-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Υπαρχει κ η λυση της σελιδας 2, που ακολουθειται απο ενθουσιωδη μαλιστα σχολια:Λοιπόν, είχα μεγάλο πρόβλημα και μένω και σε πολυκατοικία 30 και βάλε ετών.
ΕΧΩ ΛΥΣΗ!!!
Υπάρχει ένα φάρμακο σε μορφή μεγάλης ένεσης (μοιάζει με αυτά της σιλικόνης).
Η ΛΥΣΗ!!!!
Είναι ουσιαστικά φαι για κατσαρίδες με την προσθήκη δηλητηρίου. Αφήνεις μικρές κουκιδίτσες σε γωνίες ντουλάπια κλπ και μόλις φάνε οι κατσαρίδες, ΤΕΖΑ!
Δεν μυρίζει, δεν φαίνεται, και εκτός αν το φας, είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο (για κατοικίδια προσοχή όμως).
Σε 2-3 μέρες, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ. 2 χρόνια τώρα, έχω ησυχάσει. Όταν έρχονται φρέσκες κατσαρίδες, τις βρίσκω ανάποδα, ψόφιες. Χαρτοπετσέτα, τουαλέτα καζανάκι και γειά σας.
ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ που είχα ποτέ σε αυτό το θέμα!
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Το βρίσκεις σχετικά εύκολα σε ανθοπωλεία (!!!) και σε καταστήματα φυτοφαρμάκων.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=19859&start=15
Το εγραψα και εγω ακριβως απο πανω, επισης εδωσα και τα στοιχεια ενος μαγαζιου στην Κυψελη. Τα καλα πιστευω πρεπει να μοιραζονται μιας και προκειται γι ατο κοινο συμφερον στη μαχη κατα της κατσαριδας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το εγραψα και εγω ακριβως απο πανω, επισης εδωσα και τα στοιχεια ενος μαγαζιου στην Κυψελη. Τα καλα πιστευω πρεπει να μοιραζονται μιας και προκειται γι ατο κοινο συμφερον στη μαχη κατα της κατσαριδας
Ασε κ σημερα βρηκε η μανα μου ενα κουφαρι που ειχε ψεκασει με εντομοκτονο... περυσι!!!! Πως μπηκε κι αυτη σε ολοκαινουριο σπιτι με σιτες παντα κλειστες!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν εξαιρέσεις το σκορπιό, με τα υπόλοιπα δε βλέπω πρόβλημα...Έχω ακούσει οτι κάτι διώχνει τους σκορπιούς, αλλά δεν το χω τώρα γμτ...Θα το βρω και θα ενημερώσω!Ο Παζαρόπουλος με τις τιμές που έχει...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τα εντομα δεν τα φοβαμαι ,βαζουμε την σκουπα κ τα μαζευουμε ,βρηκα ομως μια σαρανταποδαρουσα μεσα στο σπιτι κ ενα σκορπιο κ εχω χασει τον υπνο μου .
Με πορτες ασφαλειας ,με ξυλινα παραθυρα που σφραγιζουν το κουφωμα περιμετρικα ,πως διαολο μπαινουν
Κουναβι στα κεραμυδια ,κουκουβαγια στο πρεβαζι που κραζει απαισια κ ειμαστε κ φιλοζωοιΣε σπιτι μενεις??
Ναι αλλα ειναι στην εξοχη
Αν εξαιρέσεις το σκορπιό, με τα υπόλοιπα δε βλέπω πρόβλημα...Έχω ακούσει οτι κάτι διώχνει τους σκορπιούς, αλλά δεν το χω τώρα γμτ...Θα το βρω και θα ενημερώσω!
