-
Μάλλον εσύ είσαι πιο έξυπνος που το κατάλαβες...
-
o alexx δεν ειναι καθολου μα καθολου επιθετικος!
-
παιδια ελλαδα πρεπει να'ναι..
αφου γραφει accident in greece και αν το παρατηρησετε θα δειτε οτι ειναι ελλαδα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik
με τόσο χαμηλοπρόφιλα λάστιχα....μπααα το μάμησε!
ας πρόσεχε...
και μιλάμε για parking τεραστίων διαστάσεων (εμπορικό κέντρο)
Στο Mediterranean Cosmos; Απίστευτος ο τύπος!
κι όμως...
Σιγά αυτό το κάνουν και μη SUV...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παιδια ελλαδα πρεπει να'ναι..αφου γραφει accident in greece και αν το παρατηρησετε θα δειτε οτι ειναι ελλαδα
φοράνε κράνη τα παπιά στην Ελλάδα;
-
Ισπανία είναι και αυτό είναι το αρχικό videaki
Youtube Video -
Δεν είμαι επιθετικός, αμυντικός είμαι, παίζω και αμυντικό χαφ άμα λάχει...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΆγιο είχαν τα παιδιά με το παπάκι.
Ο οδηγός του Πεζό δεν έχει την συμπόνια μου. Με τις Μ@λ@κίες του παραλίγο να πάρει δύο ανθρώπους στον λαιμό του.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...α - Εχεις δει πολλα πολα παπια με οδιγο και συνοδιγο να φορανε κρανος;;;;
β - Οτι μαλ...α γεινετε.... γεινετε στα Λιμανακια;;;; Το βιντεο μας ερχεται απο τα ξενα... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Άγιο είχαν τα παιδιά με το παπάκι.
Ο οδηγός του Πεζό δεν έχει την συμπόνια μου. Με τις Μ@λ@κίες του παραλίγο να πάρει δύο ανθρώπους στον λαιμό του.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Αν εξαιρούσαμε τα δέντρα και τη διαγράμμιση, όλα τα άλλα έδειχναν ότι είναι λιμανάκια (οι κάγκουρες στο πάρκινγκ, οι στροφές, η οδήγηση του βλάκα, οι βλάκες που περνάνε ντουγρού το δρόμο, ο τίτλος accident in greece). Χίλια συγγνώμη που δεν το πέρασα από ειδική ανάλυση το βίντεο μη με φάτε...Αμφιβάλλω αν έχεις περάσει ποτέ από τα Λιμανάκια.
-
πωπω το κουραζετε απιστευτα ορισμενοι ωρες ωρες
εγω το εβαλα το βιντεο επειδη οι μαλακες γιουχαρουν
λες και ειναι κατι αστειο ενα τροχαιο
ο,τι παπαρια κ να'χει κανει ο τυπας παιζει να χει φυγει καρφι για heaven τωρακαι σεις λετε για λιμανακια ισπανιες και αν ηταν εκει οχι δεν ηταν γιατι στα λιμανακια δεν γινονται γιατι δεν εχει καγκουρια και πεη μπλε
κουραση απιστευτη..
φανταζομαι σκηνικο μπροστα στην τηλεοραση με κλεισμενα τα φωτα και να παιζει telemarketing τη χοντρη που κανει διαδρομο και χανει 80 κιλα σε περιπου 42 λεπτα.
ΓΤΠfree limanakia II τωρα στους κινηματογραφους..
τα φιλια μου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πωπω το κουραζετε απιστευτα ορισμενοι ωρες ωρεςεγω το εβαλα το βιντεο επειδη οι μαλακες γιουχαρουν
λες και ειναι κατι αστειο ενα τροχαιο
ο,τι παπαρια κ να'χει κανει ο τυπας παιζει να χει φυγει καρφι για heaven τωρακαι σεις λετε για λιμανακια ισπανιες και αν ηταν εκει οχι δεν ηταν γιατι στα λιμανακια δεν γινονται γιατι δεν εχει καγκουρια και πεη μπλε
κουραση απιστευτη..
φανταζομαι σκηνικο μπροστα στην τηλεοραση με κλεισμενα τα φωτα και να παιζει telemarketing τη χοντρη που κανει διαδρομο και χανει 80 κιλα σε περιπου 42 λεπτα.
ΓΤΠfree limanakia II τωρα στους κινηματογραφους..
τα φιλια μου.
Στο eMule υπαρχει το ιδιο βιντεακι σε καλη ποιοτιτα και ολοκληρο.
Οπου φαινοντε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα εξης:
α-Το παλικαρι με το 206 και ο συνοδιγος δεν παθαν τιποτα
β-Τα ζωα πισω απο τις μπαριερες οντως γελανε
γ-Οδιγος συνοδιγος στο παπι ΦΩΡΑΝΕ το ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥΣ....
δ-Συμανση, διαγραμιση στο δρομο και μορφολογια της στροφης παραπεμπουν στο εξωτερικο.'V' 'φχαρηστώ
-
Δεν είναι από Ελλάδα οπότε δεν μπαίνει στα Απίθανα.
Το έβαλα εδώ μιας και ταιριάζει στο θέμα μας και αν είναι μετακινηστε το.
(Ρίχτε μια ποιό προσεκτική ματιά στο καβαλλημένο αμάξι ) -
ένας αμερικανός αγροίκος πηδά μια ιταλίδα καλλονή!
-
Αποκλειεται να υπαρχει τοσο βαναυσος ανθρωπινος νους να στοιβαξει τα δυο αυτοκινητα ετσι.
Μαλλον καποιο καιρικο φαινομενο δημιουργησε αυτο το ανοσιουργημα. -
μοιάζει σαν έφυγε το φορτηγάκι από τον δρόμο και να κατέληξε σε αυτό το γκαράζ σπάζοντας την πόρτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μοιάζει σαν έφυγε το φορτηγάκι από τον δρόμο και να κατέληξε σε αυτό το γκαράζ σπάζοντας την πόρτα...Πραγμα που στην αμερικη συμβαινει σχεδον καθε μερα....
Μια θεια μου στη Φλοριντα, την εχει πατησει 2 φορες.
Της μπικε ενας 14χρονος με ενα τετοιο στο σαλονι, μετακομησαν και μεσα στον ιδιο χρονο.... μπικε ο 'Γιαννης ο Περπατιτης' με Chevrolette Impala -νομιζω- στο γκαραζ τους μερα μεσιμερη.... και βγηκε απο την αλλη μερια.Αλλο απιστευτο ειναι οτι σχεδον καθε μερα καποιος /α παπουλης /γιαγιακα 90 χρονοων και βαλε βγαινει στις ειδησεις επιδει πατησε καποιον....
Αντε Γεια.....
Αυτοι δεν θελουν τρομοκρατες, θα αυτοκαταστραφουν!!! -
nasos έχεις κάποιο πρόβλημα αγόρι μου; Γιατί μου την μπαίνεις;
Είπα ήδη ότι μάλλον είμαι χαζός που δεν το κατάλαβα αμέσως μόλις το είδα, μπορείτε να ξεκολλήσετε τώρα;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
nasos έχεις κάποιο πρόβλημα αγόρι μου; Γιατί μου την μπαίνεις;Οχι βρε συ, απλά έχω πρόβλημα με τους 'ταμπελοποιούς εξ εφημερίδας ή τηλεοράσεως'.
Σόρρυ αν νόμιζες πως έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου!
Ζώα ζώα ζώα [#2]