-
Ο ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι παρών στον αγώνα της Λαμίας δια του ή των εκπροσώπων του, παρά την αποχή, και οι λόγοι είναι ,νομίζω, αυτονόητοι....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι παρών στον αγώνα της Λαμίας δια του ή των εκπροσώπων του, παρά την αποχή, και οι λόγοι είναι ,νομίζω, αυτονόητοι....ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΟΑΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ( ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΠΟΧΗ!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!Φίλε πήρες φόρα ......
-
Οση φορα ειχαν παρει και οι λεσχες που κανανε αγωνες τοσα χρονια.
....απο κεκτημενη ταχυτητα γινοντουσαν οι αγωνες δηθεν 'καλοι'....
Οσοι παλι ειχαν οντως καπως πιο σωστους αγωνες ,στα μετρα του δυνατου,για τα ελληνικα δεδομενα,εως και τους εχουν χασει.
ΒΛΕΠΕ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ,η ηταν θεμα μοιρασιας?
Καμια φορα τα υπερβολικα λογια πρεπει να ερθουν σε αντιθεση με τα υπερβολικα ψεμματα που ακουμε και ακουγαμε εως τωρα.
Υπερβαλλει ο Α-Τεκ απο τη μια,απο την αλλη παραφαγαμε κουτοχορτο τοσα χρονια με τις 'τελειες' οργανωσεις..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΒΛΕΠΕ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ,η ηταν θεμα μοιρασιας?
Εμείς πάντως ,αν έγινε μοιρασιά, δεν πήραμε τίποτα.
-
Ασχετο ,αλλα το Λαμιας δεν αντικαταστηθηκε απο το Φθιωτιδος?
-
Το ένα πρωτάθλημα το άλλο κύπελλο. Από πλευράς συμμετοχών.
-
Ποιο ηταν πρωταθλημα?
Απο οσο θυμαμαι και το Λαμιας κυπελλο ηταν.Σορρι για το οφ τοπικ....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ποιο ηταν πρωταθλημα?
Απο οσο θυμαμαι και το Λαμιας κυπελλο ηταν.Σορρι για το οφ τοπικ....
Από πλευράς πλήθους συμμετοχών & εξόδων.
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
....Εγω εχω ελαχιστες συμμετοχες σε αγωνες, και εχω αποφασισει να απεχω (παρολο που εφτυσα αιμα να φτιαξω το αυτοκινητο, μολις περσι) πολυ πριν το σκεφτει/ανακοινωσει ο ΣΟΑΑ. Το ξερω οτι δεν θα λυπηθει και πολυ το 'συστημα' που με εχασε (για ποσο δεν ξερω, μπορει και για παντα) αλλα αν χασει 100 μικρους 'πελατες' σαν εμενα, σιγουρα θα θορυβηθειΣαμουρελης Γιωργος
Eγω δεν ειμαι ΔΣ του Σοαα,αλλα ως οδηγος επειδη βλεπω οτι το συστημα μπαζει απο ολες τις παντες,αυτο που θελω ειναι απολυτο γκρεμισμα του θεσμου της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ξεκινημα με νεο θεσμο ,βασισμενο στα προτυπα της γαλλικης η ιταλικης ομοσπονδιας,η καποιας αλλης χωρας-προτυπο. Ζηταω πολλα?!(οχι απαραιτητα με αλλα προσωπα,προσοχη,μιλαω για θεσμο.Αν κανουν οι ανθρωποι,ας ειναι αυτοι στις ιδιες θεσεις.)
.....
Είμαι και εγώ ένας από τους (πολλούς) μικρούς αγωνιζόμενους (με λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα) , που ούτε σε καμία λέσχη ανήκω , ούτε κανενός συμφέροντα εξυπηρετώ και ως εκ τούτου , αισθάνομαι ηλίθιος όταν στην πλάτη τη δική μου (-μας) κάποιοι βολεύονται (-τα τσεπώνουν) , εκμεταλλευόμενοι την αρρώστια-πάθος μου (-μας) .
Το 2005 είδα τι σημαίνουν οι αναβάσεις και απογοητεύτηκα , εάν εξαιρέσω την Κύμη .
Φέτος είχα σκοπό να δω τα σπριντάκια και την πίστα , αλλά απογοητεύτηκα και από εκεί .
