-
Τι εκδιδόμενη που είναι η μπάλα ρε παιδί μου.
Έβλεπα σε μια ιστοσελίδα 'ζωντανή' περιγραφή του παιχνιδιού του ΠΑΟ και ήταν 1-0 ως το 80. Μετά από λίγο ανοίγω το http://www.livescore.com και βλέπω 1-2!!! ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ!Αλλά θυμήθηκα κάτι:
-
Κρίμα για την προσπάθεια υπό απίστευτα αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Τα ίδια βλακώδη λάθη..Τον βλέπω πάντως τον Ιταλό να παίρνει το ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή της Ούντινε για την μαμά πατρίδα,να έχει και παρέα.
Εντύπωση μου έκανε πάντως ότι ο προπονητής των οχτρών ήταν επί 90 λεπτά έξω στο αγιάζι να τον φυσά ο αέρας και να τον λούζει η βροχή και αυτός εκεί,να δίνει οδηγίες.
Ο δικός μας;Ήηηηρεμος...αυτά.Συγχαρητήρια στον κόσμο.Τελικά όταν κάνει ευκαιρίες η ομάδα και δείχνει διάθεση να παίξει,ο κόσμος δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα.
-
Yπομονή Γιάννη, 4,5 χρόνια μείνανε για το πενταετές....
Από αύριο το γνωστό : 'οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται τώρα στο πρωτάθλημα'Αντε να φάει αύριο ο γαύρος τη συνηθισμένη 4άρα, να έρθουμε στα ίσα μας
-
Καλά περάσαμε Αλμπέρτο,να κανονίσουμε όμως και λίγο τα της επιστροφής σου...
Έχουμε λοιπόν:
**Flights from Athens to Verona on 23 November 2005 **
Έψαξα λίγο στο site της alitalia(ό,τι έκανα εγώ πριν από λίγο,είμαι σίγουρος το έχει κάνει ο alberto ημέρες πριν)και βρήκα ότι έχει πτήσεις απευθείας για Βερόνα.
Για σήμερα (23/11)έχει δύο δρομολόγια:στις 7 το πρωί και στις 3 το απόγευμα.
Δεν τον κόβω να προλαβαίνει των 7,γιατί χωρίς να έχω παρακολουθήσει,στοιχηματίζω ότι θα τον έπιασε η γνωστή ποιητική του λογοδιάρροια στην συνέντευξη τύπου.Επίσης..μέχρι να πάει σπίτι του,να κάνει μπάνιο,να βάλει λοσιόν στα μαλλιά,να τα στεγνώσει,να πιει ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι και να σκεφτεί πόσο μαλάκας είναι(το τελευταίο λέγεται και αυτοκριτική)...όσο να ναι θα του φάει λίγες ωρίτσες.Νομίζω αυτό ήταν.Κλείσε την πορτούλα,δώσε το κλειδάκι στον Μήτσου και στα τσακίδια παληκάρι μου.
CIAO,CIAO ALBERTO....
-
Για μένα ό,τι μπορούσαν να παίξουν και να δώσουν οι παίκτες το έδωσαν(αν εξαιρέσω το τραγικό λάθος του Κώτσιου που μου θύμισε το πρώτο γκολ της Αλβανίας επί της Ελλάδας στα Τίρανα.)
Όσον αφορά τον ραμαζάνη τουλάχιστον εγώ(περιμένω κι άλλες απόψεις)δεν ειδα καμία αλλαγή τακτικής μετά το 80 που είμασταν μπροστά στο σκορ.10 λεπτά έμεναν,το γήπεδο είχε βαλτώσει(βοηθά πάντα τον αμυνόμενο το κακό γήπεδο)το να φας 2 γκολ εντός εδρας από την Ούντινε με τέτοια καταιγίδα αποτελεί κατόρθωμα.
Φυσικά δεν έχω απαίτηση από τον Αλμπέρτο να είναι ξύπνιος και στα 90 λεπτά.Πάντως μέχρι το 80ο λεπτό θα ορκιζόμουν ότι τον είδα να σαλεύει στον πάγκο(όχι τίποτα τραγικό,ανοιγόκλεινε τα μάτια),από κει και πέρα δεν τον ξανάδα. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Yπομονή Γιάννη, 4,5 χρόνια μείνανε για το πενταετές....
