-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Οποτε αμα σκοπευεις να παρεις το TSi και να αρχισεις να ριχνεις πανω του,καλυτερα χτυπα το απ την αρχη το GT.
+1.
-
[quote='technik'][quote='dimmer81']να προσθεσω οτι μου δινεται η ευκαιρια να αγορασω to test drive αμαξι της αντιπροσωπειας (μαυρο, 3θυρο, 7000 km) με 22000
-
Μην παρεις το τεστ-ντραιβ. Τουλαχιστον οχι σ' αυτα τα λεφτα. Με 20k το πολυ ισως να το σκεφτομουνα
Εγω θα επαιρνα το TSI
-
nasos/sti
βλέπουμε βλέπουμε...
-
Πολύ καλή επιλογή το gt σε αυτά τα χρήματα! Θα το έπαιρνα, αν ήθελα καινούριο αυτοκίνητο.
Ειδικά με τις προοπτικές ερογστασιακής αναβάθμισης!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos/stiβλέπουμε βλέπουμε...
΄
Δεν είναι να σε εμπιστεύεται κανείς εσένα Σάββα μου... Πρέπει να σαι καλός 'μάγειρας'..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το πέρνεις με φόβο, αν έχεις τα μυαλά σου στο κεφάλι σου, άποψη μου είναι** να πάρεις ένα αμάξι το οποίο να το ευχαριστιέσαι.** Και με την εμπειρία, θα το μάθεις και δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα.+1.
-
Μην πάρεις το test drive, θα τα έχει φάει όλα.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Μην πάρεις το test drive, θα τα έχει φάει όλα.ευτυχως η αντιπροσωπια εχει γνωστους μου και θα μπορεσω να μαθω κατι παραπανω.απο αυτα που ακουω παντως και το TSI 140 ειναι πολυ καλη επιλογη και πιο οικονομικη
-
Εννοείται πως ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πάρε το GT χωρίς σκέψη!
Αν δεν μπορείς οικονομικά, τότε πάρε το μοντέλο με τα 140. -
Θα συμφωνησω με τον predalien.Χωρις σκεψη.Αμα ειναι να το παρεις και καθε τοσο να ριχνεις,κοψε-ραψε και να το φτασεις στην τιμη του GT μπορει και παραπανω κανε το απο την αρχη,εργοστασιακα,να το ευχαριστηθεις και χρονικα περισσοτερο.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Διαφορες....?Λοιπον:
Αναρτηση (πιο σπορ,πιο καλοστημενη).
Φρενα(πιο μεγαλοι δισκοι και δαγκανες)
Ζαντολαστιχα (17αρια).
Μπακετ καθισματα.
Esp.
Ραδιοcd.
Εγκεφαλος.Αυτα θα αλλαξεις και θα γινει το TSi GT αλλα με αυτα τα χρηματα χτυπας μεχρι και GTi.
Οποτε αμα σκοπευεις να παρεις το TSi και να αρχισεις να ριχνεις πανω του,καλυτερα χτυπα το απ την αρχη το GT.
ξεχασες του προφυλακτιρες μπρος πισω+ αποληξη εξατμισης
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Μην πάρεις το test drive, θα τα έχει φάει όλα.ετσι θα προλάβει να τα ξεράσει πριν λήξει η εγγυηση... και θα τα αλλάξει τσάμπα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μην πάρεις το test drive, θα τα έχει φάει όλα.
ετσι θα προλάβει να τα ξεράσει πριν λήξει η εγγυηση... και θα τα αλλάξει τσάμπα
γιατί καινούριο με 4 χρόνια εγγύηση (+310
καινουργιος οδηγος...να παρω golf gt ???