-
Ο χρήστης APR έγραψε:
**ΑΠΟ 01.01.08 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ 'ΜΟΙΡΑΖΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ **...............ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ .....ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ < ΔΕΙΓΜΑ > ....... ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ , ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ .... ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
APR MOY,
YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΕΣΧΗΣ ? ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ.
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Α.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΙΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟΝ.
'EL-EM'
Δεν μου φαινεται σωστο απο την στιγμη που υπαρχουν καποιοι που τρεχουν μονο χωμα ή μονο ασφαλτο.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Είναι σίγουρο ότι αν αρχίσουμε να γράφουμε ο καθένας τον προβληματισμό του, τότε θα υπάρξουν πολλές προτάσεις. Όμως μάλλον θα πέσουν στο κενό αφού ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα.
Κάτι δηλαδή σαν αυτό που γράφεται στην ενότητα 'Οι Τούρκοι δημισουργούν πρόβλημα' στην τελευταία δημοσίευση.
Λυπάμαι ΄πολύ γιά το επίπεδο που καταγράφεται.
Άλλα μας είπαν μερικοί όταν ανέλαβε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Α.Μ.)
Ελπίζω να μην συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΘΕΑ.
kri.kri
-
Λάβαμε με fax την παρακάτω επιστολή την οποία σας κοινοποιούμε:
Πρός ΣΟΑΑ
Αθήνα 1/11/06
Αγαπητοί κύριοι ,
Με μεγάλη μου έκπληξη είδα το όνομα μου να αναγράφεται στις συμμετοχές του Ράλλυ Λαμίας στις 4-5/11/06. Πληροφορώ το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ όπως και όλους τους συναθλητές μου ότι ουδέποτε επικοινώνησα με την Λέσχη της Λαμίας (ΑΛΑΛ) ώστε να δηλώσω συμμετοχή. Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια της Λέσχης , η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την σπίλωση του ονόματος μου , από την στιγμή που είμαι σύμφωνος με τα αιτήματα του Συνδέσμου μας και έχω ταχθεί υπέρ της αποχής. Καλώ την ΑΛΑΛ να αποσύρει το όνομα μου από τις συμμετοχές του αγώνα και να μας εξηγήσει το σκεπτικό της ενέργειας αυτής.
Με εκτίμηση
Μαρίνος Πλαφουντζής
Υ.Γ. Παρακαλώ για την κοινοποίηση της επιστολής μου στην Λέσχη και τα ΜΜΕ
-
Καλησπερα σε ολους,(συναθλητες και μη).
Παιδια εγω σημερα ελαβα μια επιστολη-διευκρινηση απο την ΕΛΠΑ σχετικα με τα ασφαλιστηρια συμβολαια,που προφανως εχετε λαβει και οι περισσοτεροι.
Τι εγινε?.....η αρχη του σπορ θυμηθηκε τη'μαριδα'...κοινως'πελατες'?....
Βλεπεις τι γινεται αν κοπει ο'μπερντες'......
Υπαρχουν ουσιαστικοι λογοι για τους οποιους πρεπει να σταθουμε διπλα στον ΣΟΑΑ και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι,και εμεις εδω στο κεντρο,αλλα και οι φιλοι συναθλητες της περιφεριας.Σ'αυτο πρεπει να συμβαλει και ο ΣΟΑΑ με περισσοτερη ενημερωση,γιατι οπως ολοι βλεπουμε,η ΕΛΠΑ μολις ειδε να 'χτυπανε καμπανακια',αμεσως εστειλε επιστολες!!
Η γνωμη μου ειναι πως απο την 'απωχη' στο τελος θα βγει κατι καλο για μας και για αυτο που ολοι αγαπαμε!
Φιλικα,
Γιαννης Αθανασιου. -
Αν ισχυουν τα γραφομενα του προτελευταιου ποστ, μπραβο σε Πλαφουντζη,ντροπη στη λεσχη.
-
Σημερα παρελαβα ταχυδρομικως μια επιστολη απο την ΕΛΠΑ η οποια περιειχε 2 εγγραφα, το ενα με τιτλο 'διευκρινησεις για το ασφαλιστηριο συμβολαιο' και το δευτερο ' οι θεσεις της εθεα για τη σταση του προεδρειου του ΣΟΑΑ'.
-
Ο χρήστης teamracing έγραψε:
Παιδια εγω σημερα ελαβα μια επιστολη-διευκρινηση απο την ΕΛΠΑ σχετικα με τα ασφαλιστηρια συμβολαια,που προφανως εχετε λαβει και οι περισσοτεροι.
Υπαρχουν ουσιαστικοι λογοι για τους οποιους πρεπει να σταθουμε διπλα στον ΣΟΑΑ και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι,και εμεις εδω στο κεντρο,αλλα και οι φιλοι συναθλητες της περιφεριας.**Σ'αυτο πρεπει να συμβαλει και ο ΣΟΑΑ με περισσοτερη ενημερωση,**γιατι οπως ολοι βλεπουμε,η ΕΛΠΑ μολις ειδε να 'χτυπανε καμπανακια',αμεσως εστειλε επιστολες!!