**Από αύριο **το γνωστό : 'οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται τώρα στο πρωτάθλημα'Αντε να φάει αύριο ο γαύρος τη συνηθισμένη 4άρα, να έρθουμε στα ίσα μας
Κάν'το από μεθαύριο,όταν επιστρέψει.Από αύριο οι προσπάθειές του επικεντρώνονται στη γυναίκα του στη Βερόνα...
-
Ο Παναθηναϊκος χωρις να παιξει μπαλαρα ηταν καλυτερος απο την Ουντινεζε στη μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου...Μετα το 65-70 αρχισε να μπαζει λιγο η αμυνα κ δεχτηκε το πρωτο γκολ απο βλακωδες λαθος του Κωτσιου...Το 2ο μπηκε στο καπακι κ το παρτυ τελειωσε εκει...
Οι παικτες της Ουντινεζε εδειχναν πιο φρεσκιοι στα τελευταια 20 λεπτα κ ο προπονητης τους εκανε αλλαγες με στοχο να χτυπησει το παιχνιδι....
Τωρα κυνηγας 2 αποτελεσματα στην Γερμανια,αλλα αν θελετε την γνωμη μου,ο Παο δεν θα προκριθει ουτε στο ουεφα...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
CIAO,CIAO ALBERTO....
έβγαλε παρέλαση και 17Ν, θα προλάβαινε και τις γιορτές;
-
Ο Τζιγκερ τον στηριζει ομως...
Δεν νομιζω να φυγει τωρα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Τζιγκερ τον στηριζει ομως...Δεν νομιζω να φυγει τωρα...
Και καλά κάνει κατά την γνώμη μου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aυτα εχω σιχαθει στους ελληνες φιλαθλους...και γι'αυτο δεν βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο παρα μονο τους αγωνες που παιζει η ΑΕΚ και φυσικα απο ξενο ποδοσφαιρο...
Δηλαδη για να καταλαβω και να φυγει ο Μαλεζανι (που προσωπικα πιστευω θα ειναι πισωγυρισμα για τον ΠΑΟ...),τι θα καταλαβετε...;;;
-
Δυστυχώς στην Ελλάδα για να προσφέρει έργο ένας προπονητής πρέπει να είναι πολύ τυχερός στην πρώτη χρονιά του, δηλ. να φέρει τίτλους έστω και πολύ δύσκολα. Μετά, πατώντας στην επιτυχία του, μπορεί να χάσει μια χρονιά για να φτιάξει ομάδα, αν και ούτε αυτό είναι απόλυτο.
Οι Μαλεζάνι-Σόλιντ-Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν στις ομάδες τους τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα. Μόνο έτσι μπορούν να φτιάξουν κάτι καλό.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Aυτα εχω σιχαθει στους ελληνες φιλαθλους...και γι'αυτο δεν βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο παρα μονο τους αγωνες που παιζει η ΑΕΚ και φυσικα απο ξενο ποδοσφαιρο...
Δηλαδη για να καταλαβω και να φυγει ο Μαλεζανι (που προσωπικα πιστευω θα ειναι πισωγυρισμα για τον ΠΑΟ...),τι θα καταλαβετε...;;;
Τι ακριβώς έχεις σιχαθεί? Που συμφωνούμε στο ότι καλά κάνει και τον στηρίζει?
-
Oτι με το που θα υπαρξει ενα ασχημο αποτελεσμα...οι ελληνες φιλαθλοι,ριχνουν κατ'ευθειαν το φταιξιμο στον προπονητη...
Και προς θεου δεν αναφερομαι μονο στον ΠΑΟ,αυτο γινεται σε σχεδον ολες τις ομαδες ανεξαρτητου κατηγοριας... -
Εχω παιξει 20€ στο διπλο του γαυρου σημερα,μπας και ρεφαρω απο το χθεσινο του Παο που με πεταξε εξω....
