-
Ο χρήστης miz έγραψε:
Πιθανοτητα να ξεσφιξει κανενα λουρακι και να φταιω εγω (ως συγχωρεμενος) που τα εσφιξα στραβα,υπαρχει?Αν εννοείς αν, λόγω κακής χρήσης του HANS, μπορείς να πάθεις χειρότερη ζημιά απ΄ό,τι αν δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου, η απάντηση είναι όχι. Με άλλα λόγια, το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να μην κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε. Γιαυτό το λόγο εξάλλου ο τρόπος χρήσης του HANS διέπεται από συστάσεις και όχι κανονισμούς.
-
Νασο συγγνωμη, διαφωνω. Ενα κακο δεσιμο μπορει να κανει ζημια, αλλοτε αλλης σοβαροτητας, με ακραια περιπτωση να εχει λυθει το ενα λουρακι, οποτε η ενδεχομενη στροφη μπορει να εχει μοιραιο αποτελεσμα.
Αρα , κατα την γνωμη μου, η το φορας σωστα, η δεν το φορας καθολου. Κατι που μπορει να ισχυει για ολα τα συστηματα ασφαλειας. Ενα κακο ρολ μπαρ μπορει να σκοτωσει, μια κακα δεμενη η τοποθετημενη ζωνη το ιδιο, μια ξεκολημενη η ξεβιδωτη πυροσβεση το ιδιο, καλυτερα να μην την εχεις. -
Αυτή ήταν η απάντηση της FIA στην ίδια ακριβώς ερώτηση που τους είχα κάνει προ καιρού.
Για σκέψου: παθαίνει κάποιος ένα ατύχημα σαν αυτό του Παλάδιου (ή σαν εκείνο του ράλι σπριντ στην Κόρινθο). Εχουμε και λέμε:
- φοράει HANS σωστά --> σώζεται
- δεν φοράει HANS καθόλου --> δε σώζεται
- φοράει HANS λάθος --> δε σώζεται, λόγω στροφής πχ. όπως λες
Αρα τελικά το αποτέλεσμα στις περιπτώσεις 2 και 3 είναι το ίδιο και δεν προκύπτει περίπτωση να σωζόταν αλλά να μη σώθηκε επειδή δε φόραγε σωστά το HANS. Αυτό λέει η FIA, πως το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σε περίπτωση λάθος εφαρμογής είναι να πάθεις ό,τι θα πάθαινες αν δεν το είχες καθόλου.
Δε διαφωνώ προφανώς στην ανάγκη σωστής εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Περιεργη δημοσιευση. Ψιλοειρωνικη, ψιλοαντιδραστικη, δεν την καταλαβαινω.
Δικαιωμα σου, οταν σε ποναει το κεφαλι να μην παρεις ασπιρινη...Δεν ειναι ομως το ιδιο, οταν μπαινεις στην Εθνικη. Ξερεις οτι εκει εχει οριο και αποδεχεσαι την παρεμβαση στην ιδιωτικοτητα σου. Το ιδιο και στους αγωνες. Μπαινεις ξεροντας τους κανονες. Αν δε σ αρεσει δεν μπαινεις. Με την ιδια λογικη, θα καταργησουμε και τα ρολ-μπαρ.
Γιατι? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΧΕΝΑ Η ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...Χωρις να απολογουμε,μαλον ψιλοπαρεξηγησες την δημοσιευση μου..
Για να την καταλαβεις λοιπον,στην αρχη απευθηνομενος σε σενα,απλα σου θυμιζω αστιευομενος οτι δεν ειναι και τοσο φτηνο οσο αναφερεις..Οχι τουλαχιστον για ολους...Τιποτα λιγοτερο,τιποτα παραπανω,κανενα υπονοουμενο προς εσενα κτλ κτλ κτλ..
Για τα λουρακια,ρωτησα εαν υπαρχει η πιθανοτητα να ξεσφιξει το ενα απο το τραβηγμα που θα φαει στην 'στραβη' λογο κατασκευης ή τροπου ασφαλισης/δεσιματος ή οπως διαολο πιανει τεσπα..Δεν μιλαω φυσικα για κακη τοποθετηση που θα ευθηνομαι εγω..Μιλαω για το κατα ποσο ειναι οντως ασφαλες ή εαν προκυψει τραυματισμος,θα.....ευθηνομαι αποκληστικα εγω...
Για το ειρωνικο που λες στην ολη υποθεση τωρα,αφηνω κατα μερους τις ασπιρινες και το κατα ποσο θελω ή οχι να παιξω με το κεφαλι μου και περναω στην ουσια της σποντας που ειναι πως θεωρω ΓΕΛΟΙΟ να μην γινετε προσφορα στους αγωνιζομενους απο εταιρια ιδιοκτησιας του προεδρου της αρχης του σπορ...ΓΕΛΟΙΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ταυτοχρονα..Βεβαια,ας πουμε οτι απλα σκεφτομαι....γραφοντας
Η μεγαλυτερη ειρωνια ειναι οτι σχεδον οι παντες εμπλεκοντε αμμεσα ή εμμεσα με τα παντα και γι'αυτο δεν βγαινει ακρη..
