-
Ρε παιδιά,αυτός που όταν είσαι στην αριστερή κ προσπερνάς,κ έχοντας βγάλει φλας να μπεις δεξιά σου κολλάει στους 5 πόντους τον λέμε ζώο.
Αυτόν που όταν είσαι στη μεσαία,με 120,έρχεται και σου κολλάει τόσο ώστε να μη βλέπεις σχεδόν τα φώτα του,πως τον λέμε?
-
Μελλοντική αλοιφή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μελλοντική αλοιφή.Αυτός ας γίνει και πουρές οι υπόλοιποι τι φταίνε αν τους κάνει μόνιμη βλάβη ή ακόμα και το χειρότερο.
-
Το θέμα είναι ότι εγώ ήμουν κουρασμένος,είχα τις έγνοιες μου,κ ήθελα να πάω ήρεμα κ ήσυχα στη δουλεία μου.
Δεν είχα όρεξη όυτε φρένο να πατήσω,ούτε να τον βρίσω,ούτε να τον τρομάξω,ούτε τίποτα.
Η αριστερή λωρίδα να είναι ενετλώς άδεια,κ αυτός να είναι κολλημένος πίσω μου.Τι να πεις.. -
Ήθελε κόντρα μήπως; χωρίς πλάκα.
-
Αν ήταν και η δεξιά άδεια τότε φταις εσύ! Όταν έχω νεύρα το κάνω κι εγώ (όχι με επικίνδυνη απόσταση απλά ανάβω φώτα)
Hello είσαι υποχρεωμένος να είσαι δεξιά εκτός αν προσπερνάς...
-
Μην δίνουμε δίκιο σε κάθε μαλάκα. Να μην κολλάει ποτέ από πίσω. Με 120 δεν χρειάζεται και πολλά.
-
Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό, γι'αυτό κι εγώ απλά ανάβω φώτα... Όμως είναι πραγματικά εκνευριστικό να μην χρησιμοποιεί κανείς τη δεξιά, γιατί δημιουργείται κίνηση εκεί που δεν υπάρχει!
Τους ενοχλεί να είναι δεξιά, αλλά τη ΛΕΑ τη χρησιμοποιούν τακτικά...
Ας γίνουμε Ευρώπη κάποτε! -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Αν ήταν και η δεξιά άδεια τότε φταις εσύ! Όταν έχω νεύρα το κάνω κι εγώ (όχι με επικίνδυνη απόσταση απλά ανάβω φώτα)Hello είσαι υποχρεωμένος να είσαι δεξιά εκτός αν προσπερνάς...
Εδώ μπορεί τυπικά να έχεις απόλυτο δίκιο να ενοχλείσαι όταν κάποιος πιάνει τη μεσαία με τη δεξιά άδεια, αλλά μην το τραβάμε τόσο πολύ. Τουλάχιστον εσύ δεν κολλάς πίσω από άλλα αυτοκίνητα, αλλά και πάλι... όταν και η αριστερή είναι άδεια δεν είναι πιο εύκολο να τον περάσεις όπως έρχεσαι με μια απλή αλλαγή λωρίδας;
Δεν ξέρω... δεν μπορώ να σου βρώ άδικο αφού ο ΚΟΚ είναι σαφής, αλλά σίγουρα θα με ενοχλούσε να ανάβει ο πίσω μου φώτα στη μεσαία, αν φυσικά η αριστερή είναι άδεια.
Btw, εσύ κάθεσαι πάαααντα δεξιά όταν η δεξιά είναι κενή; Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να το κάνει. Αυτό βέβαια οφείλεται και στην άθλια ποιότητα οδοστρώματος της δεξιάς στις ΕΟ, λόγω φορτηγών και κακής κατασκευής, αλλά μην ανοίγουμε και άλλο κεφάλαιο...
-
Και για το ότι αντί να είναι κλειστής κυκλοφορίας, έχει διάφορα ανοίγματα. Και μετά, εκεί που πας με 100 στην δεξιά, ξαφνικά πέφτεις πάνω σε τρακτέρ...
-
Πολλές φορές η δεξιά λωρίδα είναι χαλασμένη (έχει ανωμαλίες) λόγω κίνησης υπερφορτωμένων φορτηγών (δηλαδή όλων) και κινούμαι στη μεσαία με το c.c. στα 130χαω. Η αριστερή είναι άδεια και όποιος θέλει ας προσπεράσει.
