-
ε ρε γλέντια!!
Ετοιμαστείτε για 'red_army7' ...το ανάγνωσμα! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επί της ουσίας εννοούσα, όχι επί των προθέσεων του χ Καρπετόπουλου.
Έστω ότι βγάζουμε την υπογραφή 'Καρπετόπουλος' και κοτσάρουμε 'Σακελλαρόπουλος'. Τί θα άλλαζε επί της ουσίας;Τι σε κάνει νομίζεις πως θα άλλαζα άποψη για το εν λόγω άρθρο αν το υπέγραφε ο Σακελλαρόπουλος;
Το να γράφουμε 'έλα μωρέ, παπαριές του Καρπετόπουλου' χωρίς να μπούμε στην ουσία είναι εύκολο.
Το ποια είναι η ουσία είναι υποκειμενικό.
Το δύσκολο είναι να γράψουμε 'Καρπετοπουλε λες παπαριες γι' αυτον, γι' αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο' (και όχι γιατί εγώ σε θεωρώ παπάρα)
Το άρθρο, βλέπεις, εκτος από την πρώτη και την τελευταία 'μελοδραματικες' παραγράφους, είχε κι άλλες, ουσιαστικές, που έμειναν ασχολίαστεςΔεν σε πιάνω. Με ρώτησες κάτι και σου απάντησα. Το ότι δεν σου άρεσε η απάντησή μου, δεν σημαίνει πως εγώ δεν ασχολήθηκα με την ουσία του άρθρου (αλήθεια ποια είναι για σένα η ουσία του άρθρου; Διότι μπορώ κ,ι εγώ πολύ εύκολα να... λαϊκίσω, όπως έκανες εσύ, και να σου επισημάνω ότι ζητάς να σου σχολιάσω την ουσία, το κάνω κι εσύ δεν έχεις καν σχολιάσει τίποτα -απλά διαφωνείς και παραπέμπεις σε 'ασχολίαστες' παραγράφους!)
Αν θέλεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, το αυτονόητο είναι να κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις ουσίας (και όχι λαϊκιστικά σχόλια εντυπώσεων). -
Απο τις 5 ομαδες της Α' στο κυπελλο οι 2 περασαν στα πεναλτυ και οι αλλες τρεις κουνησαν μαντηλι. Ας ελπισουμε οτι αυριο δε θα ειναι μερα εκπληξεων
Για μια φορα παντως ας πουμε μπραβο στην ΕΠΟ για την αλλαγη του συστηματος που εφερε κατι νεο στο θεσμο του κυπελλου. Αν εμεναν τα νοκ-αουτ μεχρι τελους ακομα καλυτερα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
:lol: ε ρε γλέντια!!
Ετοιμαστείτε για 'red_army7' ...το ανάγνωσμα!Mια προταση για το ματς Εργοτελης-Παο.
Ο Εργοτελης δεν ειναι Οφη.Παμε τωρα στην παραγκα. Ξεχνατε οτι γινοταν αναφορα και στον Παο? Ειχαν δωσει εντολη στο διαιτητη να βγαλει κιτρινες καρτες στους παικτες του Παοκ για να κατεβει με απουσιες με τον Παο.
Το περιεργο ηταν, οτι για τον Ολυμπιακο δεν μιλουσε για παιχνιδια. Μια φραση μονο ειπωθηκε και εχει μεινει. ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζει''. Και ομως στην πλειονοτητα των βιντεο γινοταν αναφορα για στημενα παιχνιδια στις μικροτερες κατηγοριες. Αφου ειχαν στοιχεια ,γιατι δεν μιλησαν για συγκεκριμενα παιχνιδια?Ο Παο θα επρεπε να ηταν στην Δ εθνικη μαζι με τις ομαδες του (οφη,καλιθεα και παλαιοτερα ειχε τον αθηναικο κ.τ.λ)
Πρεπει να καταλαβατε κατι. Ο red_army7 ειναι μικρος σε ηλικια ,αλλα ειναι πορωμενος με το ποδοσφαιρο και ξερει τα παντα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο τις 5 ομαδες της Α' στο κυπελλο οι 2 περασαν στα πεναλτυ και οι αλλες τρεις κουνησαν μαντηλι. Ας ελπισουμε οτι αυριο δε θα ειναι μερα εκπληξεωνΓια μια φορα παντως ας πουμε μπραβο στην ΕΠΟ για την αλλαγη του συστηματος που εφερε κατι νεο στο θεσμο του κυπελλου. Αν εμεναν τα νοκ-αουτ μεχρι τελους ακομα καλυτερα.
Συμφωνώ κι εγώ!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο Παο θα επρεπε να ηταν στην Δ εθνικη μαζι με τις ομαδες του (οφη,καλιθεα και παλαιοτερα ειχε τον αθηναικο κ.τ.λ)Για ψάξτο λίγο καλύτερα (π.χ. για την Καλλιθέα, τη Ξάνθη, την Παναχαϊκή κλπ κλπ).