Φιλικα,Γιωργος -
Ο.Κ/. Παρεξηγησα./ Ξερεις, για να κανω αυτο που πραγματικα αγαπαω δουλευω σαν σκυλι, και μολις πριν δεκα μερες σταματησα να πληρωνω τις αμαρτιες μου απο το Ακροπολις. Γι αυτο τσιμπησα στη δημοσιευση σχετικα με Ιμπρεζα, τεντες κ.λ.π. Και πολυ περισσοτερο που ξερω οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το ξανατρεξω φετος.
Παει αυτο. Τωρα, Σε σχεση με την εταιρια του προεδρου. Θεωρω υπερβολικη την απαιτηση σου, γιατι αυτη (καλως η κακως) ειναι κερδοσκοπικη εταιρια, οπως ειναι και η αντιστοιχη του Ριζικαρη η του Γεωργακοπουλου, αρα ...
Το καλως η κακως παει στο οτι κι εμενα δεν αρεσει να εχει ο Προεδρος του Αθληματος κερδοσκοπικη εταιρια σχετικη με το αθλημα, και μενα δεν μ αρεσει στο ισογειο της αρχης του σπορ να υπαρχει μαγαζι που πουλαει πραγματα σχετικα με το σπορ, (γιατι δεν φτανει νασαι γυναικα του Καισαρα...) αλλά τι να κανουμε? Ας ειχαμε την δυναμη να εχουμε δικο μας εκλεγμενο και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ Προεδρο. Έλπιζω να με κατανοεις.
Για τα λουρακια τα ειπαμε. Ο λαθπς εξοπλισμος ειναι κακος κι επικινδυνος εξοπλισμος. Και καλο ειναι να προσεχουμε ΕΜΕΙΣ τα λουρακια μας.
Πιο φιλικα απο φιλικα
Χρηστος. -
Για τα λουρακια,ρωτησα εαν υπαρχει η πιθανοτητα να ξεσφιξει το ενα απο το τραβηγμα που θα φαει στην 'στραβη' λογο κατασκευης ή τροπου ασφαλισης/δεσιματος ή οπως διαολο πιανει τεσπα..Δεν μιλαω φυσικα για κακη τοποθετηση που θα ευθηνομαι εγω..Μιλαω για το κατα ποσο ειναι οντως ασφαλες ή εαν προκυψει τραυματισμος,θα.....ευθηνομαι αποκληστικα εγω...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΦΥΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ HANS ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ (10-20 ΚΑΙ 30 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΓΕΘΗ (S-M-L).
ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ HANS ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΤΑ 8 ΒΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Ε.Δ,
ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ, ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΧΑΙΡΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ. ΑΛΛΑ ΝΑ 'ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ' ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΥΧΑΙΝΑΣ ΜΑΣ,ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.
ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΗΚΟΣ,ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ 8 ΒΙΔΕΣ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ HANS ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ,ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΦΙΚΤΑ ΔΕΜΕΝΕΣ.ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ HANS, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Για τα λουρακια,ρωτησα εαν υπαρχει η πιθανοτητα να ξεσφιξει το ενα απο το τραβηγμα που θα φαει στην 'στραβη' λογο κατασκευης ή τροπου ασφαλισης/δεσιματος ή οπως διαολο πιανει τεσπα..Δεν μιλαω φυσικα για κακη τοποθετηση που θα ευθηνομαι εγω..Μιλαω για το κατα ποσο ειναι οντως ασφαλες ή εαν προκυψει τραυματισμος,θα.....ευθηνομαι αποκληστικα εγω...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΦΥΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ HANS ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ (10-20 ΚΑΙ 30 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΓΕΘΗ (S-M-L).
ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ HANS ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΤΑ 8 ΒΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Ε.Δ,
ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ, ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΧΑΙΡΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ. ΑΛΛΑ ΝΑ 'ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ' ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΥΧΑΙΝΑΣ ΜΑΣ,ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.
ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΗΚΟΣ,ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ 8 ΒΙΔΕΣ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ HANS ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ,ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΦΙΚΤΑ ΔΕΜΕΝΕΣ.ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ HANS, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
ΜΠΡΑΒΟ ΛΩΡΗ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΛΙΣΑΝΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΛΩΡΗ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΛΙΣΑΝΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ![/quote]
AYTO, EINAI KATI ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Κο Θ.ΓΚΟΥΡΤΣΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ 08.20.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ LICENCE ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ) ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΤΑ 'ΜΠΑΛΑΚΙ' ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ!
σ.σ.Στον ανωτέρω πίνακα εμφανίζονται Έλληνες αγωνιζόμενοι που πήγαν να βγάλουν λισάνς και δεν τους κάνανε σεμινάρια προκαλόντας οργή με αποτέλεσμα να πυρπολήσουν την ναυαρχίδα του Αλέκ Μπεή και του υπασπιστή του Γκουρτζούλ Πασά. Αν και ο πίνακας αποδίδεται στον Νικηφόρο Λύτρα , νεώτερες μελέτες συμφωνούν ότι μάλλον είναι της μεταγενέστερης σχολής του 'Και έπεσα' ή 'Κ'ΕΨΑ'
Υ.Γ. Λώρη , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , το πιο πάνω είναι για να χαλαρώσουμε λίγο , αν θέλεις πές μου τι να φέρω ; Σπίρτα , αναπτήρα , τσακμάκι , γκαζάκι ,φλογοβόλο?
Διαφήμιση - Προαναγγελία για HANS απο το rally.gr .....