-
Το κάτωθεν σύνθημα να αναγραφεί πάραυτα σε όλους τους μαντρότοιχους της Βάρκιζας:
Λεφτεριά στις καντίνες του γρήγορου λαού
-
Καλά έκαναν κι έκλεισαν την καντίνα.
Αφού σέρβιρε ληγμένα. -
Ηταν τουρμπισμενη τουλαχιστον ή μαμα;
-
Έχει ανοίξει μια καντίνα στη Βεΐκου που λέτε...άλλο πράμα!!!
Σάντουϊτς πανσέτα!!! Γιαμ!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η ημιμαθεια ειναι χειρωτερη απο την αμαθεια και αυτο το αποδεικνυεται με τα γραφωμενα σας....
προφανως εν σας προετρεψα να διαβασετε το editorial αλλα μερικες σκεψεις ελαφρως πιο κατω....
η προκαταλειψη και οι παρωπιδες δεν σας επιτρεπουν να δειτε την πραγματικοτητα και η ημιμαθεια σας εμφανιζει ακομα πιο αστειους....
και μια τελευταια ερωτηση προς τους υπευθυνους
ενα τοπικ το οποιο ειναι γεματο απο ειρωνικα σχολια απαξιωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ γιατι εξακολουθει να υπαρχει χωρις την παραμικρη παρατηρηση?
το ερωτημα ειναι ρητορικο την απαντηση την ξερω....οσο για το σε ποιους αναφερεται to editorial αυτο ειναι εμφανεστατο σε νοημοντα οντα.....
και ξανα λεω η ημιμαθεια σας κανει το λιγοτερο αστειους....
Ι rest my case γιατι ειμαι στο γραφειο και τα γελια μας εχουν αρχισει και ενοχλουν καποιους συναδερφους
Έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις ό,τι θέλεις για όποιον θέλεις στην ιστοσελίδα σου. [color=red]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΗ ΜΟΥ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Έχεις ακόμη και το δικαίωμα να έρχεσαι στο μέρος (4TF) που βρίζεις και να ποστάρεις το λινκ προς αυτά τα όμορφα και διασκεδαστικά που γράφεις.
ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να την λες στους θαμώνες αυτού του μέρους και να τους προσβάλλεις ως αμαθείς, ημιμαθείς, αστείους και 'φέροντες παρωπίδες', και επίσης ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να κάνεις παρατηρήσεις γιατί ειρωνεύονται αυτά που γράφεις. ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΟΥ...
Αυτά!
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ[mod][/color]
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ηταν τουρμπισμενη τουλαχιστον ή μαμα;funniest στα σιγουρα
-
MAD-MAX-13 αν κατάλαβα καλά, ζητάς να μην αντιδράσουν αυτούς τους οποίους προσβάλεις επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου!!
Μήπως κάτι δεν έχετε σκεφτεί καλά?....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω παντως για την μονη καντινα που θα λυπομουν αν εκλεινε,ειναι αυτη στις αρχες Χαμοστερνας κ Πειραιως....Κορυφαιο βρωμικο λεμε.......
RESPECT!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
MAD-MAX-13 αν κατάλαβα καλά, ζητάς να μην αντιδράσουν αυτούς τους οποίους προσβάλεις επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου!!Μήπως κάτι δεν έχετε σκεφτεί καλά?....
θα ηθελα σε παρακαλω να μου κανεις paste το κειμενο εκεινο απο το http://www.topfuel.gr στο οποιο αναφερομαι και στο οποιο οπως λες προσβαλω τους συνομιλητες μου γιατι νομιζω οτι αλλο κειμενο προετρεψα οποιος θελει να διαβασει και αλλο διαβασε ή σε αλλο σταθηκε και κανει αναφορα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
MAD-MAX-13 αν κατάλαβα καλά, ζητάς να μην αντιδράσουν αυτούς τους οποίους προσβάλεις επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου!!
θα ηθελα σε παρακαλω να μου κανεις paste το κειμενο εκεινο απο το http://www.topfuel.gr στο οποιο αναφερομαι και στο οποιο οπως λες προσβαλω τους συνομιλητες μου γιατι νομιζω οτι αλλο κειμενο προετρεψα οποιος θελει να διαβασει και αλλο διαβασε ή σε αλλο σταθηκε και κανει αναφορα...
Δε νομιζω οτι αναφερει κατι απο το σελιδα σου, μην πας τοσο μακρια οσο το τοπφιουελ, κοιτα αυτο το ποστ σου.....
MAD-MAX-13 Δημοσιεύθηκε: 31/08/06 8:20 Θέμα δημοσίευσης:
η ημιμαθεια ειναι χειρωτερη απο την αμαθεια και αυτο το αποδεικνυεται με τα γραφωμενα σας....
προφανως εν σας προετρεψα να διαβασετε το editorial αλλα μερικες σκεψεις ελαφρως πιο κατω....
η προκαταλειψη και οι παρωπιδες δεν σας επιτρεπουν να δειτε την πραγματικοτητα και η ημιμαθεια σας εμφανιζει ακομα πιο αστειους....
και μια τελευταια ερωτηση προς τους υπευθυνους
ενα τοπικ το οποιο ειναι γεματο απο ειρωνικα σχολια απαξιωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ γιατι εξακολουθει να υπαρχει χωρις την παραμικρη παρατηρηση?
το ερωτημα ειναι ρητορικο την απαντηση την ξερω....οσο για το σε ποιους αναφερεται to editorial αυτο ειναι εμφανεστατο σε νοημοντα οντα.....
