-
-
Ξέχασα να γράψω για μια ευχάριστη έκπληξη το απόγευμα του Σαββάτου.
Στην ευθεία του ΣΕΦ προς Γλυφάδα, κάποια στιγμη ψιλοκολλήσανε τα αυτοκίνητα. Στη μεσαία λωρίδα ήταν περιπολικό εν κινήσει με χαμηλή ταχύτητα, στο οποίο οδηγός-συνοδηγός έκαναν νόημα με τα χέρια να μην τους περάσει κανείς ενώ ο δρόμος μπροστά ήταν τελείως άδειος.
Σταμάτησαν μετά από λίγο, κατέβηκαν και οι δύο κάτω, και μάζεψαν ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο που ήταν στην τρίτη από αριστερά λωρίδα. Το πετάξαν έξω από τον δρόμο, και μας άφησαν να συνεχίσουμε!
-
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα μήπως?
-
Εχω παρει τηλ. και εχω ενημερωσει για σκυλο μεγεθους γαιδουριου στην αριστερη της Συγγρου, ελπιζω να εκαναν το ιδιο πριν περασει κανα μηχανακι και απογειωθει. Οπως επισης και για κατακοπο παππου που ανεβαινε την αριστερη λωριδα της Συγγρου με τα ποδια, στο ρευμα για Πειραια...
-
-
Zastava yugo σήμερα στο Ίλιον με δυο πιτσιρίκια στο πίσω κάθισμα να παίζουν κοιτώντας προς τα πίσω και 'δίνοντας εντολές' στα αυτοκίνητα που ήταν πίσω τους να μη τους πλησιάζουν κ.λ.π. και τη πίσω πόρτα ανοικτή.
Εντάξει μπορεί να ήταν χαλασμένη η πόρτα, αλλά θα μπορούσε ο πατέρας οδηγός να την έχει κλειστή με κάποιο άλλο τρόπο.(Φωτογραφία αργότερα)
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Zastava yugo σήμερα στο Ίλιον με δυο πιτσιρίκια στο πίσω κάθισμα να παίζουν κοιτώντας προς τα πίσω και 'δίνοντας εντολές' στα αυτοκίνητα που ήταν πίσω τους να μη τους πλησιάζουν κ.λ.π. και τη πίσω πόρτα ανοικτή.
Εντάξει μπορεί να ήταν χαλασμένη η πόρτα, αλλά θα μπορούσε ο πατέρας οδηγός να την έχει κλειστή με κάποιο άλλο τρόπο.(Φωτογραφία αργότερα)
Η φωτογραφία που χρωστάω.
Σιγά σιγά επιβεβαιώνω ότι τίποτα δεν είναι απίθανο στους δρόμους μας.
-
Ταξιτζής με καινούριο ταξί Octavia5 που
ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Dellodas καλώς όρισες.
Αν θέλεις και επίσημη υποδοχή, πέρνα από τις Ανακοινώσεις στο θέμα για τα Νέα Μέλη! Για να πάρεις μια γεύση...
-
Ευχαριστώ πολύ Kouk για το καλωσόρισμα.
αν και είμαι ένα μήνα γραμμένος στο φόρουμ σήμερα βρήκα χρόνο να ποστάρω τη φώτο που τραβήχτηκε στις διακοπές μου στα μέρη σου, στην Εύβοια. Συγκεκριμένα η φώτο είναι τραβηγμένη στο φέρρυ Ορωπός - Ερέτρια.
-
Σήμερα το μεσημέρι στο τέλος της Λ. Βουλιαγμένης στα πηγαδάκια. Saab να βγάζει καπνούς από τους πίσω τροχούς δεκάδες να φωνάζουν να κάνουν σινιάλο να κορνάρουν στη ..... πολυτελείας που το μετακινούσε αλλά αυτή ατάρχη μιλούσε στο κινητό της σα να μη συνέβει τίποτα. 'Φυσικά' και ήταν στην αριστερή λωρίδα με ταχύτητα που δε ξεπερνούσε τα 30 χ.α.ω..