Για να δουμε....
-
[quote='Bagus']Εχω παιξει 20
-
Ευελπιστω να κερδισει σημερα......
Θα δειξει το βραδυ....
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Oτι με το που θα υπαρξει **ενα **ασχημο αποτελεσμα...οι ελληνες φιλαθλοι,ριχνουν κατ'ευθειαν το φταιξιμο στον προπονητη...
Και προς θεου δεν αναφερομαι μονο στον ΠΑΟ,αυτο γινεται σε σχεδον ολες τις ομαδες ανεξαρτητου κατηγοριας...Ο Ραμαζάνι βρίσκεται στην ομάδα από πέρσυ.Είδατε εσείς καμία πρόοδο;Εγώ όχι.Αντιθέτως βλέπω μια ομάδα χώρις σύστημα,είτε παίζουν εκτός είτε εντός η ίδια κλωτσοπατινάδα.Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Παο ήταν ότι πάντα αποτελούσε δεμένη ομάδα,όποιοι και να έρχονταν είτε παίκτες ειτε προπονητές.Άμα ο ραμαζάνι θέλει 5 χρόνια για να νικήσει τον Λεβαδειακό και να μην φάει σε 10 λεπτά 2 γκολ από την Ουντινέζε,να μας το πει να ξαναπάμε γήπεδο σε 5 χρόνια.Δεν το λένε όμως,αντιθέτως βαράνε κάτι εισιτήρια 30 και 40 ευρώ για να δούμε τί;;;;;;;;;;;;;
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα φύγει ΤΩΡΑ.Πιστεύω ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Μπάγιεβιτς,ο οποίος περιμένει απλά να τελειώσει η πρώτη φάση των ομίλων για να μην χρεωθεί το οτιδήποτε.Αυτή την αίσθηση έχω.
Φάνη Φ1 επειδή απ''οτι δήλωσες φίλαθλος της ΑΕΚ,άσε τους βάζελους να έχουν καλύτερη άποψη για τον προπονητή τους από σένα.Ο δικός σου δεν πετάγεται κάθε εβδομάδα στην Πορτογαλία για να πηδήξει τη γυναίκα του ο Ραμαζάνι νομίζει ότι έχει έρθει στην Ουγκάντα,ήταν και άνεργος για πόσα χρόνια,οπότε πιστεύω ότι βρίσκεται εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας..μακράν.Με το καλό όταν απολυθεί να έρχεται κάθε 2η κυριακή στο ΟΑΚΑ και να τα λέμε στις εξέδρες και να ακούμε τις φιλοσοφίες του.
Τέλος,και να λάτρευα τον Ραμαζάνι και ο Αρειανός τον Νικόλα τον Αναστόπουλό του...πάλι θα το είχες σιχαθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο,πίστεψέ με.
Υ.Γ:Φάνη έχω δει τον Παναθηναικό με μισή επίθεση(τον γερόλυκο βαζέχα)να φέρνει διπλά στην Ευρώπη.Έχω δει τον Παναθηναικό με προπονητές-εθελοντές(Ρότσα)να κάνουν την Ευρώπη να παραμιλά..αυτά που έχω δει εγώ εκτός(χωρίς παρεξήγηση)εσύ δεν θα τα δεις ποτέ(μάλλον γιατί η ψαλίδα ανοίγει ακόμα περισσότερο ανάμεσα στις μικρές και τις μεγάλες ομάδες),οπότε επέτρεψέ μου να έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις απο την ομάδα μου,την ώρα μάλιστα που το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί(η θα έπρεπε να αποτελεί)προπόνηση για αυτούς ενοψει των ευρωπαικών τους υποχρεώσεων.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω παιξει 20€ στο διπλο του γαυρου σημερα,μπας και ρεφαρω απο το χθεσινο του Παο που με πεταξε εξω....Για να δουμε....
τα πιάσες τα € σου
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευελπιστω να κερδισει σημερα......Θα δειξει το βραδυ....
σωστα, η ελπιδα πεθαινει πάντα τελευταια!
Το ευχομαι πάντως!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]