**Ευτυχως που δεν σε πιστεψα ,να αρχισω να την χαιδευω ,φανταζομαι οτι το ιδιο αποτελεσματικος θα ειναι κ ο βασιλικος για τα κουνουπια **
Η σαρανταποδαρούσα είναι η κοινή ονομασία της σκολόπενδρας, που αποτελεί γένος σαρκοφάγων Μυριάποδων που ανήκουν στην οικογένεια Σκολοπενδρίδες και στην ομοταξία Χειλόποδα. Το μήκος του σώματός της κυμαίνεται από 5 ως 30 εκατοστά. Συλλαμβάνει τη λεία της με το δηλητήριο που εκκρίνει. Το δάγκωμά της προκαλεί πόνο και μπορεί να επιφέρει το θάνατο στα ζώα -
-
Υπερμεγέθεις κατσαρίδες βγήκαν στην Καλαμάτα
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010, 10:40
Τεράστιες κατσαρίδες, στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου , εμφανίστηκαν στις εγκαταστάσεις της μονάδας βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Καλαμάτας, προκαλώντας αηδία και ανησυχία σε όσους… είχαν την τύχη να τις συναντήσουν…
Η εμφάνιση των εντόμων θορύβησε τους εργαζόμενους και τον διευθυντή των γεωτεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ο οποίος έστειλε δείγμα στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες μικρές ξανθές κατσαρίδες έκαναν την εμφάνισή τους και στην περιοχή που βρίσκεται η χωματερή του δήμου, στη Μαραθόλακκα. Οι επιστήμονες παρακολουθούν με προσοχή το φαινόμενο.
Πηγή: thebest
-
Ευτυχως που ΔΕΝ σπουδαζω στην Καλαματα
-
στειλε το λινκ να δω αν λεει αληθεια γιατι ξενερωσα απτη ζωη μου,
αν ισχυει αυτο την μαμησαμε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στειλε το λινκ να δω αν λεει αληθεια γιατι ξενερωσα απτη ζωη μου,αν ισχυει αυτο την μαμησαμε.
http://www.messiniaweb.gr/messinia-news ... matas.html
-
καλα ετσι και εξαπλωθει το φαινομενο και στην αθηνα με βλεπω να μετακομιζω στη ΑΛΑΣΚΑ .
δεν μπορω να φανταστω να δω τετοιο πραγμα στο σπιτι μου και ποσο γρηγορα θα τρεχουν αμα ειναι τοσο μεγαλες.
ειδικα αμα πετανε κιολας καλα κρασα
-
Προτεινω να διαγραφουν τα ποστ... Και μονο στη σκεψη μου ερχεται αηδια
-
Δεν μας λεει με τι κινητο μοιαζει. Αν μοιαζει πχ με iphone αναρωτιεμαι τι πετανε στα σκουπιδια τους οι Καλαματιανοι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ετσι και εξαπλωθει το φαινομενο και στην αθηνα με βλεπω να μετακομιζω στη ΑΛΑΣΚΑ .δεν μπορω να φανταστω να δω τετοιο πραγμα στο σπιτι μου και ποσο γρηγορα θα τρεχουν αμα ειναι τοσο μεγαλες.
ειδικα αμα πετανε κιολας καλα κρασα
Καλύτερα μεγάλες, δεν θα μπορούν να χώνονται στις χαραμάδες.
-
Ναι.... Θα μπαινουν κατευθειαν απο τα παραθυρα (τουλαχιστον τοτε θα τις καταλαβαινουμε)
-
καλα κοροιδευε εσυ BILL33
αμα την ωρα που κοιμασαι ερθει καμια σε μεγεθος κινητου iphone και κατσει πανω στο κεφαλι σου θα σου πω εγω.
+1 στον manosk
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι debugging κάνω κάθε μέρα και μάλιστα σε....assemblyκαι καθάρισες ....
-
Συκα κ αυξητικες ορμονες τι αλλο
-
παλι καλα που δεν βγηκαν σε μεγεθος γαιδαρου γιατι θα μας κυνηγαγαν αυτες αντι να τις κυνηγαμε εμεις.
τρομακτικο σεναριο παντως -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ναι.... Θα μπαινουν κατευθειαν απο τα παραθυρα (τουλαχιστον τοτε θα τις καταλαβαινουμε)Θα σπανε τα τζάμια ή θα ανοίγουν τα παράθυρα
Έντομα .... Αντιμετώπιση! HEEeeeeelp!!!