-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Επειδή είδα τη φάση του τέρματος της Ζενίτ μια φορά και από μια σκοπιά μόνο, θα ήθελα να σας ρωτήσω, κόντραρε η μπάλα ή είμαι λάθος?Ετσι όπως το είδα πρέπει να κόντραρε σε χέρι αμυντικού
-
-
Νικο επειδη οπως καταλαβες χθες εχω αετισια ματια (δικεφαλου αετου μαλιστα ) εγω ειδα οτι η μπαλα κοντραρε μαλλον στον Τσιριλο,μετα απο λαθος του ΚΑτσουρανη,ο οποιος καθοταν και κοιταζε τον παικτη της Ζενιτ.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος απο την ομαδα μου....
καλύτερα έτσι... τουλάχιστον τρως μία σφαλιάρα, κάνουν πλάκα οι αντίπαλοι (και μεις μαζί) ΜΙΑ φορά και τέλος
Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να παίζουν στην Ευρώπη, να κουράζονται από ταξίδια και συνεχόμενα παιχνίδια και τις τσόντες
'Μας ενδιαέρει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο' (ανέκδοτο μην βαράτε)
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Νικο επειδη οπως καταλαβες χθες εχω αετισια ματια (δικεφαλου αετου μαλιστα ) εγω ειδα οτι η μπαλα κοντραρε μαλλον στον Τσιριλο,μετα απο λαθος του ΚΑτσουρανη,ο οποιος καθοταν και κοιταζε τον παικτη της Ζενιτ.....Οτι πεις Bagus!!!!
Οντως!Τα πάντα έβλεπε!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νικο επειδη οπως καταλαβες χθες εχω αετισια ματια (δικεφαλου αετου μαλιστα ) εγω ειδα οτι η μπαλα κοντραρε μαλλον στον Τσιριλο,μετα απο λαθος του ΚΑτσουρανη,ο οποιος καθοταν και κοιταζε τον παικτη της Ζενιτ.....
Οτι πεις Bagus!!!!
Οντως!Τα πάντα έβλεπε!!!!
είναι 'προπονημένος' fan, πηγαίνει συχνά γήπεδο
-
Αστα πικρα.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είχα 18 χρόνια να πάω γήπεδο...αλλά δεν απογοήτευτηκα!Πρόεδρε, θα ξαναπάς μετά τα χθεσινά?
-
Είχα 18 χρόνια να πάω γήπεδο...αλλά δεν απογοήτευτηκα!
Πρόεδρε, θα ξαναπάς μετά τα χθεσινά?
Mε την πίκρα που πήρε μετά από 18 χρονιά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
με τον Μητσο*&@(#&!(@ καμία σχέση;
λες γι' αυτό να μην παίρνει μπροστά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mε την πίκρα που πήρε μετά από 18 χρονιά...
Φίλοι αεκετζήδες,μια καλή ευκαιρία να πάτε στο γήπεδο είναι σήμερα.Είναι τελείως ακίνδυνο και δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε!
-
Θα ξαναπάω!
Κι αυτό γιατι με εντυπωσίασε το ότι όλη η εξέδρα στραφηκε εναντίον του ΕΝΟΣ κάφρου που πέταξε ένα μπουκάλι με νερό!
Και θα πάρω και τα παιδιά μου μαζί!Ελπίζω μόνο να παίξουμε καλύτερη μπάλα!!!
-
Άν περιμένεις μπάλα, η ερχόμενη Κυριακή δεν συνιστάται.
-
Άν περιμένεις μπάλα, η ερχόμενη Κυριακή δεν συνιστάται.Μαλλον όλη η σαιζόν δεν συνιστάται!
Αλλά,είπαμε....είμαι φίλαθλος,όχι οπαδός!
Και μάλλον τώρα πρέπει να πάνε στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας!
Στα καλά...είναι εύκολο!!! -
Αν ζούσα στην Ελλάδα, θα πήγαινα σε κάθε ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
-
Αν ζούσα στην Ελλάδα, θα πήγαινα σε κάθε ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Θα χάλαγες πολλά λεφτά!!!
-
Μα κάλα τόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια?
-
Μα κάλα τόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια?Στο επάνω διάζωμα (ΟΚ ήταν Ευρωπαϊκος αγώνας) στα πλάγια..25
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα κάλα τόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια?
Στο επάνω διάζωμα (ΟΚ ήταν Ευρωπαϊκος αγώνας) στα πλάγια..25
-
Εγώ πάντως την έκοψα τη Λεωφόρο (και το γήπεδο γενικότερα) όταν έβαλε ο Φιλιπίδης (πριν 2-3 χρόνια) την 10Α
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]