-
Αν νικούσε η ΑΕΚ, και πάλι θα ήταν τελειωμένο το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί με κανένα αντίπαλο με τα τωρινά χάλια. Δες όλα τα ματς που παίξανε μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Οταν το παιχνιδι ειναι 1-0 στο ημιχρονο μπαινεις μεσα και χανεις κλασικο τετ α τετ να το κανεις 2-0 και να το τελειωσεις,οταν κανεις ενα πεναλτυ βλακωδεστατο**(το οποιο αν το εκανε παικτης του οσφπ αμφιβαλλω αν θα το σφυριζε)** δεν αξιζεις τιποτε παραπανω απο αυτο που πηρες σημερα....** Ο Ολυμπιακος καθαρισε σημερα το πρωταθλημα.**
Βαγγέλη σε έχω για φίλαθλο/οπαδό που ΒΛΕΠΕΙ μπάλα! Καμία από τις 2 bold προτάσεις δεν στέκει! Το πέναλτι ήταν καθαρότατο και θα το σφύριζε ΚΑΙ αν το έκανε παίκτης του ΟΣΦΠ.
Όσο για το ποιος καθάρισε το πρωτάθλημα, ξανασκέψου το φίλε! Έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δρόμο ακόμα!
Από τον Ολυμπιακό, ΠΑΛΙ δεν είμαι ευχαριστημένος... στο πρώτο ημίχρονο, ανύπαρκτος. Στο 2ο, ανεβήκαμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε αλλαγές ο Νορβηγός, βάλαμε 3 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
Πάντως είχε πέναλτυ με τον Λάκη!
-
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες του Ηρακλή, που ενώ ήταν πεσμένος αντίπαλος παίκτης στο γήπεδο συνέχιζαν κανονικά το παιχνίδι τους.
-
O Bαγγελης δεν ειπε οτι δεν ηταν πεναλντυ...καθε αλλο,αλλα ηταν βλακωδεστατο διοτι εγινε σ'ενα σημειο που ο Οκκας δεν ηταν για σουτ...αλλα δυστυχως εκει βρεθηκε το ''παλτο'' ο Μαλμπασα...
-
Οχι Σπυρο.....Εξακολουθω να επιμενω οτι αν γινοταν αυτο σε παικτη της ΑΕΚ μπορει και να μην το εδινε.....Δεν λεω οτι δεν θα το εδινε 100%. Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...
Οσο για το πρωταθλημα,ο Οσφπ φετος θα κανει εναν υγιεινο περιπατο....
5 αγωνιστικη,+7 απο Παο,Αεκ,Παοκ κτλ εχοντας παιξει 2 εκτος εδρας ντερμπυ που τα εχει παρει και τα 2.........Και το +7 δεν ειναι +7 αλλα ουσιαστικα +13(Παο-Αεκ εντος )
Anyway τον ΜΑϊο εδω θα ειμαστε
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πάντως είχε πέναλτυ με τον Λάκη!Προσωπικη γνωμη(ασχετως αν ειμαι βαμμενος Αεκτζης και πολλες φορες τα βλεπω ολα κιτρινα) οτι δεν ηταν πεναλτυ....Ετσι μου φανηκε τουλαχιστον,αλλα θελω να την ξαναδω την φαση...
-
Στο γκολ 'μας' μήπως έπρεπε να φάει και κίτρινη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο γκολ 'μας' μήπως έπρεπε να φάει και κίτρινη;Ποιός?
Υ.Γ. Ο Βενλίνσκι και ο Κυριακίδης έπρεπε να παίξουν τουλάχιστον...
-
Στο γκολ 'μας' μήπως έπρεπε να φάει και κίτρινη;
Ποιός?
Υ.Γ. Ο Βενλίνσκι και ο Κυριακίδης έπρεπε να παίξουν τουλάχιστον...
ο σκόρερ, μου φάνηκε να ακούμπησε με το χέρι και να την καπάκωσε
-
Αν είναι αυτό της ΑΕΚ που μιλάς, όχι και το κατάλαβα από την κάμερα πίσω από την πόρτα.
-
Οπως επεσε μπορει να βρηκε η μπαλα στο χερι του(αν κ εχω την εντυπωση οτι δεν βρηκε) ομως αν βρηκε ηταν ακουσιο οπως και να το κανουμε.....
Ο Βιενγλινσκι ηταν εκτος 18αδας με ιωση..