BMW σειρά 6 με ενσωματομένο κινητό τηλέφωνο στη κονσόλα, αλλά ο χειριστής της το είχε στο χέρι και μιλούσε. Τι στο καλό να μη δείξει ότι έχει και κινητό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
BMW σειρά 6 με ενσωματομένο κινητό τηλέφωνο στη κονσόλα, αλλά ο χειριστής της το είχε στο χέρι και μιλούσε. Τι στο καλό να μη δείξει ότι έχει και κινητό.Αν το κρατουσε κ δεν μιλουσε 8α ηταν για show off.
-
Χθες το μεσημέρι, Καβάλας ρεύμα προς Δαφνί, βγαίνω στην έξοδο του Κηφισού να πάω για Πειραιά. Ξέρετε, εκεί που οι έξυπνοι έχουνε βάλει την είσοδο να βγαίνει στην αριστερή λωρίδα του Κηφισού.
Στην αριστερή λωρίδα, ούτε καν στη δεξιά για τους τύπους, δεύτερος περίμενε στο φανάρι κάποιος με ΚΛΑΡΚ. Οταν άναψε πράσινο και με πέρασαν όλοι από δεξιά, αφού ο τρόμπας πήγαινε με 1χλμ/ω, καταφέρνω και περνάω κι εγώ ενώ είμαστε ακόμα στην έξτρα λωρίδα πριν βγούμε στην αριστερή του Κηφισού. Κόβω δίπλα του, ανοίγω το παράθυρο και του λέω 'να δω ρε μ@λ@κ@ πως θα βγεις δεξιά!'. Ευτυχώς πάτησα γκάζι και κατάφερα να μπω στην αριστερή του Κηφισού με ασφάλεια, αλλά στο καπάκι άκουσα φρεναρίσματα, κόρνες, χαμός.
Θυμάμαι πάντως πως όταν είχα το παπί, είχα αποκλείσει αυτό το σημείο από τα δρομολόγιά μου επειδή δεν είχα γκάζι να επιταχύνω και να μπω με ασφάλεια. Κι αυτός ο ηλίθιος πήγε με κλαρκ...
-
Εγώ εδώ με το αυτοκίνητο είμαι και το αποφεύγω!
Και επίσης, αν κατεβαίνω κανονικά τον Κηφισό, στο σημείο αυτό πιάνω τέρμα δεξιά!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ εδώ με το αυτοκίνητο είμαι και το αποφεύγω!Και επίσης, αν κατεβαίνω κανονικά τον Κηφισό, στο σημείο αυτό πιάνω τέρμα δεξιά!
Ούτε δεξιά, κέντρο. Στη δεξιά κινδυνεύεις από αυτούς που θέλουν να χωθούν από την 'πιο δεξιά' που κλείνει λόγω της γέφυρας -και μετά σου ζητάνε τα ρέστα που δεν τους άφησες'
-
Καλά το αποκορύφομα είναι όταν θέλουν εκτός απο το να μπούνε παπάκια κλπ οχήματα στο ποτάμι απο εκεί, να βγούνε και στην πρώτη έξοδο που είναι αμέσως! Το πολύνεκρο καραδοκεί!
-
Δεν είναι και το πλέον απίθανο. Παρόλα αυτά έχω την απορία πώς κατάφεραν δύο οδηγοί μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο να τρακάρουν με τέτοιο τρόπο που να έρθουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτήν τη θέση Εκτός του ασθενοφόρου που είναι παρόν, πρέπει λίγο νωρίτερα να υπήρχε άλλο ένα στον τόπο, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχαν και τραυματισμοί!
Α, ξέχασα... Το σημείο είναι το τμήμα της Μεσογείων (στην αρχή της) όπου υπογειοποείται για να περάσει η Κατεχάκη από επάνω της. Εγώ είμαι στην πεζογέφυρα που οδηγεί στην είσοδο του Μετρό.
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]