-
H Gallardo από κοντά που την είδα, δε μου έκανε καν αίσθηση να γυρίσω να την κοιτάξω...
Βέβαια, ίσως φταίει το ότι δίπλα της ήταν και δύο Diablo GTR και VT
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
H Gallardo από κοντά που την είδα, δε μου έκανε καν αίσθηση να γυρίσω να την κοιτάξω...Βέβαια, ίσως φταίει το ότι δίπλα της ήταν και δύο Diablo GTR και VT
Θέμη, αν την έβλεπες μόνη της, πραγματικά θα έμενες μ@λάκας.. Είμαι παθών.. Ίσως το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο που έχω δει από κοντά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
H Gallardo από κοντά που την είδα, δε μου έκανε καν αίσθηση να γυρίσω να την κοιτάξω...
Βέβαια, ίσως φταίει το ότι δίπλα της ήταν και δύο Diablo GTR και VT
Θέμη, αν την έβλεπες μόνη της, πραγματικά θα έμενες μ@λάκας.. Είμαι παθών.. Ίσως το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο που έχω δει από κοντά..
Ω, ναι! Εγώ έτυχε και την είδα και σε σημείο που ήταν στο ύψος του βλέμματος η τεράστια ζάντα με τον τεράστιο δίσκο, την τεράστια δαγκάνα και το τεράστιο λάστιχο, οπότε μου πεσε στο σαγόνι!
Ήταν και κίτρινη!
Βέβαια, δίπλα είχε και μια ασημί...Έλεος! Ούτε audi να ήταν!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βέβαια, δίπλα είχε και μια ασημί...Έλεος! Ούτε **audi **να ήταν!
Τί, Gallardo ;
-
Sant' Agata, 1963
-
Παιδιά, πήρα το θάρρος να ρωτήσω εδώ μια και σίγουρα υπάρχουν γνώστες...
Έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία στην Gallardo. Σε ανηφόρες ή γενικά όταν πιέζεται, ανεβάζει θερμοκρασία και βγάζει καπνούς...
Τα ίδια μου έκανε και η Countach παλιά...
-
Πάρε ένα Ντάτσου να κάνεις δουλειά σου λεβέντη μου
-
Τι τα θέλω τα ιταλικά, ε;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάρε ένα Ντάτσου να κάνεις δουλειά σου λεβέντη μουΝτάτσουν είναι Γαλλάκι. Όσοι τα οδηγούν ξέρουν και να το προφέρουν.
-
Πσσστ...tazio....
Ο χρήστης chrmes στο άλλο θέμα έγραψε:
Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο? Πιστεύω το ξύλο θα δέσει άψογα με την χρυσαφί καφέ διχρωμία του οικογενιακού μας SunnyΜάλλον έχει την τύχη να πατάει ιαπωνικό γκάζι και να στρίβει με τη σκέψη...αλλά μόνο με αυτήν!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παιδιά, πήρα το θάρρος να ρωτήσω εδώ μια και σίγουρα υπάρχουν γνώστες...Έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία στην Gallardo. Σε ανηφόρες ή γενικά όταν πιέζεται, ανεβάζει θερμοκρασία και βγάζει καπνούς...
Τα ίδια μου έκανε και η Countach παλιά...
Βάλε θερμοστάτη από 1400 tfsigtigt. Ίδιος είναι σε όλα τα μοντέλα του ομίλου.
Για τους καπνούς που βγάζει δεν είναι τίποτα. Μη ξαναβάλεις Agip να προτιμας ή VW oil ή Aral. Τα προτείνει κι αυτά ο όμιλος.
-
Να δηλώσω ότι είμαι ένας από τους ελάχιστους κατόχους της τιρκουάζ Lamborghini Murcielago Anniversary Edition...σε 1/18, η οποία κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό και ως μοντελάκι. Επίσης, έχω και το μπρελόκ στο αντίστοιχο χρώμα που επίσης νομίζω ότι είναι συλλεκτικό. Αυτό είναι ρε γμτ, η Lamborghini σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός...
-
Σιγά το γεγονός. Εγώ έχω καυστήρα καλοριφέρ Lamborgini
(Σοβαρά μιλάω) -
Φίλε τέκνικ,κάπου υπάρχει ήδη τόπικ για τα αυτοκίνητα του γκρούπ
-
Tι θυμήθηκα τώρα... Το πόσο ίδρωνα πίσω από το τιμόνι της, το πόσο σίγουρος αισθανόμουν σε ταχύτητες που πλησίαζαν την τελική της, την δύναμη που ήθελε ο επιλογέας των ταχυτήτων...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Σοβαρά μιλάω)K ο παππους μου! Eχει κ πορτοκαλι καπακι..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λογικό, συνομηλικοι είναι με τον θείο Τάτσιο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λογικό, συνομηλικοι είναι με τον θείο Τάτσιο..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φίλε τέκνικ,κάπου υπάρχει ήδη τόπικ για τα αυτοκίνητα του γκρούπάλλο λάμπω
κι άλλο Lambo -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Φίλε τέκνικ,κάπου υπάρχει ήδη τόπικ για τα αυτοκίνητα του γκρούπ
άλλο λάμπω
κι άλλο LamboΤζάμπα καίει η λάμπα.
Lamborghini Forum