο.Οτιδηποτε αλλο ειναι της πλακας.
-
πράγματι, μετά από σύντομη χρήση ενός fuelmax που υποτίθεται ότι κάνει κάτι τέτοιο δεν είδα απολύτως καμία διαφορά σε κατανάλωση, επομένως η μόνη οικονομία είναι στην περίπτωση που δεν τα αγοράζεις
-
Ο χρήστης giannis s έγραψε:
Εδω κ καποιους μηνες ακουω κα8ημερινα για εναν βελτιωτη καυσιμου [bens]κ για να πω την αληθεια σκεφτομαι να βαλω στο αυτοκινητο μου εναν100% απάτη.
-
Κάθε τόσο εμφανίζονται στην αγορά μαγνήτες με διάφορα ονόματα που υποτίθεται ότι κάνουν μαγικά πράγματα στην οικονομία και στους εκπεμπόμενους ρύπους. Πρέπει κάποιος εισαγγελέας να μαζέψει τους απατεώνες και να τους κόψει χοντρά πρόστιμα.
Για τους αγγλομαθείς:
http://www.ftc.gov/os/2001/11/evhcanalysis.htm -
Οπως και ενα μαραφετι που το βλεπω συχνα να διαφημιζεται σε περιοδικα και μπαινει στα μπεκ οπου με εναν μοναδικο τροπο αυξανει τα οκτανια.Τωρα αυτο πως γινεται δεν λεει.
-
Αν αυτά τα θαυματουργά 'μπλιμπλίκια' προσέφεραν κάτι θα τα έκρυβαν αν μη τα βρούμε.
-
http://www.autotriti.gr/Autotriti/_maga ... hema=30869
Σε αυτο το site ειχα διαβασει για πρωτη φορα κατι για τον συγκεκριμενο προιον.Κ επιδη το θεωρουσα εγκυρο γενικα πεφτω απο τα συννεφα με τα σχολια σας.παντως με πεισατε να μην ασχολιθω αλλο.Ουτως η αλλως αν γινοταν κατι τετοιο μαλλον θα το βαζανε ολες οι εταιριες απο μονες τους στα μοντελα τους.
-
Είναι άθλιοι στο autotriti. Όχι μόνο παίρνουν τα λεφτά για τη διαφήμιση αλλά προωθούν κιόλας τους απατεώνες.
Τα λεφτά (ακόμα και από απάτες) προσδίδουν κύρος.
-
Δεν νομιζω να φταει το Aytotriti επειδη ο αλλος πουλαει φικια για μεταξωτες κορδελες.Το περιοδικο παιρνει τα φραγκα του απο την διαφημιση.Δεν υποστηριζει νομιζω την πωληση του καθε προιοντος που ειναι μεσα στο περιοδικο.
-
To Auto Τρίτη φταίει επειδή είναι δυσδιάκριτο αν το κείμενο αυτό είναι διαφημιστικό ή όχι, είναι πολύ εύκολο κάποιος να μπερδευτεί και να νομίζει πως είναι δοκιμή του περιοδικού.
Θα πρότεινα στους 4Τ να αγοράσουν (δεν ειναι ακριβά) 2-3 τέτοια εξαρτήματα και με μια δυναμομέτρηση να δώσουν τέλος μια για πάντα σε αυτή τη σαχλαμάρα.
-
.. μη μου πειτε οτι θα ασχοληθουμε τωρα και με αυτο...!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Auto Τρίτη φταίει επειδή είναι δυσδιάκριτο αν το κείμενο αυτό είναι διαφημιστικό ή όχι, είναι πολύ εύκολο κάποιος να μπερδευτεί και να νομίζει πως είναι δοκιμή του περιοδικού.Θα πρότεινα στους 4Τ να αγοράσουν (δεν ειναι ακριβά) 2-3 τέτοια εξαρτήματα και με μια δυναμομέτρηση να δώσουν τέλος μια για πάντα σε αυτή τη σαχλαμάρα.
Οι 4Τ είχαν αρκετές ολοσέλιδες διαφημίσεις αυτού του προϊόντος (και παλαιότερα άλλων μαγνητών σε μικρότερες διαφημίσεις) αλλά το πήραν χαμπάρι και το σταμάτησαν. Το autotriti όμως το παρουσιάζει χωρίς να διευκρινίζει (όπως λες) αν είναι διαφημιστικό ή όχι. Με αυτό το τρόπο του δίνει το κύρος δοκιμής.
Άλλες δοκιμές δεν χρειάζεται να γίνουν, έχει κάνει το αμερικάνικο Federal Trade Commission (protecting american consumers http://www.ftc.gov) για μαγνήτες στη γραμμή του καυσίμου, όπου αναφέρει καθαρά ότι δεν επαληθεύθηκαν αυτά που διαφημίζονται. Εκτός απ' αυτό, είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν ένας ΠΑΜΦΘΗΝΟΣ μαγνήτης έκανε αυτά που υπόσχονται, η αυτοκινητοβιομηχανία θα τον είχε τοποθετήσει στο στάνταρτ εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. μη μου πειτε οτι θα ασχοληθουμε τωρα και με αυτο...!Η μεγάλη διαφήμιση που έχει το προϊόν είναι απόδειξη πόσοι πιάστηκαν κορόιδα πιστεύοντας τους απατεώνες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
.. μη μου πειτε οτι θα ασχοληθουμε τωρα και με αυτο...!
Η μεγάλη διαφήμιση που έχει το προϊόν είναι απόδειξη πόσοι πιάστηκαν κορόιδα πιστεύοντας τους απατεώνες.
Χειροτερο ειναι να το πληρωσεις παρα να το πιστεψεις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Auto Τρίτη φταίει επειδή είναι δυσδιάκριτο αν το κείμενο αυτό είναι διαφημιστικό ή όχι, είναι πολύ εύκολο κάποιος να μπερδευτεί και να νομίζει πως είναι δοκιμή του περιοδικού.Θα πρότεινα στους 4Τ να αγοράσουν (δεν ειναι ακριβά) 2-3 τέτοια εξαρτήματα και με μια δυναμομέτρηση να δώσουν τέλος μια για πάντα σε αυτή τη σαχλαμάρα.
Εχει εδώ και δύο χρόνια (μόλις είχε ξεκινήσει η διαφήμησή του στο περιοδικό)που το είχα προτείνει εγώ στο περιοδικό μέσω του φόρουμ,και μού είχε δωθεί η εντύπωση ότι μου υποσχέθηκανε ότι θα το δοκιμάζανε
Αλλά....δέν -
Μα είναι καταπληκτικό προιόν
Υπόσχεται καθαρά: 'αύξηση της τελικής ταχύτητας μέχρι 25 χλμ./ώρα' !!!Σας βάζω μία πρόκληση. Βρείτε πόσους παραπάνω ίππους από το δικό σας έχει ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο με 25χαω μεγαλύτερη τελική...
Αν και βεβαια η λέξη κλειδί είναι το 'έως'
Βελτιωτες καυσιμων