-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα του!
Δε λέω, έχει σίγουρα τη θέση του σ'αυτό το thread ως 'απίθανο' αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα μ'αυτόν είναι οτι όταν παρκάρει πάιρνει την πινακίδα μαζί του...+1
tazio εγραψε οτι ηθελα να γραψωedit Σε πληροφορω οτι εγω ο ιδιος ανεβαζω φωτο, με μηχανακια φορτωμενα σαν γαιδουρια, ακρανωτους κτλ, αλλα το παραπανω δεν αποτελει δημοσιο κινδυνο
Και δεν υπερασπιζομαι ολους τους μοτοσυκλετιστες, γιατι πολυ απλα, ουτε το 5% δεν ειναι πραγματικα μοτοσυκλετιστες
-
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα του!
Δε λέω, έχει σίγουρα τη θέση του σ'αυτό το thread ως 'απίθανο' αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα μ'αυτόν είναι οτι όταν παρκάρει πάιρνει την πινακίδα μαζί του...Όχι μόνο όταν παρκάρει αλλά και όταν ανεβαίνει σε άλλη μοτοσυκλέτα. Δηλαδή εγώ που οδηγώ έξι - επτά αυτοκίνητα να έχω μια πινακίδα και να την βάζω στο αυτοκίνητο που οδηγώ εκείνη τη στιγμή.
Το ίδιο κράξιμο είχε γίνει και στους τζάμπα μάγκες οδηγούς αυτοκινήτων που έβγαζαν - βγάζουν τη πινακίδα του αυτοκινήτου τους ή τη παραλλάσουν με διάφορους τρόπους. -
μπορεί οταν ανεβαίνει σε άλλη μοτοσυκλέτα να αλλάζει και σακίδιο
Σωστά όλα αυτά που λές αλλά υποθετικά. Εδώ το μόνο που έχουμε είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία -
Εντάξει έχετε δίκιο. Ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα αναβάτη και κακώς τον κατηγόρησα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει έχετε δίκιο. Ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα αναβάτη και κακώς τον κατηγόρησα.Ναι, όσο και εγώ υπόδειγμα αθλητή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει έχετε δίκιο. Ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα αναβάτη και κακώς τον κατηγόρησα.υποδειγμα;
καλά οτι πεις... -
Εδώ που τα λέμε 'απίθανο' είναι. Δεν βλέπεις κάθε μέρα αναβάτες με τις πινακίδες στην πλάτη!!!
Πολύ καλά έκανε και το ανέβασε στο φόρουμ. -
Εντάξει έχετε δίκιο. Ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα αναβάτη και κακώς τον κατηγόρησα.
υποδειγμα;
καλά οτι πεις...Ειρωνικά το λέει ο Φραγκίσκος...
-
Να βαλει και ενα φωτακι στην τσαντα του τουλαχιστον γιανα φαινεται το βραδυ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
υποδειγμα;
καλά οτι πεις...Ειρωνικά το λέει ο Φραγκίσκος...
το ξέρω, μόνο που αν δεις τι έγραψα δεν είπα οτι ήταν υπόδειγμα. καθε άλλο.
Κάποιος δλδ πρέπει να ειναι ή για κρέμασμα ή υπόδειγμα; -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Να βαλει και ενα φωτακι στην τσαντα του τουλαχιστον γιανα φαινεται το βραδυ! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εσενα αυτο το θεαμα σου προκαλει τοσο μεγαλο προβλημα που πρεπει να το ανεβασεις στο φορουμ?
Φανταζομαι το βραδυ δεν μπορουσες να κοιμηθεις, και ειπες ''πω πω, ειχε την πινακιδα στην πλατη, πως θα κυκλοφορησω αυριο?''
Αληθεια το κινητακι βλεπω το ειχες σε ετοιμοτητα.....Δεν αφηνεις τα κομπλεξ λεω εγω, και να κοιταξεις την δουλεια σου
Απαντησε μου, ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ?
Κομπλεξ παιδι μου....κομπλεξ
edit
Και κατι αλλο
Οταν βαζουμε πινακιδες στις φωτο, κοιταμε να εχουν σβησει το νουμερο, ειτε εχουν αδικο ειτε οχιΔεν θα πέσω στην παγίδα να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος, γιατί απλά δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Καλά θα κάνεις όμως να προσέχεις λίγο τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς σου γιατί δεν νομίζω οτι γνωριζόμαστε κιόλας, σωστά;
Τώρα το τί έκανα χτες το βράδυ και κατα πόσον είμαι σε ετοιμότητα με το κινητό, μπορούμε να τα συζητήσουμε σε άλλα thread αυτού του φόρουμ, εδώ είμαστε off topic.
