-
Βασικά είναι lamborghini latinoamerica...
Αυτοκίνητα φτιαγμένη για τη λατινική αμερική με το σήμα της lamborghini βασισμένα στο πάτωμα της diablo.
Αυτό ήτανε το λιγότερο καγκούρικο από τα δύο που έχει, το άλλο απλώς δε θέλετε να το δείτε! -
Ο χρήστης AnimeGR έγραψε:
Βασικά είναι lamborghini latinoamerica...
Αυτοκίνητα φτιαγμένη για τη λατινική αμερική με το σήμα της lamborghini βασισμένα στο πάτωμα της diablo.
Αυτό ήτανε το λιγότερο καγκούρικο από τα δύο που έχει, το άλλο απλώς δε θέλετε να το δείτε!Για βάλε και το άλλο στο αντίστοιχο θέμα...
-
RESPECT!!!
-
Είναι αλήθεια πως το service των Lamborghini το πήρε η Bentley Athens από την Trident?
-
Ναι φιλε και καπου διαβασα οτι ηδη εχουν επισκεφτει την αντιπροσωπεια 30 αυτοκινητα απο την ημερα που αρχισε τη λειτουργια της ....
Αλλα δεν καταλαβα οτι η trident εχασε το service, καταλαβα οτι απλα η kosmocar πηρε ακομα μια εξουσιοδοτημενη αδεια επισκευαστη... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Είναι αλήθεια πως το service των Lamborghini το πήρε η Bentley Athens από την Trident?Κανείς δεν πήρε τίποτα από κανέναν!
Απλά τα (πλήρως εξουσιοδοτημένα) συνεργεία και μόνο αυτά προς το παρόν έγιναν 2 από 1
Τώρα αν η Κοσμοκάρ 'ψωνίζει' ανταλλακτικά από τον Λυμπεράκη, αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά εκτιμώς πως όχι!... (Ειδάλλως δεν θα συνέφερε κιόλας να πάει κάποιος το αμάξι του στo νέο VW-Skoda-Seat-Audi-Bentley-Bugatti-Lambo συνεργείο!
-
Δηλαδή παίζει ο άλλος να κάνει service την Gallardo του δίπλα στο Fox και στο Fabia?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δηλαδή παίζει ο άλλος να κάνει service την Gallardo του δίπλα στο Fox και στο Fabia?Δηλ. αν τα έκανε συντήρηση δίπλα σε R8, Conti GT και Veyron θα σε χάλαγε, ε;;;
Νομίζω πως θα έχουν προβλέψει κάποιο διαφορετικό χώρο για το Lambo service! Για τα λεφτά και μόνο που αξίζει το κάθε αμάξι και το κόστος συντήρησης, δικαιολογούνται κάποια τετραγωνικά ιταλικού privacy, έστω κι αν θα μπορούσαν να είναι και μεσοτοιχία με τα υπόλοιπα αμάξια του ομίλου...
Όποτε έχεις ελπίδες να τα δεις είτε μέσω τζαμαρίας είτε από το παρκινγκ είτε ακόμα και μέσα στο ίδιο το service, εάν κι εφόσον όμως θα είσαι κάτοχος Seat Murcia....
-
Kαμια σχεση... η εκθεση βρισκεται αλλου(παραδρομος αττικης οδου διπλα στο mall), και το service βρισκεται στου διαολοy τη μανα,στην μανδρα κοντα στην ελευσινα...
Καμια σχεση με audi seat skoda vw και τα δυο -
Παντως υπαρχει και στο Μενιδι ενα συνεργειο στο οποιο εχω δει αρκετες φορες Lambo...πρεπει να ειναι αυτο της Trident επειδη εχει και ταμπελα ''Lotus'',''Maserati''.
-
Mucrcielago LP640 Versace
-
-
-
-
Για φραγκάτους κάγκουρες, όχι παίζουμε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για φραγκάτους κάγκουρες, όχι παίζουμε!Δεν διακρινω κανενα ΙΧΝΟΣ καγκουριας
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Για φραγκάτους κάγκουρες, όχι παίζουμε!
Δεν διακρινω κανενα ΙΧΝΟΣ καγκουριας
Εμένα η όλη φάση μου θυμίζει ένα αμερικαγκουρό που την SL500κάτι, την μετονόμασε σε LV500κάτι, όπου LV= Louis Vuitton
Kαι φυσικά, είχε αλλάξει όλες τις ταπετσαρίες με γνήσιες με το λογότυπο της LV...
Δεν βλέπω κανένα μα κανένα λόγο, ένα τέτοιο όχημα , η συγκεκριμένη εταιρεία να χρειάζεται την λάμψη του ...Versace και να βάζει δέρματα με το λογότυπό του! Για μένα είναι καγκουριά, αφού δεν έχει καμιά δουλειά η ...υψηλή ραπτική σε τέτοια αυτοκίνητα.
-
+1 HighFidelity.
Σκεφτείτε καμιά Ferrari τύπου 'GIORGIO ARMANI', σίγουρα θα φαίνεται και θα ακούγεται εντελώς μ@λακία..
-
Versace = τρελο κιτσαριο για μένα (ειδικά κάτι μαίανδροι και αρχαίες κεφαλές κλπ, έλεος 2008)
Βέβαια τι σχέση έχω με τη μόδα θα μου πείτε και θα χετε και δίκαιο. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
+1 HighFidelity.Σκεφτείτε καμιά Ferrari τύπου 'GIORGIO ARMANI', σίγουρα θα φαίνεται και θα ακούγεται εντελώς μ@λακία..
Πρεπει να χει γινει μοδα (lol) αυτο το πραγμα: Kilgour Vantage V8
Lamborghini Forum