-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
skullone ησουν κι εσυ στο TFRC αν θυμαμαι καλα?
Ναι, ήμουν. Και λοιπόν;
Τιποτα. Απλα ρωτησα για να θυμηθω καλυτερα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Συνέχισε πάντως.Τα πόστ σου είναι 'ποιήματα'
Ποιήματα όντως. Αρκετές φορές θέλει προσπάθεια για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.
-
Όταν είπα ότι η κόντρα φανάρι-φανάρι δεν με εκφράζει, μιλώ για την κόντρα φανάρι-φανάρι όπου και αν αυτή γίνεται. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται στα λιμανάκια ή στη βούτα ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού. Το στροφιλίκι, αντιθέτως, μου αρέσει. Κι αν είναι και δύσκολο και μεγάλης διαρκείας, ακόμα καλύτερα.
Σωστός πέρα για πέρα τότε
-
ποιες κοντρες στα λιμανακια?
ρε ξυπνατε και ακουστε το καλα
τρεχουμε και στριβουμε για παρτυ μας και μονο
-
MAD-MAX-13 σύνελθε λοιπόν και καταλαβε ότι αν θελεις να κάνεις για πάρτυ σου θα πρέπει να πας σε μια πίστα και οχι σε δημόσιο δρόμο.
Οταν αυτό που κάνεις για πάρτυ σου με επηρεάζει δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ποιήματα όντως. Αρκετές φορές θέλει προσπάθεια για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.
δυστυχως δεν μπορω να κινηθω στο τεχνικα υποβασταζομενο επιπεδο που βρισκεστε...
-
edit
Μην ασχολείσαι τότε ρε φίλε!
Ασε μας εδω κάτω στην άγνοιά μας και γράψτε ακόμα ένα μπινελικωμα στο site σας για εμάς τους ηλίθιους!Οσο όμως γράφεις εδω, γιατι δεν φροντίζεις να προσπαθήσεις να καταλάβεις και τι θέλει/εννοεί ο συνομιλητής σου αλλά τον μειώνεις και τον προσβάλεις?
-
Εγώ πάντως, συμφωνώ με τον βετεράνο εκπαιδευτή υψηλής οδήγησης του High Performance Course, τον John Lyon, που σε συνέντευξή του στο περιοδικό Octane είπε ξεκάθαρα ότι τα όρια ταχύτητας είναι μέθοδος social engineering και δεν προσφέρουν τίποτα στην οδική ασφάλεια. Για να το λέει μάλιστα άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους αυτοκινητιστικούς συντάκτες και αρκετούς πρωταθλητές του βολάν...
Την έχει και στην ιστοσελίδα της σχολής του σε μορφή pdf:
και τι σχεση εχει αυτο με τις κοντρες??
Έχει σχέση με αυτό που είπα προηγουμένως, ότι οι TFRCήδες περισσότερο καταδικάζουν το δόγμα 'δεν τρέχουμε στους δρόμους' και 'θα πάμε όσο λέει το όριο' (το διάβασα κι αυτό εδώ μέσα κάποτε...) ή, ακόμα χειρότερα, '120 είναι πολλά στην εθνική οδό' (και αυτό γράφτηκε κάποτε εδώ μέσα και κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά).
Καλα κανει κανεις και πιστευει οτι θελει.
Απο την αλλη δεν καταδικαζεις ενα ολοκληρο φορουμ επειδη δεν συμφωνεις με τις αποψεις καποιων που γραφουν εκει!
Αλλωστε το συγκεκριμενο φορουμ ΔΕΝ εχει γραμμη την οποιοι ΠΡΕΠΕΙ οι χρηστες του να υπακουουν! Ο καθενας γραφει ελευθερα οτι θελει και αυτο δεν σημαινει οτι εκφραζει το φορουμ, τον ευαυτο του και μονο εκφραζει.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δυστυχως δεν μπορω να κινηθω στο τεχνικα υποβασταζομενο επιπεδο που βρισκεστε...
Μα δέν θέλουμε να το κάνεις αυτό!!!
Απλά να συνεχίσεις στό ίδιο τεχνικό υποβασταζόμενο επίπεδο που βρίσκεσαι
-
ποιες κοντρες στα λιμανακια?ρε ξυπνατε και ακουστε το καλα
τρεχουμε και στριβουμε για παρτυ μας και μονο
χωρις να ενοχλειτε κανενα και γενικοτερα με σεβασμο προς τους συνανθρωπους σας?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατρέ,κάνε με καλά κι'άς πεθάνω!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
MAD-MAX-13 σύνελθε λοιπόν και καταλαβε ότι αν θελεις να κάνεις για πάρτυ σου θα πρέπει να πας σε μια πίστα και οχι σε δημόσιο δρόμο.
Οταν αυτό που κάνεις για πάρτυ σου με επηρεάζει δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις!εμενα να δεις ποσο με επιρρεασε το ανωτερο ον λαππας ....
η διαισ8ηση που ειχα οτι 8α ετρεχε με 50κμ πανω απο το οριο με εκανε να αναβαλω τις διακοπες μου μην τυχον και βρε8ω στο δρομο του...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όταν είπα ότι η κόντρα φανάρι-φανάρι δεν με εκφράζει, μιλώ για την κόντρα φανάρι-φανάρι όπου και αν αυτή γίνεται. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται στα λιμανάκια ή στη βούτα ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού. Το στροφιλίκι, αντιθέτως, μου αρέσει. Κι αν είναι και δύσκολο και μεγάλης διαρκείας, ακόμα καλύτερα.