Πρεπει να καταλαβατε κατι. Ο red_army7 ειναι μικρος σε ηλικια ,αλλα ειναι πορωμενος με το ποδοσφαιρο και ξερει τα παντα
Το ζητούμενο είναι να ΜΗΝ πληροφορείσαι μονόμπαντα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απο τις 5 ομαδες της Α' στο κυπελλο οι 2 περασαν στα πεναλτυ και οι αλλες τρεις κουνησαν μαντηλι. Ας ελπισουμε οτι αυριο δε θα ειναι μερα εκπληξεων
Για μια φορα παντως ας πουμε μπραβο στην ΕΠΟ για την αλλαγη του συστηματος που εφερε κατι νεο στο θεσμο του κυπελλου. Αν εμεναν τα νοκ-αουτ μεχρι τελους ακομα καλυτερα.
Συμφωνώ κι εγώ!
Μπορεί να μου εξηγήσει/παραθέσει κάποιος το σύστημα του κυπέλλου?
Ξεκίνησε με μονούς-νόκαουτ αγώνες, μετά τι θα ακολουθήσει? -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Επί της ουσίας εννοούσα, όχι επί των προθέσεων του χ Καρπετόπουλου.
Έστω ότι βγάζουμε την υπογραφή 'Καρπετόπουλος' και κοτσάρουμε 'Σακελλαρόπουλος'. Τί θα άλλαζε επί της ουσίας;Τι σε κάνει νομίζεις πως θα άλλαζα άποψη για το εν λόγω άρθρο αν το υπέγραφε ο Σακελλαρόπουλος;
Τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι εξ' αρχής ασχοληθηκες με τον αρθρογραφο και οχι με το αρθρο.
Το να γράφουμε 'έλα μωρέ, παπαριές του Καρπετόπουλου' χωρίς να μπούμε στην ουσία είναι εύκολο.
Το ποια είναι η ουσία είναι υποκειμενικό.
Η ουσια επι του προκειμενου ειναι το θεμα του αρθρου που ειναι οι σχεσεις των δυο ομαδων. Τι το υποκειμενικο σ' αυτο;
Το δύσκολο είναι να γράψουμε 'Καρπετοπουλε λες παπαριες γι' αυτον, γι' αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο' (και όχι γιατί εγώ σε θεωρώ παπάρα)
Το άρθρο, βλέπεις, εκτος από την πρώτη και την τελευταία 'μελοδραματικες' παραγράφους, είχε κι άλλες, ουσιαστικές, που έμειναν ασχολίαστεςΔεν σε πιάνω. Με ρώτησες κάτι και σου απάντησα. Το ότι δεν σου άρεσε η απάντησή μου, δεν σημαίνει πως εγώ δεν ασχολήθηκα με την ουσία του άρθρου (αλήθεια ποια είναι για σένα η ουσία του άρθρου; Διότι μπορώ κ,ι εγώ πολύ εύκολα να... λαϊκίσω, όπως έκανες εσύ, και να σου επισημάνω ότι ζητάς να σου σχολιάσω την ουσία, το κάνω κι εσύ δεν έχεις καν σχολιάσει τίποτα -απλά διαφωνείς και παραπέμπεις σε 'ασχολίαστες' παραγράφους!)
Αν θέλεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, το αυτονόητο είναι να κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις ουσίας (και όχι λαϊκιστικά σχόλια εντυπώσεων).Για την ουσια σου απάντησα παραπανω. Η απάντησή σου δε μου άρεσε γιατι εγω άλλο σε ρώτησα κι εσυ (ξανα)ασχοληθηκες με τον Καρπετοπουλο.
Αν ειναι λαϊκιστικο σχόλιο εντυπωσεων το 'σε τι διαφωνεις' και δεν ειναι το 'Ο Κάρπετ είναι ο Αβραμόπουλος της αθλητικογραφίας, δηλαδή 'full of nothing'!' τότε πάω πάσο!!!Επί της ουσιας θα σχολιάσω ότι ο (κατα τ' αλλα αντιπαθης σ' εμενα ) Καρπετόπουλος, αν εξαιρεσω τους μελοδραματισμους, εκφραζει απόλυτα την άποψή μου επί του θέματος. Με θλίβει η κατάσταση που επικρατεί οσο με θλίβουν και άλλες παθογενειες του ελληνικου ποδοσφαιρου (από τις οποίες δεν εξαιρώ την ομάδα μου, βεβαια, όπως κάνετε οι υπόλοιποι στο Forum). Αυτά.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εργο-τελοςεργο-τελεια
-
Τώρα αν γράψω κάτι για το αγωνιστικό πάθος του ΟΦΗ σε σύγκριση με αυτό του Εργοτέλη θα χαρακτηριστώ προκατειλημμένος;
-
το κυπελλο ειναι για μικρες ομαδες
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
το κυπελλο ειναι για μικρες ομαδεςΜικρέ, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτά βελτιώνεσαι...
