-
Το άκουσα κι εγω στο Μακεδονία TV. Αρχηγός της σπείρας φαίνεται να είναι ένας 64χρονος έμπορος αυτοκινήτων και αν θυμάμαι καλά η αξία των κλοπιμαίων είναι περίπου 490.000 Ε.
-
Τους έπιασαν, άρα αγοράστε navara άφοβα πιά ...
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Τους έπιασαν, άρα αγοράστε navara άφοβα πιά ...θα υπάρχουν και φτηνά ανταλλακτικά
-
Ο χρήστης Marsupilami έγραψε:
Κλάπηκε το αυτοκίνητο της φίλης μου, μάρκας NISSAN NAVARA, 2.500 cc, επαγγελματικό, τετράθυρο, με μπαγαζιέρα.
Ήρθε και ο άντρας της από τη δουλειά και μας είπε ότι κλάπηκαν από τη βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες τρεις μέρες 47 (μαζί με το δικό τους) NAVARA!! Αν είναι δυνατόν!!
Κάτσε ρε φίλε γιατί μπερδεύτηκα... Είναι εντελώς άσχετο με το θέμα τώρα, εύχομαι να βρει η κοπέλα το αμάξι, αλλά για εξήγησέ μας λίγο, όταν λες 'της φίλης μου', εννοείς 'μίας φίλης σου' ή... 'ΤΗΣ φίλης σου'... Και στην δεύτερη περίπτωση, ο άντρας της τι ρόλο παίζει;
Το γεγονός να είμαι γυναίκα το αποκλείουμε βέβαια........
Γαμάτο, και εγώ την ίδια απαράδεκτη σκέψη με το Νάσο έκανα, αλλά λέω, δε μαμιέται τι λόγος μου πέφτει? Τελικά ήταν απλό!
Δε μπορώ να σταματήσω να γελάω!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εναλλακτικά σπέρνεις καρφιά με το που παρκάρεις...!!!!!!!!!!!!!!
Φεύγοντας, κατεβάζεις τον μαγνήτη σκουπίζεις και φεύγεις!!!!!!!ΓΑΜΑΤΟ!!!
-
Το ίδιο ισχύει και για το Pathfinder???? Aπο περιέργεια ρωτάω.
-
Μπορεί πάντως να τους προκάλεσε η διαφήμιση. Δε νομίζω ότι διαφημίζεται άλλο επαγγελματικό τόσο συχνά στην τηλεόραση.
-
Πήγε στην αστυνομία και ευτυχώς το δικό τους δεν ήτανε σε βίδες. Αναμένουμε. Και χρωστάει ακόμα 9.000 η κοπέλα, δεν είχε προλάβει να το ξεχρεώσει.
-
Ο χρήστης Marsupilami έγραψε:
Πήγε στην αστυνομία και ευτυχώς το δικό τους δεν ήτανε σε βίδες. Αναμένουμε. Και χρωστάει ακόμα 9.000 η κοπέλα, δεν είχε προλάβει να το ξεχρεώσει.Καλά νέα λοιπόν για τη φίλη σου, μέσα στην ατυχία της!
Είναι άσχημο, πράγματι, να πληρώνεις δόσεις για αυτοκίνητο που δεν έχεις(λόγω κλοπής, ατυχήματος, κ.λ.π.). Μόνο και μόνο η κλοπή είναι βαρύ ψυχολογικό χτύπημα, έτσι και αλλιώς...
Κλοπή !!