-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Βασόλη τελικά πέτυχε το σκορ της ΑΕΚ, στου ΟΣΦΠ έπεσα έξω
Την μέρα που θα το πετύχεις(με νίκη της ΑΕΚ φυσικά ) θα δουλέψω ως 2ος οδηγός σου για 2 αγώνες!
Συγγνώμη για το όνομα
Όσο για την προσφορά καλοδεχούμενη -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Οχι Σπυρο.....Εξακολουθω να επιμενω οτι αν γινοταν αυτο σε παικτη της ΑΕΚ μπορει και να μην το εδινε.....Δεν λεω οτι δεν θα το εδινε 100%. Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...Οσο για το πρωταθλημα,ο Οσφπ φετος θα κανει εναν υγιεινο περιπατο....
5 αγωνιστικη,+7 απο Παο,Αεκ,Παοκ κτλ εχοντας παιξει 2 εκτος εδρας ντερμπυ που τα εχει παρει και τα 2.........Και το +7 δεν ειναι +7 αλλα ουσιαστικα +13(Παο-Αεκ εντος )
Anyway τον ΜΑϊο εδω θα ειμαστε
Mα στο χθεσινο ματσ ευννοηθηκε καταφανεστετα η αεκ. Ο Αλεξοπουλος βρηκε την μπαλα και με τα 2 χερια. Πεναλτυ στον Λακη? Γιατι? Εβαλε χερια ο κωστουλας?ποδια?κεφαλι?πεναλτυ με το σωμα η πεναλτυ με τζατζαρισμα δεν εχει σφυριχτει ποτε. Καθηστε στο καβουκακι σας γιατι εχετε μικρη ομαδα
-
Οπως επεσε** μπορει **να βρηκε η μπαλα στο χερι του(αν κ εχω την εντυπωση οτι δεν βρηκε) ομως αν βρηκε ηταν ακουσιο οπως και να το κανουμε.....E όχι..!!!! **Από όλες **μα από όλες τις κάμερες που το έδειξαν,την μπάλα την βρήκε και με τα δύο χέρια και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα ακούσιου... Απλά ο τσίκινης(που σημειωτέον θεωρείται ολυμπιακάκιας..)δεν το είδε.Γιατί αν το είχε δει,δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι θα του είχε δείξει το κίτρινο χρώμα της κάρτας του!! Επιτέλους ας εξαλειφθεί αυτό το στοιχείο του φανατισμού..Γενικά μιλάω.
-
....ποιος ειναι εδω μεσα ηρακλακιας που με βριζει που ειμαι γαυρος?
α, εσυ?!! ε, φατο απο τον παπά (δανεικος απο ολυμπιακο) για να μαθεις -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
. Καθηστε στο καβουκακι σας γιατι εχετε μικρη ομαδαΈλα, γίνεσαι προκλητικός, ξεκόλλα....
Τελοσπάντων, δεν έχω να πω για το ντέρμπι.
Θρυλος ΟΛΕ! Αν και δεν έμεινα ικανοποιημένος (εκτός από το αποτέλεσμα)Τελικά τι έγινε στο Καλλιθέα-ΠΑΟ;
Α ρε καταραμένο στοίχημα τι κάνεις -
Απανταχου φιλαθλοι της Λιβερπουλ στην υγεια μας!!!
Κερναω σόδες!!!
Ειναι δυνατόν;!
Τεσσάρα; -
Οχι Σπυρο.....Εξακολουθω να επιμενω οτι αν γινοταν αυτο σε παικτη της ΑΕΚ μπορει και να μην το εδινε.....Δεν λεω οτι δεν θα το εδινε 100%. Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...
Οσο για το πρωταθλημα,ο Οσφπ φετος θα κανει εναν υγιεινο περιπατο....
5 αγωνιστικη,+7 απο Παο,Αεκ,Παοκ κτλ εχοντας παιξει 2 εκτος εδρας ντερμπυ που τα εχει παρει και τα 2.........Και το +7 δεν ειναι +7 αλλα ουσιαστικα +13(Παο-Αεκ εντος )
Anyway τον ΜΑϊο εδω θα ειμαστε
Mα στο χθεσινο ματσ ευννοηθηκε καταφανεστετα η αεκ. Ο Αλεξοπουλος βρηκε την μπαλα και με τα 2 χερια. Πεναλτυ στον Λακη? Γιατι? Εβαλε χερια ο κωστουλας?ποδια?κεφαλι?πεναλτυ με το σωμα η πεναλτυ με τζατζαρισμα δεν εχει σφυριχτει ποτε. Καθηστε στο καβουκακι σας γιατι εχετε μικρη ομαδα
Οπως επεσε** μπορει **να βρηκε η μπαλα στο χερι του(αν κ εχω την εντυπωση οτι δεν βρηκε) ομως αν βρηκε ηταν ακουσιο οπως και να το κανουμε.....