Σωστός πέρα για πέρα τότε
Κι επίσης, η οδήγηση δεν μπαίνει στη γυάλα. Αν θέλαμε γρήγορη οδήγηση μόνο σε πίστες, τότε τα αυτοκίνητα δρόμου θα είχαν όλα τα οδικά χαρακτηριστικά μιας αμερικάνικης ή κορεάτικης τετράτροχης βάρκας, τις επιδόσεις ενός 2CV και, όσοι από εμάς είχαμε έρωτα με τη γρήγορη οδήγηση, θα αγοράζαμε κι ένα τρέιλερ κι ένα ειδικά κατασκευασμένο αυτοκίνητο για οδήγηση σε πίστα ή θα νοικιάζαμε ειδικά οχήματα στις κατά τόπους πίστες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατρέ,κάνε με καλά κι'άς πεθάνω!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλωστε το συγκεκριμενο φορουμ ΔΕΝ εχει γραμμη την οποιοι ΠΡΕΠΕΙ οι χρηστες του να υπακουουν! Ο καθενας γραφει ελευθερα οτι θελει και αυτο δεν σημαινει οτι εκφραζει το φορουμ, τον ευαυτο του και μονο εκφραζει.
εδω ειναι και η ουσια, για να τελειωνει το θεμα.
τι νομιζετε οτι ειναι το φορουμ, κανα μοναστηρι ή κατι που τελοσπαντων υπαρχει ενας συγκεκριμενος τροπος που αντιμετωπιζουν ολοι τα πραγματα;
οι χρηστες εδω μεσα, ειναι η μερα με τη νυχτα, ο καθενας το μακρυ και το κοντο του, ο καθενας εχει τη δικια του αποψη και τη λεει. αυτο ειναι ολο, ενα βημα που ο καθενας γραφει την αποψη του για καποια θεματα.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit
Μην ασχολείσαι τότε ρε φίλε!
Ασε μας εδω κάτω στην άγνοιά μας και γράψτε ακόμα ένα μπινελικωμα στο site σας για εμάς τους ηλίθιους!Οσο όμως γράφεις εδω, γιατι δεν φροντίζεις να προσπαθήσεις να καταλάβεις και τι θέλει/εννοεί ο συνομιλητής σου αλλά τον μειώνεις και τον προσβάλεις?
θες να μου πεις οτι ξεκινησα εγω να ειρωνευομαι να μειωνω και να προσβαλω?
5 σελιδες το μονο που εβλεπα ηταν ειρωνια...τωρα θυμηθηκατε καποιοι να μιλησετε περι ειρωνιας?
-
Οταν αυτό που κάνεις για πάρτυ σου με επηρεάζει δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις!εμενα να δεις ποσο με επιρρεασε το ανωτερο ον λαππας ....
η διαισ8ηση που ειχα οτι 8α ετρεχε με 50κμ πανω απο το οριο με εκανε να αναβαλω τις διακοπες μου μην τυχον και βρε8ω στο δρομο του...
Ο Λάππας (όπως και κάθε χρήστης του 4ΤΦ) εχει άποψη, την εκφράζει και την στηρίζει.
Αν δεν συμφωνείς δεν σημαίνει οτι πρέπει να τον ειρωνεύεσαι.
Αν σου κάνουν το ίδιο όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου μάλλον θα αρχίσεις πάλι τα περί 'υποστηριζόμενου επιπέδου'........edit
Και αυτό το λέμε όλοι σε όλους όσους ειρωνεύονται. -
[
Κι επίσης, η οδήγηση δεν μπαίνει στη γυάλα. Αν θέλαμε γρήγορη οδήγηση μόνο σε πίστες, τότε τα αυτοκίνητα δρόμου θα είχαν όλα τα οδικά χαρακτηριστικά μιας αμερικάνικης ή κορεάτικης τετράτροχης βάρκας, τις επιδόσεις ενός 2CV και, όσοι από εμάς είχαμε έρωτα με τη γρήγορη οδήγηση, θα αγοράζαμε κι ένα τρέιλερ κι ένα ειδικά κατασκευασμένο αυτοκίνητο για οδήγηση σε πίστα ή θα νοικιάζαμε ειδικά οχήματα στις κατά τόπους πίστες.Συχνά υπερβάλεις τόσο που γίνεσαι μηδενιστής Κώστα.
Τα χαρακτηριστικά που κάνουνε ένα αυτοκίνητο καλό στήν αγωνιστική οδήγηση είναι τα ίδια με αυτά που κάνουνε το αυτοκίνητο ασφαλές.
Ανάρτηση/κινητήρας/φρένα είναι το κοινό πακέτο.
Αυτο το αυτοκίνητο που περιγράφεις παραπάνω δέν μπορει να κινήται με ασφάλεια στούς δρόμους,έτσι δέν είναι; -
ο λαππας και οχι μονο αυτος αν εχει αποψη και θελει να την στηριζει με ειρωνιες μειωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ τοτε 8α πρεπει να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει την ιδια σταση απο εκεινον-ους με τους οποιους ασχολειται
-
ο λαππας και οχι μονο αυτος αν εχει αποψη και θελει να την στηριζει με ειρωνιες μειωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ τοτε 8α πρεπει να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει την ιδια σταση απο εκεινον-ους με τους οποιους ασχολειταιρε mad max..
τι σε κανει να πιστευεις οτι οι αποψεις του Λαππα, οι δικες μου, του kouk ή του random αντιπροσωπευουν το φορουμ και οχι τον εαυτο τους/μας;
Παει η ΚΑΝΤΙΝΑ στα ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ....((((