-
Είσαι !!!
Πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι είναι πουπουλένιο!!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προσέξτε το πόδι είναι στο γύψο και η πατερίτσα σε ειδική υποδοχή.....
http://img103.imageshack.us/img103/7493 ... 800yn9.jpgΕίναι η υποδοχή που μπαίνει κανονικά το pump-action shotgun
Οταν δλδ τα κανει ο Αρνολντ στο terminator 2, ειναι καλα δλδ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μολις ανοιξε μπροστα μου (Κηφισο) μια McLaren-Mercedes SLR...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΧΥΖΕΙΣ...
ΥΓ Οντως ακουγεται σαν Spitfire που απογειωνεται...
Είδα μία στη Βάρης Κορωπίου την Κυριακή μετά την έκθεση με γερμανικές πινακίδες παρκαρισμένη σε ένα στενό...
Είναι διαστημική...
_
_
-
Πολυ μικρη διαμετρο δεν εχουν τα ζαντολαστιχα?
-
πριν μερικές μέρες γυροβολούσε στην Λ. Μαραθώνος μία Lambo Gallardo..Murcielago δεν είδα...ήταν κάμπριο πάντως...κίτρινη.
ήμουν με την μηχανή από πίσω άνοιγε καλά...αλλά το κυριότερο ακούγονταν πολύ...μιλάμε μπουριά-εξατμίσια...εκκωφαντικά!
καλή ήταν μωρέ...μια 2α την είχα με το Ζ.
-
τι πρόστιμο θα φάει άραγε με τον νέο ΚΟΚ?
αλλά ξέχασα, είτε παλιός είτε νέος δεν πιάνεται σε λεφτάδες ε -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αλλά ξέχασα, είτε παλιός είτε νέος δεν πιάνεται σε λεφτάδες εαυτό πέστο στην Πάρις Χίλτον που είναι στην φυλάκα (διασημοτήτων όμως μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας) για 23 μέρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά ξέχασα, είτε παλιός είτε νέος δεν πιάνεται σε λεφτάδες εαυτό πέστο στην Πάρις Χίλτον που είναι στην φυλάκα (διασημοτήτων όμως μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας) για 23 μέρες...
ναι αλλά εκεί είναι αμέρικα ενώ εδώ... τρεις λαλούν
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:hmmm:Πολυ μικρη διαμετρο δεν εχουν τα ζαντολαστιχα?
Ίσως είναι η γωνία της φωτό, τα δισκόφρενα ήταν σαν ταψιά πάντως...
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πριν μερικές μέρες γυροβολούσε στην Λ. Μαραθώνος μία Lambo Gallardo..Murcielago δεν είδα...ήταν κάμπριο πάντως...κίτρινη.ήμουν με την μηχανή από πίσω άνοιγε καλά...αλλά το κυριότερο ακούγονταν πολύ...μιλάμε μπουριά-εξατμίσια...εκκωφαντικά!
καλή ήταν μωρέ...μια 2α την είχα με το Ζ.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΙΖ
Ποια η σημασια του συματος αυτου?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΙΖ
Σημειωση οτι η πινακιδα ειναι προσφατα τοποθετημενη δεν προκειτε για ξεθωριασμα κανενος θαυμαστικου!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΙΖ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ...............................................
(συμπληρωστε τον αγαπημενο σας κινδυνο)
-
(φαινεται πως εχει αναποδογυρισει μαλλον..εξεχει πολυ προς τα πανω ο στυλος )
-
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Οι τσομπαναρεοι που την τοποθετησαν την εβαλαν ετσι ακριβως πριν απο περιπου ενα χρονο σε καινουρια οδο που δωθηκε σε κυκλοφορια πριν απο διασταυτωση η οποια εχει προτερεοτητα που κ εκτοτε παραμενει ως εχει !!
Η πινακιδα βρισκεται στην κοζανη -
Στο δρόμο προς Καρυδίτσα είναι??
-
-
-
Μόλις φύγει, θα βάλει την κορίνα στη θέση μάλλον. Εκτός αν του την άφησε κάποιος που είχε καβατζώσει ήδη τη θέση.
-
Μπααα.. περνάω συνέχεια απο εκεί και δεν υπάρχει κορίνα. Τι να πώ.. Σαν καπέλο φαίνεται!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]