Στην πρώτη περίπτωση η αιτία ήταν το δυστύχημα του συχωρεμένου συναθλητή μας Χ.Δούρου και στην δεύτερη η ακύρωση του αγώνα των Σερρών .Στο φόρουμ μπορεί να μην γράφω συχνά , αλλά διαβάζω συστηματικά .
Και όπως λέει και ο APR … « Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα ,στην χώρα μας ! ........ »
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ : …… ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ???? ……Αν και δεν είμαι επίσημο μέλος του ΣΟΑΑ , παρ’όλα αυτά δηλώνω και επίσημα την αποχή μου μέχρι νεοτέρας και αποστέλλω με συστημένη επιστολή την ΛΙΣΑΝΣ μου στην διάθεση του ΣΟΑΑ.
**Με τιμή έναντι των συναθλητών μας που χάθηκαν … !!!
Με συμπαράσταση έναντι αυτών που αγωνίζονται για το μέλλον του αθλήματος … !!!**
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Χ.
Υ.Γ.
- Παράθεσα τα λόγια του gazou-Amaxopoulou για να μην γίνομαι κουραστικός και επαναλαμβάνομαι , διότι με εκφράζουν απόλυτα .
- θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανατρέξω …………..
-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
Στο φόρουμ μπορεί να μην γράφω συχνά , αλλά διαβάζω συστηματικά .
Και όπως λέει και ο APR … « Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα ,στην χώρα μας ! ........ »
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ : …… ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ???? ……Ακόμα και αν 'πετύχει' η αποχή αποκλείεται να σωθεί το άθλημα. Λόγος η έλλειψη (από ότι φαίνεται) ηγέτη ή ισχυρής ομάδας που θα βάλει πλάτη και θα κονταροχτυπηθεί σε όλα τα επίπεδα.
Μακάρι να κάνω λάθος, όμως με τις παρούσες συνθήκες είναι ζήτημα αν αλλάξουν κάπως οι συσχετισμοί.
Αυτό που έχει γίνει κρυφός πόθος όλων είναι το τράβηγμα έστω του αυτιού ορισμένων λεσχών και ίσως παραγόντων... -
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΔΙΩΤΙΔΑΣ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΠΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΗ Η ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ;ΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΕI;ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ [ΛΑΒΑΡΟ] ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ 10 ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ!!!!!!!
-
Από την στιγμή που η ΕΘΕΑ κήρυξε διακοπή του πρωταθλήματος, με τον συνοδηγό μου αποφασίσαμε να μην μετέχουμε ούτε σε αγώνες σπριντ μεχρι να μπουν καποιες βάσεις στην ασφάλεια του αθλήματος με το σκεπτικό ότι αν δεν πληρώσουμε παράβολο, η άδεια τσέπη των λεσχών θα πονέσει. Παρόλο λοιπον που είχαμε κάνει δοκιμές για το σπριντ του Κιλκις και της Κοζάνης δεν μετείχαμε.
Βγάζει η ΕΘΕΑ καποια μέτρα και λέει οτι όλα είναι εντάξει, ενώ ο ΣΟΑΑ καλεί σε αποχή. Σε μία εβδομάδα λήγουν οι συμμετοχές για το σπριντ του Βόλου και ενώ είχαμε προγραμματίσει να παρουμε μέρος τώρα για άλλη μια φορά το σκεφτόμαστε. Ο ΣΟΑΑΒΕ πάλι λέει αποχή αλλά όχι για το Αλεξανδρούπολης.
Αν και κάνω ελάχιστους αγώνες, θέλω κι εγώ να βοηθήσω και συμφωνώ στο να απέχουμε μεχρι να γίνουν ασφαλέστεροι οι αγώνες, αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάμε. Συγχωρέστε με εαν αναφέρονται τα αιτήματά μας σε καποια άλλη επιστολή που μου έχει ξεφύγει αλλά για μένα είναι δύσκολο λόγω δουλειάς να παρακολουθώ τι γίνεται.