E όχι..!!!! **Από όλες **μα από όλες τις κάμερες που το έδειξαν,την μπάλα την βρήκε και με τα δύο χέρια και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα ακούσιου... Απλά ο τσίκινης(που σημειωτέον θεωρείται ολυμπιακάκιας..)δεν το είδε.Γιατί αν το είχε δει,δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι θα του είχε δείξει το κίτρινο χρώμα της κάρτας του!! Επιτέλους ας εξαλειφθεί αυτό το στοιχείο του φανατισμού..Γενικά μιλάω.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAX.
Ε οχι ρε μη μας κοροϊδευετε κιολας... Ακου εκει ευνοηθηκε η ΑΕΚ... Red Army αν αυτον τον αγωνα μου τον δινεις σαν απαντηση στο 1 ματς που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ,λυπαμαι αλλα εχασες.....
Βαρουχας-καθηγητης διαιτησιας(sic) στον Alpha:'Το γκολ του Αλεξόπουλου είναι φάουλ γιατί ο παίκτης όπως είναι πεσμένος χτυπάει η μπάλα στο χέρι του, άρα είναι φάουλ'. Στη συνέχεια:'Στην πάσα του Κατσουράνη η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Καφέ που είναι πεσμένος, άρα είναι ακούσιο'.!!!!!!!!!!!!!!!
Παπαδημητριου: :'Μα κύριε Βαρούχα να ξαναδούμε τη φάση του γκολ της ΑΕΚ. Εξηγείστε μας πάλι γιατί αφού μας έχετε πει πολλές φορές ότι ανάλογες φάσεις είναι ακούσιο, αυτή γιατί δεν είναι;'Ρε 2 μετρα και 2 σταθμα???
Αληθεια ο Γεωργατος στο 1-1 γιατι δεν αποβληθηκε???
Παρολα αυτα φιλε Πασχο που με κατηγορεις για φανατισμενο μιλωντας γενικα σου λεω οτι η ΑΕΚ πηρε οτι της αξιζε-οχι απο πλευρα σκορ αλλα απο πλευρα αποτελεσματος...Οταν εισαι καλυτερος σε ολο τον αγωνα,οταν σε 3 τετ α τετ κανεις μονο 1 σουτ και στα αλλα 2 προσπαθεις να τριπλαρεις τον αερα στο ενα και αντι για μπαλα κλωτσας χορτο στο αλλο,τοτε παιρνεις οτι σου αξιζει....
-
CLIO-V6 στην φαση με τον Καφε ο παικτης εχει γυρισμενη την πλατη οταν κανει το σουτ ο παικτης της ΑΕΚ.Ο Αλεξοπουλος δεν αποκτα πλεονεκτημα σταματωντας ,εστω και ακουσια,την μπαλα με το χερι;
Μου αρεσε το γκολ του Κωνσταντινου.Επιτελους δειχνει να βρισκει την ρεντα που ειχε με τον ΠΑΟ.Με τον ΠΑΟΚ και τον ΗΡΑΚΛΗ τι γινεται;Τοσο χαλια πια;!!
-
Μα προσεξε τι λεει ο καθηγητης Βαρουχας(sic)
Ειναι ο ορισμος του 2 μετρα και 2 σταθμα......
Ο Αλεξοπουλος ειναι πεσμενος κατω.....
-
Οτι και να λέμε...η ΑΕΚ δεν έπαιξε μπάλα!
Κατ΄ εμέ, χειρότερος μακράν ο Ιβιτς!Απίστευτη καθυστέρηση όποτε έπαιρνε την μπάλα!
Με αυτή την ομάδα δεν έχουμε μέλλον!
Και το γκόλ που βάλαμε (κανονικό ήταν) περισσότερο τυχαία μπήκε παρά επειδή το ήθελε ο Αλεξόπουλος!