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ο Βιενγλινσκι ηταν εκτος 18αδας με ιωση..Πώς τα κατάφερε βρε? Και το παράπονο του ήταν ότι είναι πολύ ζέστη στην Ελλάδα!
-
Ο Βιενγλινσκι ηταν εκτος 18αδας με ιωση..
Πώς τα κατάφερε βρε? Και το παράπονο του ήταν ότι είναι πολύ ζέστη στην Ελλάδα!
Ηταν που ηταν στραβο το κλιμα,το εφαγε ο γαϊδαρος κιολας.....
-
Καλησπέρα,
Η διαφορά εμπειρίας, οργάνωσης, φυσικής κατάστασης (?) και πληρότητας ήταν καθοριστική.
Πάντως δε μου αρέσει ο Ολυμπιακός που βλέπω. Σαν να παίζουν στο ρελαντί. Κάποια στιγμή μου έδειξαν ότι είναι ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Αυτό είναι που δε θέλω να βλέπω. Επίσης, κάτι για τον Τουρέ. Ο Σόλιντ τον κρατάει πολύ πίσω ή μου φαίνεται; Ας του δώσει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες (αν και έλειπε ο Στολτίδης)
Η ΑΕΚ πάντως δεν ήταν άσχημη σε σχέση με πρόσφατα παιχνίδια. Φάνηκε βελτιωμένη, αλλά μάλλον έχει λίγους καλούς παίκτες. Τα περιμένει όλα από 4-5 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι αρκετοί
-
Kανένας Liverpool-ακιας να ...κλαψουμε μαζί??
Χάσαμε από τους αχωνευτους Καλύτερα από τη United παρά από αυτούς
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Kανένας Liverpool-ακιας να ...κλαψουμε μαζί??
Χάσαμε από τους αχωνευτους Καλύτερα από τη United παρά από αυτούς
παρών!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η διαφορά εμπειρίας, οργάνωσης, φυσικής κατάστασης (?) και πληρότητας ήταν καθοριστική.Για τη φυσική κατάσταση, μέχρι στιγμής, είμαι σίγουρος πως έχει πρόβλημα η ΑΕΚ. Έφυγε ο Α. Κέζος(συμπατριωτάκη ) ο οποίος όπου έχει εργαστεί λένε πολύ καλά λόγια γι' αυτόν. Μάλιστα σε όλες τις ομάδες της Κύπρου που εργάστηκε, ήταν πρωταθλήτριες εκείνες τις χρονιές(εκτός από μία).
Ήρθε ένας Πορτογάλος, όπου στην προηγούμενη ομάδα τον έδιωξαν επειδή λέγετε αυτός ευθυνόταν για το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης της Σπόρτινγκ(ομάδα 1ης κατηγορίας Πορτογαλίας)!αλλά μάλλον έχει λίγους καλούς παίκτες. Τα περιμένει όλα από 4-5 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι αρκετοί
Συμφωνώ!
-
Η διαφορά εμπειρίας, οργάνωσης, φυσικής κατάστασης (?) και πληρότητας ήταν καθοριστική.
Για τη φυσική κατάσταση, μέχρι στιγμής, είμαι σίγουρος πως έχει πρόβλημα η ΑΕΚ. Έφυγε ο Α. Κέζος(συμπατριωτάκη ) ο οποίος όπου έχει εργαστεί λένε πολύ καλά λόγια γι' αυτόν. Μάλιστα σε όλες τις ομάδες της Κύπρου που εργάστηκε, ήταν πρωταθλήτριες εκείνες τις χρονιές(εκτός από μία).
Ήρθε ένας Πορτογάλος, όπου στην προηγούμενη ομάδα τον έδιωξαν επειδή λέγετε αυτός ευθυνόταν για το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης της Σπόρτινγκ(ομάδα 1ης κατηγορίας Πορτογαλίας)!αλλά μάλλον έχει λίγους καλούς παίκτες. Τα περιμένει όλα από 4-5 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι αρκετοί
Συμφωνώ!
Βασόλη τελικά πέτυχε το σκορ της ΑΕΚ, στου ΟΣΦΠ έπεσα έξω
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Βασόλη τελικά πέτυχε το σκορ της ΑΕΚ, στου ΟΣΦΠ έπεσα έξωΤην μέρα που θα το πετύχεις(με νίκη της ΑΕΚ φυσικά ) θα δουλέψω ως 2ος οδηγός σου για 2 αγώνες!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]