Επι του θέματος, το τί πρόβλημα έχω με τον συγκεκριμένο και τους ομοίους του το έγραψα παραπάνω, διαβασέ το και αν διαφωνείς κάπου το ξανασυζητάμε. Να διευκρινήσω οτι οδηγώ δίκυκλο καθημερινά, πολύ περισσότερο απο αυτοκίνητο, οπότε μην το γυρίσουμε πάλι στο οδηγός vs. αναβάτης.
Για την πινακίδα τώρα: δεν μπήκα στην κρεββατοκάμαρα του για να τραβήξω την φωτό. Αλλά μάλλον έχουμε ξεχάσει την δουλειά τους: Εκτίθενται σε κοινή θέα και δη σε δημόσιο δρόμο έτσι ωστε να είναι ορατές και αναγνωρίσιμες απο όλους. Οπότε όλοι μας έχουμε τις ίδιες πιθανότητες/την ίδια δυνατότητα να τις δούμε. Σε άλλα ποστ μου τις σβήνω απο σεβασμό και μόνο, αλλά το συγκεκριμένο ζώο μόνο σεβασμό δεν μου προκαλεί. Μήπως όμως είσαι εσύ πάνω στο μηχανάκι και έχεις ξενερώσει έτσι;
Επίσης: κόμπλεξ το [kómbleks & kómpleks] O (άκλ.) : σύμπλεγμα κατωτερότητας, αίσθημα μειονεξίας: Eίναι γεμάτη ~. Προσπαθεί να ξεπεράσει τα ~ του. [λόγ. < αγγλ. complex < γερμ. Komplex ([-éks])]
-
...αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα τους!Πού έχουμε καταντήσει, να επαινούμε τους μοτοσυκλετιστές που απλά φαίνεται (ακόμη και με τον πλέον ευρηματικά ηλίθιο τρόπο) η πινακίδα τους!
Εσένα δηλαδή δεν σ' ενοχλεί καθόλου, έτσι;
-
Μπορεί να τον θεωρώ γραφικό, μπορεί να θεωρώ πολύ λογικό να τον γράψει η τροχαία αλλά δεν τον θεωρώ επικίνδυνο (τουλάχιστον όχι λόγω της πινακίδας στην πλάτη) οπότε οχι δε με ενοχλεί.
-
ρε παιδια το θέμα είναι να φέρει πινακίδες, από κει και πέρα πού τις έχει είναι άλλο θέμα. Αν ήθελε να κάνει μαγκιές, να τρέχει να κάνει σφήνες κτλπ και να κρύβεται τότε δε θα την φόραγε καθόλου, ουκ ολίγες φορές έχω δει μηχανές χωρίς πίσω πινακίδα
-
Μπορεί να τον θεωρώ γραφικό, μπορεί να θεωρώ πολύ λογικό να τον γράψει η τροχαία αλλά δεν τον θεωρώ επικίνδυνο (τουλάχιστον όχι λόγω της πινακίδας στην πλάτη) οπότε οχι δε με ενοχλεί.Καλώς. Εμένα πάντως με ενοχλούν και πράγματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνα.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Μπορεί να τον θεωρώ γραφικό, μπορεί να θεωρώ πολύ λογικό να τον γράψει η τροχαία αλλά δεν τον θεωρώ επικίνδυνο (τουλάχιστον όχι λόγω της πινακίδας στην πλάτη) οπότε οχι δε με ενοχλεί.
Καλώς. Εμένα πάντως με ενοχλούν και πράγματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνα.
γιατι να σε ενοχλει εφοσον φαινεται η πινακιδα του καθαρα;
-
Γιατι το βραδυ ρεμαγκες Α' δεν φαινεται και δευτερον αν βαλο ενα χαρτακι στο παρμπριζ με την πινακιδα μου και βγαλω την κανονικη θα ειμαι οκ? Να κανει δλδ ο καθενας οτι γουσταρει????????????????
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...από κει και πέρα πού τις έχει είναι άλλο θέμα.Θέμα ...φαντασίας;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι το βραδυ ρεμαγκες Α' δεν φαινεται και δευτερον αν βαλο ενα χαρτακι στο παρμπριζ με την πινακιδα μου και βγαλω την κανονικη θα ειμαι οκ? Να κανει δλδ ο καθενας οτι γουσταρει????????????????μα στελιο μερα ειναι
μπορει να το εκανε μια φορα μονο, πχ να του τις ειχαν παρει και να πηγαινε σπιτι
αν ηταν νυχτα μαζι σου, αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα
δλδ κ ενα αμαξι τυχαιο αν φωτογραφισεις μπορεις να τον κραξεις επειδη το βραδυ μπορει να βγαλει την πινακιδα;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]