Ναι, ζητάμε να γίνουν ασφαλείς οι αγώνες. Με ποιον τρόπο όμως? π.χ. να μπαίνουν μπαριέρες? Να είναι πιο εύκολες οι ειδικές? Να ελέγχεται η διαδρομή από καποιον και αν θεωρείται οτι είναι ανασφαλής να ακυρώνεται ο αγώνας? Να υπάρχουν περισσότερα ασθενοφόρα? Να γίνουν πιο σκληροί οι τεχνικοί κανονισμοί που αφορούν το αμάξι? Να υπαρχει καποια σχολή αγωνιστικής οδήγησης? Ενα μέρος των χρημάτων που δίνουμε για την λισανς να πηγαίνει για τα έξοδα στο ΚΕΨΑ? Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλά που αφορούν την ασφάλεια των ελλ. αγώνων και φαντάζομαι ότι εσείς που τρέχετε συνέχεια έχετε δει τόσα πολλά ώστε μπορείτε να γράψετε βιβλίο. Μήπως λοιπον θα έπρεπε όλοι οι αγωνιζόμενοι να κάνετε προτάσεις και ο ΣΟΑΑ να τις σκεφτεί και να τις μετατρέψει σε συγκεκριμένα αιτήματα?
Και πάλι συγχωρέστε με εαν όλα αυτά που γράφω έχουν ειπωθεί σε καποιο άλλο θέμα ή υπάρχουν σε καποια επίσημη επιστολή προς την ΕΘΕΑ. Εαν υπάρχουν υποδείξτε μου το link για να μπορέσω κι εγώ να πάρω μία απόφαση.
-
Αυτό που ζητάνε οι αγωνιζώμενοι είναι να τηρούνται έστω οι, βάση των κάνόνων, υποχρεώσεις των λεσχών και της ΕΘΕΑ (αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με). Κάτι που τόσο καιρό δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εαν υπάρχουν υποδείξτε μου το link για να μπορέσω κι εγώ να πάρω μία απόφαση.Εδώ στα έχω
να το τι ζητάμε :
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=10689και να τι μπορεί να πάθει κανείς (αγωνιζόμενος) στα... καλά καθούμενα !
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=10719 -
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
Φέτος είχα σκοπό να δω τα σπριντάκια και την πίστα , αλλά απογοητεύτηκα και από εκεί .
Στην πρώτη περίπτωση η αιτία ήταν το δυστύχημα του συχωρεμένου συναθλητή μας Χ.Δούρου και στην δεύτερη η ακύρωση του αγώνα των Σερρών .Μπάμπη και γω χάρη στο.. 106sportclub αγάπησα λίγο παραπάνω την πίστα. Τι σε χάλασε που δεν έγινε ο αγώνας στις Σέρρες ? Πάμε πάλι παρέα και να δεις τι καλά που θα περάσουμε
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ;ΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΕI;
οι βαθμοί και τα κύπελλα είναι που θα... κάνουν την καλύτερη δουλειά στο να μη γίνει τίποτα....
ωραία προβλήματα έχουμε...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ;ΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΕI;
οι βαθμοί και τα κύπελλα είναι που θα... κάνουν την καλύτερη δουλειά στο να μη γίνει τίποτα....
ωραία προβλήματα έχουμε...
Πολύ ωραία προβλήματα. Λες και ο αντίπαλος θα μας πάρει μέσα από τα χέρια το μπάκετ του εργοστασιακού αυτοκινήτου ...
Τόσο πολύτιμο είναι τελικά αυτό το κομμάτι από τσίγγο που το βάζουμε στο ζύγι απέναντι από την ασφάλειά μας; -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Αυτό που **ζητάνε οι αγωνιζώμενοι είναι να τηρούνται **έστω **οι, βάση των κάνόνων, υποχρεώσεις των λεσχών και της ΕΘΕΑ **(αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με). Κάτι που τόσο καιρό δεν γίνεται.Θα συμφωνησω με τον Κορσομιχαλη ,θα αφαιρεσω το 'εστω',
και θα προσθεσω, σε ολους τους τομεις,οπως ειναι η προβολη των αγωνων.
Δεν εχει νοημα να ζητας τα μισα απο αυτα που ειναι 'εκ των ουκ ανευ' στους αγωνες αυτοκινητου.
Ολα,αφου τα δικαιουμαστε 'απειρα' χρονια τωρα και δεν τα εχουμε.... -
Δημήτρη, το 'έστω' το ανέφερα κάπως ειρωνικα.... γιατι ουσιαστικά δεν τους ζητάμε να κάνουνε κάτι παραπάνω απο αυτά που θα έπρεπε να κάνουν.
Διάβαζα εχτες στο site της ΕΘΕΑ τους γενικούς κανονισμούς για τα ράλι/αναβάσεις κτλπ. Ειλικρινα εαν έκαναν πράξη όλα αυτά που είναι γραμμενα εκεί δεν θα είχε σχεδόν κανένας παράπονο.
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!