-
μα πραγματικα το κυπελλο ειναι για μικρες ομαδουλες
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
μα πραγματικα το κυπελλο ειναι για μικρες ομαδουλεςΆρα όλοι όσοι συμμετέχουν στο θεσμό του κυπέλλου είναι μικρές ομαδούλες...
-
Όχι δεν με κατάλαβες εγώ εννοώ πως είναι να το παίρνουν μικρές ομάδες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι εξ' αρχής ασχοληθηκες με τον αρθρογραφο και οχι με το αρθρο...Η ουσια επι του προκειμενου ειναι το θεμα του αρθρου που ειναι οι σχεσεις των δυο ομαδων. Τι το υποκειμενικο σ' αυτο;
Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι γνωστές (2η φορά που το γράφω). Το ότι κάθεται πάντα να χάσει ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟ είναι υπερβολή, καλλιεργημένη κυρίως από γάβρους. Σίγουρα έχουν αλληλοβοηθηθεί οι ομάδες αυτές κατά καιρούς, όπως όμως έχουν κάνει κι άλλες ομάδες με τον Ολυμπιακό κατά καιρούς.
Για την ουσια σου απάντησα παραπανω. Η απάντησή σου δε μου άρεσε γιατι εγω άλλο σε ρώτησα κι εσυ (ξανα)ασχοληθηκες με τον Καρπετοπουλο.
Αν ειναι λαϊκιστικο σχόλιο εντυπωσεων το 'σε τι διαφωνεις' και δεν ειναι το 'Ο Κάρπετ είναι ο Αβραμόπουλος της αθλητικογραφίας, δηλαδή 'full of nothing'!' τότε πάω πάσο!!!Μάλιστα! Πώς λοιπόν χαρακτηρίζεις εσύ ένα άρθρο το οποίο θέλει να κατηγορήσει τον ΟΦΗ ότι κάθεται κα ιχάνει από τον ΠΑΟ, και αντ' αυτού οικειοποιείται αυθαίρετα την ψυχοσύνθεση του οπαδού του ΟΦΗ; Μη λαϊκίστικο;
Επί της ουσιας θα σχολιάσω ότι ο (κατα τ' αλλα αντιπαθης σ' εμενα ) Καρπετόπουλος, αν εξαιρεσω τους μελοδραματισμους, εκφραζει απόλυτα την άποψή μου επί του θέματος. Με θλίβει η κατάσταση που επικρατεί οσο με θλίβουν και άλλες παθογενειες του ελληνικου ποδοσφαιρου (από τις οποίες δεν εξαιρώ την ομάδα μου, βεβαια, όπως κάνετε οι υπόλοιποι στο Forum). Αυτά.
Με είδες εμένα προσωπικά να εξαιρώ πουθενά τον ΠΑΟ από τις μαλακίες που έχει κάνει ή/και εξακολουθεί να κάνει;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ετοιμαστείτε για 'red_army7' ...το ανάγνωσμα!Πρεπει να καταλαβατε κατι. Ο red_army7 ειναι μικρος σε ηλικια ,αλλα ειναι πορωμενος με το ποδοσφαιρο και ξερει τα παντα
2,35 ΚΑΛΜΑΡ 3,00 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 2,50
2,35 ΠΟΥΜΑΣ 3,10 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2,45
2,00 ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ 3,10 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 3,00
Λοιπόν, ξερόλα, ακούω προγνωστικά.
Μη και δεν πάω ταμείο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τώρα αν γράψω κάτι για το αγωνιστικό πάθος του ΟΦΗ σε σύγκριση με αυτό του Εργοτέλη θα χαρακτηριστώ προκατειλημμένος;Και η Βέρντερ με την ίδια λογική (δεν λέω για εσένα, εσύ πλακίτσα κάνεις ) έκατσε και έχασε και η Μπαρτσελώνα έκατσε και έφερε 0-0. Έλεος με αυτά που ακούμε...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ετοιμαστείτε για 'red_army7' ...το ανάγνωσμα!Πρεπει να καταλαβατε κατι. Ο red_army7 ειναι μικρος σε ηλικια ,αλλα ειναι πορωμενος με το ποδοσφαιρο και ξερει τα παντα
2,35 ΚΑΛΜΑΡ 3,00 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 2,50
2,35 ΠΟΥΜΑΣ 3,10 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2,45
2,00 ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ 3,10 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 3,00
Λοιπόν, ξερόλα, ακούω προγνωστικά.
Μη και δεν πάω ταμείοΤο πρωτο ματς ειναι διπλο
Το δευτερο διπλο
Το τριτο διπλο
3 διπλακια δηλαδη(μπροντπι,κορινθιανς και φλουμινενσε). Αντε σε καλη μερια
Βαλε κανα 20 ευρο και θα κονομησεις. Μετα ομως θα με κερασεις κανα καφε.
-
Η κορινθιανς μυρίζει Χ ρε συ..
δεν ξέρω γιατί.. (τώρα άρχισε το παιχνίδι)
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]