-
Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...Ενα που μου εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη. Σεζόν 2001-2: ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-3. Ο Βασσαρας σε ενα ακομα αντιολυμπιακο ρεσιταλ (αν ηταν ΠΑΟ-ΑΕΚ πιθανοτατα θα ευνοουσε τον ΠΑΟ). Οργια. Ευτυχώς που κερδισαμε τοτε γιατι παιζότανε ο τιτλος...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...
Ενα που μου εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη. Σεζόν 2001-2: ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-3. Ο Βασσαρας σε ενα ακομα αντιολυμπιακο ρεσιταλ (αν ηταν ΠΑΟ-ΑΕΚ πιθανοτατα θα ευνοουσε τον ΠΑΟ). Οργια. Ευτυχώς που κερδισαμε τοτε γιατι παιζότανε ο τιτλος...
Δηλαδη τι εγινε σε εκεινο το παιχνιδι για να καταλαβω???
-
Προκαλω τους οπαδους του Ολυμπιακου να μου πουν 1 ματς μεταξυ των 2 ομαδων απο το 98 και μετα που να εχει ευνοηθει η ΑΕΚ απο θεμα διαιτησιας...
Ενα που μου εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη. Σεζόν 2001-2: ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-3. Ο Βασσαρας σε ενα ακομα αντιολυμπιακο ρεσιταλ (αν ηταν ΠΑΟ-ΑΕΚ πιθανοτατα θα ευνοουσε τον ΠΑΟ). Οργια. Ευτυχώς που κερδισαμε τοτε γιατι παιζότανε ο τιτλος...
Δηλαδη τι εγινε σε εκεινο το παιχνιδι για να καταλαβω???
το θυμάμαι και εγώ αυτό!!
η αλήθεια είναι οτι είχε ευνοηθεί η ΑΕΚ.. 2 πεναλτι και είχε ευνοηθεί και σε άλλες φάσεις τις οποίες πραγματικά δε θυμάμαι γιατί έχει περάσει καιρός,αλλά μου έχει μείνει οτι είχαμε αδικηθεί, άσχετα αν κερδίσαμε. Αν θυμάσαι, ήταν το ματς με το γκολ του Αλεξανδρή με το ανάποδο ψαλίδι (αν θυμάμαι και εγώ καλά)
Και το τρίτο γκολ (το μη πεναλτι) το έβαλε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις..
Τελοσπάντων, τι ψάχνετε τώρα να βρείτε με τις διαιτησίες; εκεί είναι η ουσία; -
Εγω ρε παιδια δεν θυμαμαι οτι ευνοηθηκε η ΑΕΚ......
Και να ειστε σιγουροι οτι θα μου εκανε εντυπωση αν γινοταν κατι τετοιο.....
Τεσπα αναλογα με τις προτιμησεις του,ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικη οπτικη γωνια επομενως δεν προκειται να συμφωνησουμε..
-
Κατα διαστηματα ηταν καλυτερη η ΑΕΚ. Αλλα κ τι εγινε? Περυσι κ οχι μονον καλυτεροι ημασταν εμεις κ ειτε πηραμε ισοπαλιες ειτε εχουμε χασει. Ετσι ειναι αυτα τα παιχνιδια.
Απλα ο Ολυμπιακος ειναι παντα στημενος στον τοιχο οσον αφορα την διατησια, γιατι οταν πια ευννοειται ΑΕΚ ή ΠΑΟ ειναι ψιλα γραμματα. Οχι οτι μ απασχολει αλλα λεμε τωρα. Αν ευννοηθει ο Ολυμπιακος καλα δεν συζηταμε.
Γενικοτερα η ΑΕΚ ειχε την ευκαιρια να κλειδωσει το ματς αν εβαζε το γκολ ο Σοαρες κ την εχασε γιατι μετα θα ηταν πολυ δυσκολο ν ανακαμψουμε (αν κ οχι ακατορθωτο). Σ ενα τετοιο ματς τετοιες ευκαιριες δεν γινονται συνεχεια, μια 2 θες. Εμεις τις εκμεταλευτηκαμε κ τελειωσε. -
Φιλε κλιο δεν τα ξερεις καλα. Αν γινοταν στο κεντρο η φαση του αλεξοπουλου ισως να μην εδινε τιποτα αλλα και τωρα απο την στιγμη που κερδιζει ΑΜΕΣΟ πλεονεκτημα ειναι πεναλτυ. Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι μονο ακουσιο δεν ειναι. Την ακουμπαει και με τα 2 χερια. Αφου μολις μπηκε το γκολ κοιτουσε τον εποπτη και κοιτουσε με αγωνια. Ηξερε οτι ειχε κανει την ''κουτσουκελα'' του.
