Ο χρήστης gazos έγραψε:
....Εγω εχω ελαχιστες συμμετοχες σε αγωνες, και εχω αποφασισει να απεχω (παρολο που εφτυσα αιμα να φτιαξω το αυτοκινητο, μολις περσι) πολυ πριν το σκεφτει/ανακοινωσει ο ΣΟΑΑ. Το ξερω οτι δεν θα λυπηθει και πολυ το 'συστημα' που με εχασε (για ποσο δεν ξερω, μπορει και για παντα) αλλα αν χασει 100 μικρους 'πελατες' σαν εμενα, σιγουρα θα θορυβηθει
Σαμουρελης Γιωργος
Eγω δεν ειμαι ΔΣ του Σοαα,αλλα ως οδηγος επειδη βλεπω οτι το συστημα μπαζει απο ολες τις παντες,αυτο που θελω ειναι απολυτο γκρεμισμα του θεσμου της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ξεκινημα με νεο θεσμο ,βασισμενο στα προτυπα της γαλλικης η ιταλικης ομοσπονδιας,η καποιας αλλης χωρας-προτυπο. Ζηταω πολλα?!(οχι απαραιτητα με αλλα προσωπα,προσοχη,μιλαω για θεσμο.Αν κανουν οι ανθρωποι,ας ειναι αυτοι στις ιδιες θεσεις.)
.....
Είμαι και εγώ ένας από τους (πολλούς) μικρούς αγωνιζόμενους (με λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα) , που ούτε σε καμία λέσχη ανήκω , ούτε κανενός συμφέροντα εξυπηρετώ και ως εκ τούτου , αισθάνομαι ηλίθιος όταν στην πλάτη τη δική μου (-μας) κάποιοι βολεύονται (-τα τσεπώνουν) , εκμεταλλευόμενοι την αρρώστια-πάθος μου (-μας) .
Το 2005 είδα τι σημαίνουν οι αναβάσεις και απογοητεύτηκα , εάν εξαιρέσω την Κύμη .
Φέτος είχα σκοπό να δω τα σπριντάκια και την πίστα , αλλά απογοητεύτηκα και από εκεί .
Στην πρώτη περίπτωση η αιτία ήταν το δυστύχημα του συχωρεμένου συναθλητή μας Χ.Δούρου και στην δεύτερη η ακύρωση του αγώνα των Σερρών .
Στο φόρουμ μπορεί να μην γράφω συχνά , αλλά διαβάζω συστηματικά .
Και όπως λέει και ο APR … « Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα ,στην χώρα μας ! ........ »
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ : …… ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ???? ……
Αν και δεν είμαι επίσημο μέλος του ΣΟΑΑ , παρ’όλα αυτά δηλώνω και επίσημα την αποχή μου μέχρι νεοτέρας και αποστέλλω με συστημένη επιστολή την ΛΙΣΑΝΣ μου στην διάθεση του ΣΟΑΑ.
**Με τιμή έναντι των συναθλητών μας που χάθηκαν … !!!
Με συμπαράσταση έναντι αυτών που αγωνίζονται για το μέλλον του αθλήματος … !!!**
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Χ.
Υ.Γ.
- Παράθεσα τα λόγια του gazou-Amaxopoulou για να μην γίνομαι κουραστικός και επαναλαμβάνομαι , διότι με εκφράζουν απόλυτα .
- θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανατρέξω …………..