**Η γνωμη μου ειναι πως απο την 'απωχη' στο τελος θα βγει κατι καλο για μας και για αυτο που ολοι αγαπαμε!**Φιλικα,
Γιαννης Αθανασιου.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ , ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ (ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΑΜΠΟ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ........ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ) ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ .....(ΕΔΩ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ )
ΔΗΛΩΣΤΕ ΒΡΕ .....ΛΙΓΟΙ (εως τιποτα), ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ , ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ .....
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ .... ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΜΥΡΜΗΓΓΑΚΙΑ ................
ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ , ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΩΝ , ΡΟΜΠΕΣ ...
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ , ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ...... ΜΥΡΜΗΓΓΑΚΙΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υπαρχουν ουσιαστικοι λογοι για τους οποιους πρεπει να σταθουμε διπλα στον ΣΟΑΑ και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι,και εμεις εδω στο κεντρο,αλλα και οι φιλοι συναθλητες της περιφεριας.**Σ'αυτο πρεπει να συμβαλει και ο ΣΟΑΑ με περισσοτερη ενημερωση,**γιατι οπως ολοι βλεπουμε,η ΕΛΠΑ μολις ειδε να 'χτυπανε καμπανακια',αμεσως εστειλε επιστολες!!
**Η γνωμη μου ειναι πως απο την 'απωχη' στο τελος θα βγει κατι καλο για μας και για αυτο που ολοι αγαπαμε!**Φιλικα,
Γιαννης Αθανασιου.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ , ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ (ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΑΜΠΟ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ........ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ) ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ .....(ΕΔΩ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ )
ΔΗΛΩΣΤΕ ΒΡΕ .....ΛΙΓΟΙ (εως τιποτα), ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ , ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ .....
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ .... ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΜΥΡΜΗΓΓΑΚΙΑ ................
ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ , ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΩΝ , ΡΟΜΠΕΣ ...
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ , ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ...... ΜΥΡΜΗΓΓΑΚΙΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Σημερα παρελαβα ταχυδρομικως μια επιστολη απο την ΕΛΠΑ η οποια περιειχε 2 εγγραφα, το ενα με τιτλο 'διευκρινησεις για το ασφαλιστηριο συμβολαιο' και το δευτερο ' οι θεσεις της εθεα για τη σταση του προεδρειου του ΣΟΑΑ'.Βαγγέλη δεν έλαβες μόνο εσυ την επιστολή απο την ΕΛΠΑ αλλα όσοι έχουν (ή είχαν) λισανς. Και εγω μολις πριν λίγο που μπήκα στο σπίτι τη βρήκα.
Μετα απο αυτή την επιστολή οπου η ΕΛΠΑ μας διαβεβαίωσε για την ασφαλεια μας είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε την αποχή.......
Το 'μαγαζάκι' τους πρέπει να έχει αρχίσει να κλονίζεται για καταφεύγουνε σε τέτοια τεχνάσματα.υγ. Η προχειροτητα της δουλειάς τους φαίνεται ακόμα και εδώ.... ρε αχρηστοι βγάλτε τα αντιτυπα απο laser εκτυπωτή, και οχι απο φωτοτυπικο μέτριας ποιότητας. Υποτίθεται οτι είναι κάτι επίσημο οπου πάτε να μας προσεγγίσετε και να μας γλυκάνετε, κάντε σωστά επιτέλους μια δουλειά. Όλα φαίνονται στις λεπτομέρειες.
-
κύριε Χρήστο...
Πως το είπατε? Μυρμηγκάκια?
Αν και το υποκοριστικό δίνει μια... γλυκήτητα στην λέξη.. Μυρμήγκια έπρεπε να πείτε.Για να μην χαρακτηρίσω και εγώ με τη σειρα μου δημοσιογράφους που υποτίθεται που... Ασε..
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
κύριε Χρήστο...Πως το είπατε? Μυρμηγκάκια?
Αει χασου μυρμηγκακι που ελεγε και ο λαζοπουλος
-
emena pali den hr8e tpt...
-
εσυ εισαι κουλος
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
κύριε Χρiστο...Πως το είπατε? Μυρμηγκάκια?
Αν και το υποκοριστικό δίνει μια... γλυκήτητα στην λέξη.. Μυρμήγκια έπρεπε να πείτε.:
ΞΕΡΕΙΣ Νικος bugsR . ...TA MYRMHGIA EXOYN KAI MIA SYLOGIKOTHTA ISOS LOGO ORHMOTHTAS ......
kati epathe to xameno pc kai den grafei ellhnika
-
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ 'ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ' ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. -
ΡΟΜΠΕΣ...Καλά το λέει ο APR....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ 'ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ' ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!
ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΕ ΔΕ ΔΗΛΩΣΑ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ!! ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΜΕ ΤΙΜΑ! ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! Ο ΣΟΑΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΟΧΕΣ!!
ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ..... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΥΣ 5? ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΕ.
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ......κτλ.(ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ( ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)
Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΙΚΩΝΑ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΦΤΕΡΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ......ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ
-
Ράλλυ Κορίνθου: Με 64 συμμετοχές!
TI EΓINE ΡE ΠΑΙΔΙΑ ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ , ΤΕΛΟΣ H AΠOXH ?, KAI ΔEN MAΣ ΕIΔΟΠΟΙΗΣΕ KANENAΣ ?
ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ , ΟΠΟΤΕ ..... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ..........ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!