Θα τηρώ τον ΚΟΚ και θα είμαι στη δεξιά όταν βάλουν σταθμούς ζύγισης ώστε τα φορτηγά να μην είναι υπερφορτωμένα και σταματήσουν να καταστρέφουν το κατάστρωμα της δεξιάς λωρίδας. Μέχρι τότε στη μεσαία.
-
Γι'αυτό λέω εγώ δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη...
Ναι πάντα είμαι δεξιά όταν η δεξιά είναι άδεια... αλλά μάλλον είμαι ο μαλάκας της παρέας κι εσείς οι έξυπνοι!
Είχα πάει Ευρώπη όταν ήμουν 10 και ακόμα θυμάμαι πόσο ωραία που οδηγούσαν όλοι, ακόμα και στην Ιταλία (τουλάχιστον στην ΕΟ)! -
alexx, δεν είναι θέμα εξυπνάδας. Τουλάχιστον εγώ σε συγκεκριμένα σημεία πυ ξέρω ότι μπαίνουναπό παράνομες εισόδους στην εθνική δεν πάω ποτέ δεξιά. Το έκανα το λάθος ένα βράδυ, και το 307 κόντεψε να γίνει 307-λαμποργκίνι (τρακτέρ όμως).
Ούτε και εσύ είσαι μαλάκας φυσικά.
-
Δυστυχώς νιώθω μαλάκας κάθε μέρα που βλέπω ΟΛΟΥΣ τους άλλους να περνάνε με κόκκινο, να προσπερνάνε χωρίς φλας (γενικότερα να μην το χρησιμοποιούν), να παραβιάζουν στοπ, να σταματάνε πάνω στη διασταύρωση, να πετάνε σκουπίδια κάτω (οι βλάχοι!) κτλ.
Μετά οι μαλάκες διαμαρτύρονται που δεν καθαρίζονται τα φρεάτια και πλημμυρίζουν κάθε χρόνο!!!
Μερικές φορές νιώθω εξωγήινος
-
Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...και εγώ το ίδιο..
-
Δεξιά ήταν νταλίκες.
Κ όχι δεν θα έμπαινα δεξιά να πέσω από τα 120 στα 80 ανάμεσα στις νταλίκες για να περάσει ο μ@λ@κ@ς.Και βασικά αναρρωτιέμαι.
Να ξαναγράψω εδώ ή πάντα θα βγαίνω να φταιω -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Δυστυχώς νιώθω μαλάκας κάθε μέρα που βλέπω ΟΛΟΥΣ τους άλλους να περνάνε με κόκκινο, να προσπερνάνε χωρίς φλας (γενικότερα να μην το χρησιμοποιούν), να παραβιάζουν στοπ, να σταματάνε πάνω στη διασταύρωση, να πετάνε σκουπίδια κάτω (οι βλάχοι!) κτλ.Μετά οι μαλάκες διαμαρτύρονται που δεν καθαρίζονται τα φρεάτια και πλημμυρίζουν κάθε χρόνο!!!
Μερικές φορές νιώθω εξωγήινος
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Δεξιά ήταν νταλίκες.
Κ όχι δεν θα έμπαινα δεξιά να πέσω από τα 120 στα 80 ανάμεσα στις νταλίκες για να περάσει ο μ@λ@κ@ς.Και βασικά αναρρωτιέμαι.
Να ξαναγράψω εδώ ή πάντα θα βγαίνω να φταιωΑν δε γραφεις οτι πας με 200+ 'σε αδειο δρομο σε απολυτες συνθηκες ασφαλειας' και οτι ξερεις να προβλεπεις ποτε και ΑΝ θα σου φυγει το αμαξι και φυσικα να το ελεγχεις να πλαγιολισθαινει με τα οσα, αν δεν βριζεις τους μπατσους και δεν την εχεις πανω απο 20 ποντους (Την ποινη καλε, απο την τροχαια ) Αλλα και δεν κανεις σβελτες 'αλλαγες λωριδας' που ουδεμια σχεση εχουν με τις σφηνες που κανουν οι 'αλλοι' τοτε μη ξαναγραψεις, φταις για ολα εσυ!
-
Χμμ, μερικοι αντι να κοιτανε την καμπουρα τους, ασχολουνται με το να ειρωνευονται τους αλλους επειδη δεν καταλαβαινουν καποια πραγματα...
-
Για να μην παρεξηγηθώ, έγραψα 'ΑΝ ήταν άδεια η δεξιά'...
Ζώα ζώα ζώα [#2]