-
Σκοπεύω να αγοράσω σε λίγες ώρες κάποιες μεταχειρισμένες ζάντες αλουμινίου από ένα συμφορουμίτη.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19890
Όπως μου είπε οι ζάντες εκτός από κάποια μικρογδαρσίματα δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, επειδή όμως θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Είναι δυνατόν να είναι στραβιές και να μη φαίνεται με το μάτι; Απ' ότι μου είπαν οι απλές ζάντες αλουμινίου ή είναι γερές ή σπάνε και ότι δε στραβώνουν όπως οι μεταλλικές; Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. -
Σκοπεύω να αγοράσω σε λίγες ώρες κάποιες μεταχειρισμένες ζάντες αλουμινίου από ένα συμφορουμίτη.
Όπως μου είπε οι ζάντες εκτός από κάποια μικρογδαρσίματα δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, επειδή όμως θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Είναι δυνατόν να είναι στραβιές και να μη φαίνεται με το μάτι; Απ' ότι μου είπαν οι απλές ζάντες αλουμινίου ή είναι γερές ή σπάνε και ότι δε στραβώνουν όπως οι μεταλλικές; Ισχύει αυτό;
Είναι πιθανόν να είναι στραβιές και να μήν φαίνονται στο μάτι.Στο βουλκανιζατέρ στήν ζυγοστάθμιση θα ξεκαθαρίσουν όλα
-
Υπάρχου στρεβλώσεις ανώδυνες που επισκευάζονται εύκολα όπως σε περιοχές όπως τα χείλη ενώ άλλες απλά πετάς την ζάντα όπως στρεβλώσεις στον ομφαλό. Οι πρώτες φαίνονται κατά κανόνα εύκολα ενώ οι δεύτερες πολύ δύσκολα, ουσιαστικά μόνο στην ζυγοστάθμιση. Αν δεν θες να έχεις περιπέτειες έλεγξε τις πριν τις πληρώσεις. Είναι απλό. Εξάλλου οι καλές εξηγήσεις δεν δημιουργούν παρεξηγήσεις!!!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς είχα ήδη φύγει πριν τις δω. Τις ζάντες τις πήρα από το Κιάτο, όπου και πήγα από την Πάτρα. Λόγω ώρας και μέρας ήταν αδύνατον να τις ελέγξω κάπου, οπότε και εμπιστεύτηκα το παιδί που μου τις έδωσε. Εξωτερικά, εκτός από κάποια γδαρσιματάκια στην περίμετρο βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Το μέταλλο δείχνει παντού ομοιογενές, ρογμές δεν υπάρχουν, ούτε εμφανή τσακίσματα. Ελπίζω όταν θα βρω κάποιο ζαντάδικο ανοιχτό για να πάω να τις ελέγξω να μη διαψευστώ για την αγορά τους.
-
Καλή η τακτική σου aserf
Φαντάζομαι ότι μόλις αφήσεις εγγυο τήν κοπελιά σου,μετα θα αρχίσεις να φοράς προφυλακτικά έ;
Αντε,σιδερένιες οι νέες σου αλουμινένιες ζάντες
-
Το εκανες λιγο αναποδα.Σου ευχομαι να εισαι τυχερος και να μην προκυψει μαπα το 'καρπουζι'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλή η τακτική σου aserfΦαντάζομαι ότι μόλις αφήσεις εγγυο τήν κοπελιά σου,μετα θα αρχίσεις να φοράς προφυλακτικά έ;
Αντε,σιδερένιες οι νέες σου αλουμινένιες ζάντες
Ευτυχώς το PREDICTOR βγήκε αρνητικό
Πήγα και τις έλεγξα τις ζάντες και αποδείχτηκε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. -
Το πρεντίκτορ βγήκε αρνητικό,αλλά εσύ τώρα θα πάρεις τα 'σχαρήκια'!!!
Να τις χαρείς όσο μπορέσεις φίλε -
Ευχαριστώ πολύ!
Τώρα πρέπει να σκεφτώ αν θα βάλω 185-55/14 που είναι η σωστή αλλαγή από 165-70/13 ή 185-60/14 που και πιο φτηνά θα μου έρθει και οι επιλογές είναι περισσότερες. Γνωρίζω τα περί αλλαγής βήματος, κτλ, ελπίζω όμως ότι η διαφορά της τάξεως του 3% σε διάμετρο δε θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Τι άλλο μπορώ να κάνω όμως αφού τα Michelin Pilot Exalto II βγαίνουν μόνο σε 185-60/14; Εμένα αυτά μ' αρέσουν από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει... -
Εγω προτείνω πάντα....τα φτηνότερα (185/60-14)
Οι διαφορές είναι μετρήσιμες μόνο με όργανα,εσύ δέν θα καταλάβεις τίποτα να έχει αλλάξει
Κατάσταση ζαντών αλουμινίου