-
Σε ενα ματς που αδικηθηκε ο ολυμπιακος βγαινουν ολοι και φωναζουν οτι ευνοηθηκε. Γινεται ρεαλ,ροζεμπορκγ,λυον αλλα να θυμαστε οτι αυτες οι ομαδες εχουν juninio,bekam,ronaldo kai akoma o helstad ths rozemporg ειναι ανωτεροι απο μαλμπασα,κωτσιο και τα λοιπα σαπακια που εχουν οι ομαδες σας.
-
Φιλε κλιο δεν τα ξερεις καλα. Αν γινοταν στο κεντρο η φαση του αλεξοπουλου ισως να μην εδινε τιποτα αλλα και τωρα απο την στιγμη που κερδιζει ΑΜΕΣΟ πλεονεκτημα ειναι πεναλτυ. Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι μονο ακουσιο δεν ειναι. Την ακουμπαει και με τα 2 χερια. Αφου μολις μπηκε το γκολ κοιτουσε τον εποπτη και κοιτουσε με αγωνια. Ηξερε οτι ειχε κανει την ''κουτσουκελα'' του.Δηλαδη επιτηδες εβαλε τα χερια του καπακωσε την μπαλα και την προωθησε στο ποδι του(και ολα αυτα ενω ειναι πεσμενος και αφου προηγουμενως εχει προσπαθησει να κανει κεφαλια ψαρακι)?????
Τοτε συμφωνα με αυτη τη λογικη ειναι πεναλτυ και του Καφε αφου βρισκει η μπαλα στο χερι του....
Γιατι η δικη μας φαση να ειναι εκουσια συμφωνα με σενα και οχι και η δικη σας???
Τωρα αυτα περι σαπακιων στο αλλο σου ποστ δεν αξιζουν σχολιασμου...Τα σαπακια επαιξαν καλυτερη μπαλα απο εσενα σε ολο το παιχνιδι κατα γενικη ομολογια....
-
Φιλε κλιο δεν τα ξερεις καλα. Αν γινοταν στο κεντρο η φαση του αλεξοπουλου ισως να μην εδινε τιποτα αλλα και τωρα απο την στιγμη που κερδιζει ΑΜΕΣΟ πλεονεκτημα ειναι ** πεναλτυ**. Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι μονο ακουσιο δεν ειναι. Την ακουμπαει και με τα 2 χερια. Αφου μολις μπηκε το γκολ κοιτουσε τον εποπτη και κοιτουσε με αγωνια. Ηξερε οτι ειχε κανει την ''κουτσουκελα'' του.Ε βέβαια, έτσι έχετε μάθει... γίνεται κάτι στην ΠΕΡΙΟΧΗ σας και θέλετε ΠΕΝΑΛΤΥ στη περιοχή του άλλου
Επιστήμονες (όπως ο Οκκάς στα πεσίματα )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φιλε κλιο δεν τα ξερεις καλα. Αν γινοταν στο κεντρο η φαση του αλεξοπουλου ισως να μην εδινε τιποτα αλλα και τωρα απο την στιγμη που κερδιζει ΑΜΕΣΟ πλεονεκτημα ειναι ** πεναλτυ**. Αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι μονο ακουσιο δεν ειναι. Την ακουμπαει και με τα 2 χερια. Αφου μολις μπηκε το γκολ κοιτουσε τον εποπτη και κοιτουσε με αγωνια. Ηξερε οτι ειχε κανει την ''κουτσουκελα'' του.
Ε βέβαια, έτσι έχετε μάθει... γίνεται κάτι στην ΠΕΡΙΟΧΗ σας και θέλετε ΠΕΝΑΛΤΥ στη περιοχή του άλλου
Επιστήμονες (όπως ο Οκκάς στα πεσίματα )
Εγω δεν το σχολιασα αυτο γιατι ειναι προφανες οτι μπερδευτηκε ο φιλος
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]