και ξανα λεω η ημιμαθεια σας κανει το λιγοτερο αστειους....
Ι rest my case γιατι ειμαι στο γραφειο και τα γελια μας εχουν αρχισει και ενοχλουν καποιους συναδερφους
-
Να σου πώ τή γνώμη μου,η οποία μπορει να είναι και η γνώμη ενός ημιμαθούς;
Ο μόνος λόγος που έγραψες αυτά που βλέπουμε στήν κεντρική σας σελίδα,είναι για να καταφέρεις να γίνει 'ντόρος' γύρω απο τό όνομά σας.
Κάνεις δηλαδή μιά διαφήμηση του προιόντος σου,για να κερδίσεις πελάτες για το μαγαζί σας 'πάσει θυσία'Μού θυμίζει έντονα εκείνες τίς άσχημες γκόμενες,που η αδυναμία να προσελκύσουν ερωτικό σύντροφο,τίς κάνει να 'σκούζουν' και να τσιρίζουν συνεχώς όλες μαζεμένες (παρέα),για να στραφει επιτέλους και ένα βλέμμα επάνω τους
Τακτική τών loosers
(τήν έχουμε δεί αρκετές φορές να εφαρμόζετε,απο διαφορους άλλους 'μαχητές ωραίων ιδεών' και 'κατατρεγμένους απόκληρους τής κοινωνίας')
-
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Τώρα παίζεις με τις λέξεις?
Είσαι μέλος (και ιδρυτικό) του συγκεκριμένου site.
Μας παραπέμπεις να διαβάσουμε κάτι που έγραψες εκει.
Και ζητάς να μην διαβάσουμε τα μπινελίκια (και ονομαστικά ειδικά για το 4ΤΦ) αλλά να σχολιάσουμε αυτό που έγραψες μόνο!!!!Ξεκολλάτεεεε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να σου πώ τή γνώμη μου,η οποία μπορει να είναι και η γνώμη ενός ημιμαθούς;Ο μόνος λόγος που έγραψες αυτά που βλέπουμε στήν κεντρική σας σελίδα,είναι για να καταφέρεις να γίνει 'ντόρος' γύρω απο τό όνομά σας.
Κάνεις δηλαδή μιά διαφήμηση του προιόντος σου,για να κερδίσεις πελάτες για το μαγαζί σας 'πάσει θυσία'Μού θυμίζει έντονα εκείνες τίς άσχημες γκόμενες,που η αδυναμία να προσελκύσουν ερωτικό σύντροφο,τίς κάνει να 'σκούζουν' και να τσιρίζουν συνεχώς όλες μαζεμένες (παρέα),για να στραφει επιτέλους και ένα βλέμμα επάνω τους
Τακτική τών loosers
(τήν έχουμε δεί αρκετές φορές να εφαρμόζετε,απο διαφορους άλλους 'μαχητές ωραίων ιδεών' και 'κατατρεγμένους απόκληρους τής κοινωνίας')
+1 στον ημιμαθή Hunter απο μένα!
-
φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα!
-
Αλλοιώς....Γειά σου Γιάννη...κουκιά σπέρνω...ή...από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!!!
-
τι ασχολειστε?
απορω βεβαια γιατι ενω μας βριζουν εξακολουθουν και γραφουν εδω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ασχολειστε?απορω βεβαια γιατι ενω μας βριζουν εξακολουθουν και γραφουν εδω...
Αυτο που λέω παραπάνω.Διαφήμηση
Πώς θα φανεί ότι υπάρχει ένα 'ηρωικό' φόρουμ,που απαρτίζετε απο 'Ιππότες' που μάχονται το κατεστημένο.Θυμάσαι;
'οσο εσείς δέν κάνετε πίστα,εγώ θα τρέχω στούς δρόμους'Εγώ απορώ πώς και δέν έπεσε σύρμα
-
Δε νομίζω ότι έβρισαν... Στηλιτεύουν την υποκριτική στάση πολλών, η οποία συνοψίζεται στο 'μην τρέχεις για να είσαι ασφαλής' και το απίστευτο που διάβασα στους 4Τ, στο αφιέρωμα για το club των ιδιοκτητών Fiesta, 'γρήγορη οδήγηση στις πίστες και όχι στους δρόμους'. Κάθε νοήμων άνθρωπος καυτηριάζει τέτοιες νοοτροπίες και δεν επιτρέπεται ένα περιοδικό με την ιστορία των 4Τ να τις προωθεί.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
τι ασχολειστε?
απορω βεβαια γιατι ενω μας βριζουν εξακολουθουν και γραφουν εδω...
Αυτο που λέω παραπάνω.Διαφήμηση
Πώς θα φανεί ότι υπάρχει ένα 'ηρωικό' φόρουμ,που απαρτίζετε απο 'Ιππότες' που μάχονται το κατεστημένο.Θυμάσαι;
'οσο εσείς δέν κάνετε πίστα,εγώ θα τρέχω στούς δρόμους'Εγώ απορώ πώς και δέν έπεσε σύρμα
το 4ΤΦ ειναι το κατεστημενο???
εδω τουλαχιστον οτι θελει ο καθενας μπορει να το πει, αντιθετα με αλλα 'μαγαζια' που αν οι αποψεις σου δεν ειναι συμφωνες με τους 'μαγαζατορες', φευγεις με συνοπτικες διαδικασιες...
Παει η ΚΑΝΤΙΝΑ στα ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ....((((