-
Πάμε για το Κατασκευαστών αλλά το οδηγών είναι πλέον (καλά έτσι κι αλλιώς ήταν) πάρα πολυ δύσκολο
Λαθη λαθη λαθη για τον Σούμι. Καθόλου τυχερός ο Αλόνσο. Ικανός ήταν που εκμεταλλεύτηκε τα λαθη των άλλων. Ωραιος σχετικά αγώνας πάντως
Στην Μοντσα δεν γλυτώνει ο ΑλόνσοΥΓ) Για τον Μ@σσ@ ταμείο στο τέλος της χρονιάς.
-
Eμενα μου άρεσε ο αγώνας. Μου άρεσαν (επιτελους) οι δευτεροι των πρωτοπόρων, Φιζικο και Μασσα!
Για τον Σουμι δεν ξέρω τι να πω.. Φταιει αυτός περισσοτερο, φταίει η ομαδα...
Τα δυο τελευταια βαθρα πάντως ήταν το ένα καλυτερο απτο άλλο!! Μακαρι να εχουμε πάντα τετοιες εκπλήξεις και συγκινήσεις...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eμενα μου άρεσε ο αγώνας. Μου άρεσαν (επιτελους) οι δευτεροι των πρωτοπόρων, Φιζικο και Μασσα!Για τον Σουμι δεν ξέρω τι να πω.. Φταιει αυτός περισσοτερο, φταίει η ομαδα...
Τα δυο τελευταια βαθρα πάντως ήταν το ένα καλυτερο απτο άλλο!! Μακαρι να εχουμε πάντα τετοιες εκπλήξεις και συγκινήσεις...
μπορεί και άλλες
να τερματίσει ο κιμι πχ
-
Για τον Κίμι δεν μας είπες!
Μάθαμε τι έγινε με δαύτον;
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Λαθη λαθη λαθη για τον Σούμι. Καθόλου τυχερός ο Αλόνσο. Ικανός ήταν που εκμεταλλεύτηκε τα λαθη των άλλων.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος που είπε τα πράγματα όπως είναι!
+1 στον theofaman
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τον Κίμι δεν μας είπες!Τι να πω? Δεν τα δατε? Απογοητευση...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για τον Κίμι δεν μας είπες!
Τι να πω? Δεν τα δατε? Απογοητευση...
Για αυτό το σκέφτεται η Φεράρι να τον πάρει τον λαγοπόδαρο...?
-
Τι να σου πω Σαββα? Μπορει γι'αυτο.
-
Πολύ ωραίος αγώνας.
Κόκκινη κάρτα στους τύπους στον Α με τις διαφημίσεις. Βλέπουμε που βλέπουμε πολλές μάχες φέτος, μας τρέλλαναν στα spot, ενώ μετά τον τερματισμό διέκοψαν αμέσως - αφού είχαν μεταδώσει αγώνα μόλις για 1'45' μετά το προηγούμενο διαφημιστικό διάλειμμα - για να ξαναδείξουν διαφημίσεις, μην τυχόν και χάσουν κανένα
-
Το εκμηδενίζεται η διαφορά και να κερδίζεις θέση από είσοδο του SC θεωρείται εκμετάλλευση λάθους αντιπαλου οδηγού και όχι τύχη?
-
But of course
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Στείλαν και το πολιτικό μήνυμα οι φίλοι γείτονες...
Ειδες πως εκμεταλευονται καθε ευκαιρια ....???
Τι ακριβώς έγινε;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στείλαν και το πολιτικό μήνυμα οι φίλοι γείτονες...
Ειδες πως εκμεταλευονται καθε ευκαιρια ....???
Τι ακριβώς έγινε;
Το βραβείο στον Αλόνσο παρέδωσε ο Ταλάτ, ως 'εκπρόσωπος της Τουρκικης κοινότητας Βόρειας Κύπρου' ή κάτι τέτοιο...
-
υπηρχαν και πολλες τουρκοκυπριακες σημαιες στο χωρο του αγωνα...
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το εκμηδενίζεται η διαφορά και να κερδίζεις θέση από είσοδο του SC θεωρείται εκμετάλλευση λάθους αντιπαλου οδηγού και όχι τύχη?Και η τυχη του ΔΕΝ περιοριζεται φυσικα στο σημερινο .....αυτο μπορουμε να πουμε μαλιστα οτι ηταν κ πταισμα.....
Δεν λεω βεβαια οτι δεν ειναι αξια εκει που ειναι , αλλα ρε παιδακι μου ειναι το αντιστροφο του Kimi ..... -
that damned alonso bastard....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Eμενα μου άρεσε ο αγώνας. Μου άρεσαν (επιτελους) οι δευτεροι των πρωτοπόρων, Φιζικο και Μασσα!
Για τον Σουμι δεν ξέρω τι να πω.. Φταιει αυτός περισσοτερο, φταίει η ομαδα...
μπορεί και άλλες
να τερματίσει ο κιμι πχ
και της ειπα να παει για κανα μπανακι...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το εκμηδενίζεται η διαφορά και να κερδίζεις θέση από είσοδο του SC θεωρείται εκμετάλλευση λάθους αντιπαλου οδηγού και όχι τύχη?Και ναι και οχι. Αν ο MS ηταν μπροστα απο τον FM (που δεν ηταν επειδη εκανε ενα λαθακι στα προκριματικα, να μην ξεχναμε) το SC δε θα επηρεαζε το αποτελεσμα στην μαχη του πρωταθληματος οδηγων.
Η ειρωνια μαλιστα ειναι οτι θα μιλαγαμε εδω για την κουλαμαρα του FM που δεν μπορουσε να περασει με καλυτερο αυτοκινητο τον FA.
Το δια ταυτα ειναι οτι ο MS εχασε την ευκαιρια να κανεει τη διαφορα 6 βαθμους εξαιτιας δυο λαθων του, εξαιτιας του πεισματος του αλανθαστου Ισπανου και εξαιτιας του στησιματος της Renault που της εκανε πολυ πιο γρηγορες στην περυφημη στροφη 8. Τα μετρα που κερδιζε εκει ο Ισπανος τον εβγαζαν απο το πεδιο βολης του Γερμανου στα δυο πιο κλασικα σημεια για προσπερασμα της πιστας.
Παντως σε καθε περιπτωση η Bridgestone εξακολουθει να εχει πλεονεκτημα παρα το οτι η Michelin δειχνει να κλεινει τη διαφορα. Ειμαι σιγουρος οτι αν στην Μοντσα δεν πετυχουν οι κοκκινοι το κολπο γκροσο τα πραγματα θα ειναι δυσκολα για αυτους και για τα δυο πρωταθληματα.
-
πως ανοιγε ετσι την αποσταση εκει η ρενω...
Επίσημο thread: GP Τουρκίας-Κων/πολη