-
Τέσσερις αγώνες απομένουν... Κατά την γνώμη σας, ποιός οδηγός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών και ποιά ομάδα το κατασκευαστών;
Βαθμολογία Οδηγών:
Alonso 108
M Schumacher 96Βαθμολογία Κατασκευαστών:
Renault 160
Ferrari 158Ψηφίστε και αν θέλετε αιτιολογήστε.
-
Τέσσερις αγώνες απομένουν... Κατά την γνώμη σας, ποιός οδηγός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών και ποιά ομάδα το κατασκευαστών;
Βαθμολογία Οδηγών:
Alonso 108
Renault 160
-
Βαθμολογία Οδηγών:
Alonso 108
Renault 160
-
Αλονσο - Φερράρι.
Δεν βλέπω τον Ισπανό να κάνει κάποιο λάθος που θα επιτρέψει στον ΜΣ να πλησιάσει αρκετά.
Αντίθετα, ο Φιζικο δε νομίζω πως θα δώσει αρκετούς βαθμούς στη Ρενώ για να διατηρήσει την (εύθραυστη) πρωτοπορία της.
Μακάρι να διαψευστώ!
-
Συμφωνώ charmak66 αν και ψήφισα, συναισθηματικά, τον Σούμι.
-
Alonso - Ferrari ψήφισα, αν και το απεύχομαι για τον Alonso
-
Για την Φερράρι είναι σχεδόν σίγουρο, αφού ο Φίσικο δεν είναι σε θέση να ανεβαίνει ψηλά στους βαθμούς σε αντίθεση με τον Μάσσα. Για τον τίτλο των οδηγών ο Alonso φαίνεται να ελέγχει αλλά και ο πολυπρωταθλητής νομίζω δεν έχει πεί την τελευταία του λέξη. 4 αγωνές είναι αρκετοί.
MS-Ferrari από μένα.
-
Και εγω ψηφισα εντελως αντικειμενικα Σουμι-Φερραρι.
....ειμαι αντικειμενικος σε τετοια θεματα
-
αλονσο--φερραρι
βασικα, και περσι ειχα ξεγραμμενο το κατασκευαστων και στο τελος το σηκωσαμε και αυτο...
ελπιζω να τα σηκωσουμε και τα 2...δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο αν ο φιζικο παει καλα...
-
Αlonso-Ferrari δείχνει. Το θέμα όμως είναι πως αυτός που είναι στο κυνήγι έχει το καλύτερο μονοθέσιο και τον λένε Schumacher. Kαμμία επανάπαυση λοιπόν για κανέναν από τους δυο τους.
-
Ο εφτα φορες παγκοσμιος πρωταθλητης θα γινει οχτω κ να μου το θυμαστε!Φεραρι-Σουμι απο εμενα.
-
Θα πάρουμε το νταμπλ Σούμι-Φερράρι η ομάδα είναι σε άνοδο και ο παππούς έχει ακόμα κότσια, αν και είναι επιρρεπείς σε λάθη, αλλά πιστεύω στο ταλέντο του και στο πείσμα του.
-
Ποιους ευνοουν οι πιστες που απομενουν;;;
-
Τους γενναίους και δυνατούς
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποιους ευνοουν οι πιστες που απομενουν;;;Αν το ξέραμε γραμματέα, θα το παίζαμε στοίχημα!
Σοβαρά τώρα, αν πάρουμε δεδομένο ότι η Ferrari θα είναι το γρηγορότερο μονοθέσιο, σε Ιταλία & Κίνα μάλλον θα είναι πιο κοντά η Renault απ' ότι σε Ιαπωνία & Βραζιλία ΙΜΟ... Αλλά και αυτοί οι λαστιχάδες είναι απρόβλεπτοι.
-
Ψήφισα Ferrari - MS λόγω:
-
Στην Μόντσα εκτός μεγάλου απροόπτου η Φερράρι μπορεί το 1-2 ή το 1-3.
-
Στην Κίνα η πίστα βολεύει ίσως παραπάνω την 248.
-
Στην Ιαπωνία ελέω Bridge ίσως να δούμε και την Τoyota στο podium
-
Βραζιλία. Εκεί ο ΜS θα έχει την ύστατη βελτιωμένη έκδοση με τους 750+ ίππους ενώ ο FA θα πρέπει να αρκεστεί σε έναν κινητήρα για 2 αγώνες.
Όσον αφορα το πρωτάθλημα κατασκευαστών αν το SC δεν είχε μπει εκείνη τη στιγμή η Φερράρι θα ήταν με +2 και ο MS με μόλις -6. Αυτά....
-
-
Αlonso-Ferrari...
πού να μην το πάρει.... ο κ@λ@φαρδος
-
alonso ferrari λεει η λογικη.
αλλα Φ1 και λογικη δεν συμβαδιζουν -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ψήφισα Ferrari - MS λόγω:-
Στην Μόντσα εκτός μεγάλου απροόπτου η Φερράρι μπορεί το 1-2 ή το 1-3.
-
Στην Κίνα η πίστα βολεύει ίσως παραπάνω την 248.
-
Στην Ιαπωνία ελέω Bridge ίσως να δούμε και την Τoyota στο podium
-
Βραζιλία. Εκεί ο ΜS θα έχει την ύστατη βελτιωμένη έκδοση με τους 750+ ίππους ενώ ο FA θα πρέπει να αρκεστεί σε έναν κινητήρα για 2 αγώνες.
Όσον αφορα το πρωτάθλημα κατασκευαστών αν το SC δεν είχε μπει εκείνη τη στιγμή η Φερράρι θα ήταν με +2 και ο MS με μόλις -6. Αυτά....
+1.000.000 !!!!!!
-
-
Alonso - Ferrari
Νομιζω η Renault θα ανακάμψει στην Ασία, αν και ο Fisico δύσκολο να βοηθήσει για το κατασκευαστών.
FA ή MS, Renault ή Ferrari;