-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Aπό **νεκροκεφαλή; Δηλαδή; Είχε προσαρμόσει μπροστά μια νεκροκεφαλή;είχε προσαρμόσει ένα κοκκάλινο φέριγκ όπως τα κόκκαλα...και πάνω στο τελείωμα είχε προσαρμοσμένη αεροδυναμικά μία νεκροκεφαλή από κάποιο ζώο...
δεν μπορώ να το περιγράψω. Αφού κι εγώ το κοίταγα σαν χαζός...
-
Παλαιότερα έβλεπα και ένα jeep παλιό με μία ελαφοκεφαλή (ή κάτι παρόμοιο) μπροστά στη μάσκα δεμένη... Κυκλοφορούσε στον τόπο διακοπών.
-
αλα Mad Max...!
-
Ζωγράφισέ το... πλάκα θα χει!!!
-
Mazda 323 sedan δεκαετίας 80 κομμένος ο ουρανός και προσαρμοσμένο σε φορτηγάκι!!!
Κρίμα που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό. -
-
Μάλλον είναι οπαδός της Μίλαν
-
-
Δεν ήξερα που να το βάλω, το γράφω εδώ.
Προχωράς και φτάνεις σε STOP σε διασταύρωση με δρόμο μονής κατεύθυνσης. Κοιτάζεις από την πλευρά που έρχονται τα αυτοκίνητα και αφού δεν βλέπεις κάποιον να έρχεται προχωράς. Όμως έρχεται από την άλλη πλευρά του κάθετου δρόμου αυτοκίνητο που κινείται ΑΝΑΠΟΔΑ και σε τρακάρει. Υπάρχει περίπτωση να φταις επειδή πέρναγες STOP;
-
-
Και τωρα που θα παω...???
-
Από κει εμπνεύστηκε ο Ζαμπέτας το 'δεν έχει δρόμο να διαβώ'
-
Yπάρχει ένα παρόμοιο μέρος κάπου στο Π. Φάληρο, εκεί που γίνονται μαθήματα και μετά εξετάσεις οδήγησης. Ο δάσκαλος μου είχε πει ότι εκεί κόβουν γιατί απλά 'δεν πρέπει να φτάσεις ως τη διασταύρωση, πρέπει να δεις από απόσταση ότι ο δρόμος καταλήγει τυπικά σε αδιέξοδο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ήξερα που να το βάλω, το γράφω εδώ.Προχωράς και φτάνεις σε STOP σε διασταύρωση με δρόμο μονής κατεύθυνσης. Κοιτάζεις από την πλευρά που έρχονται τα αυτοκίνητα και αφού δεν βλέπεις κάποιον να έρχεται προχωράς. Όμως έρχεται από την άλλη πλευρά του κάθετου δρόμου αυτοκίνητο που κινείται ΑΝΑΠΟΔΑ και σε τρακάρει. Υπάρχει περίπτωση να φταις επειδή πέρναγες STOP;
ναι υπαρχει, αναλογα με τα κεφια του δικαστη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Yπάρχει ένα παρόμοιο μέρος κάπου στο Π. Φάληρο, εκεί που γίνονται μαθήματα και μετά εξετάσεις οδήγησης. Ο δάσκαλος μου είχε πει ότι εκεί κόβουν γιατί απλά 'δεν πρέπει να φτάσεις ως τη διασταύρωση, πρέπει να δεις από απόσταση ότι ο δρόμος καταλήγει τυπικά σε αδιέξοδο.Υπάρχει σήμα που να προειδοποιεί για αδιέξοδο;
-
Μπορείς να μυρίσεις τα νύχια σου.
-
Φυσικά και υπάρχει σήμα για αδιέξοδο ρε παιδιά.
-
Έχεις πάει στο συγκεκριμένο σημείο που λέει ο Μάνος και γνωρίζεις ότι πράγματι έχουν βάλει σήμα αδιεξόδου;
-
Α, συγνώμη, νόμιζα ότι ρωτούσες αν γενικά υπάρχει σήμα για αδιέξοδο.
-
Το κατάλαβα
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]